התפקדות ינואר07
.

little WhiSper

New member
איף. מה עוד שנה...אחרונה.

שם: אדווה גיל: עוד 2 שניות 18
מיקום: כרגע ת"א. אייסיקיו: (מסר) מסנג'ר: (מסר) בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: נראה לי ש-הזמן שלך. שיר החודש לא של היהודים: שייגעצ- המילים הכי יפות. אוונסנס- like you. good enough דיסק החודש:אוונסנס- the open door
שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות. סרט החודש: סטפ אפ. והיה עוד אחד שאני לוזכרת... ספר החודש: סיפור פשוט והמלט (ספרות נו) תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת שליטע!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין. ועוד משהו: מההה? איך אני בין ההכי פעילים!?!

ימים של שקט.

שם: אור. גיל: 17 מיקום: נצרת עילית
אייסיקיו: 308078756 שיר החודש של היהודים: באויר. שיר החודש לא של היהודים: what's going on-4 non blonds דיסק החודש: הדיסק שנעמונת הכינה:)
סרט החודש: נערה בהפרעה (החודש, השנה, העשור..) ספר החודש: לא קראתי יותר מדי החודש. תכנית טלויזיה של החודש: סופרנני:) תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אחיין שלי ו"חברה" שלו

עוד חצי שנה למנאיק!

שם: עידו גיל: 21 מיקום: מבשרת אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: יכול להיות שיר החודש לא של היהודים: Pink Floyd-Have a Cigar דיסק החודש: Pink Floyd-The Wall live סרט החודש: השתולים ספר החודש: שחייה בעירום. אבל רק בגלל שזה היחיד שקראתי החודש. תכנית טלויזיה של החודש: ניפטאק תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ינואר../images/Emo41.gif

עכשיו להתפקד:
שם:שני גיל:16.9 מיקום:ת"א אייסיקיו:285811338 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:גניבה שיר החודש לא של היהודים:happy together דיסק החודש:
סרט החודש:ביג לובובסקי ספר החודש:מלחמה ושלום תכנית טלויזיה של החודש:סיינפלד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

sivi88

New member
התפקדתיי:]

שנה טובהה שתיהיה לכולםםםםם:]]] עכשיו להתפקד: שם:סיון גיל:19 מיקום:חולון אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:הימים שלנו שיר החודש לא של היהודים: אשם-סינרגיה דיסק החודש:סינרגיה סרט החודש:" step up" ספר החודש:הנזיר שמכר תפררי שלו תכנית טלויזיה של החודש:חברים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

dodow

New member
../images/Emo187.gifשנה טובה!

שם: לי גיל: עוד מעט 18, בעזרת השם מיקום: בית קטן במזרח ראשון לציון:) אייסיקיו: 294336364 מסנג'ר: תקבלו דרך האייסי בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: ליפול שיר החודש לא של היהודים: המתוקות האחרונות- אריק ברמן דיסק החודש: אין סרט החודש: סטפ אפ ספר החודש: אין תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת

dodow

New member
../images/Emo187.gifוהתמונה...

לא של החודש סתם תמונה חחחח

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif חח וואלה? הייתי בטוחה שלא..

תמסרי לשיר הנוטשת הזאת שאני מתגעגעת אליה:( ושתחזור לכתוב פה לפעמים:p

Did you get what you deserve?

The ending of your life עכשיו להתפקד: שם: שירן גיל: 17 מיקום: אריאל אייסיקיו: 254908083 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: בלוג 97665 <אין יל כוח לשים קישור =\> שיר החודש של היהודים: קיל מי שיר החודש לא של היהודים: הרבה דיסק החודש: של MCR TRIVIUM ואוונסנס סרט החודש: אין ספר החודש: הספר באזרחות =\ תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חעח. מתפקדת :]

שם: הוד גיל: עוד 11 ימים בת 16
מיקום: יבנה, בחדרי אייסיקיו: 248597499 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעוף שיר החודש לא של היהודים: המתוקות האחרונות-אריק ברמן דיסק החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: גומרות הולכות
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif הרבה זמן לא הייתי פה.

שם: אדוע גיל: 16 וחצי מיקום: רמלה אייסיקיו: 147051714 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=364015 שיר החודש של היהודים: משעשע... אין. שיר החודש לא של היהודים: this calling- all that remains דיסק החודש: All That Remains - The Fall Of Ideals סרט החודש: הממ ראיתי נראלי "מעבר לכל דמיון" רק החודש. אז זה.... ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: חברים! כ"כ! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שיהיה... מזה משנה.

../images/Emo113.gif../images/Emo26.gif

הפורומים המועדפים על חברי הפורום בחודש האחרון: אביב גפן :
זיהוי שירים
סינרגיה :
גאווה צעירה:לפעמים רוק ישראלי:
חברי הפורום הכי פעילים בחודש האחרון: בהמה אדומה (ענבר) little WhiSper (אדווה) ליאור ודי (ליאור) Z A M I (נטלי) חייםקשיםבסוףמתים (יוני) עכשיו להתפקד: שם:יפית גיל:17 (מקווה להשאר בגיל הזה. מיקום: בת ים אייסיקיו: 261468559 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:לעוף שיר החודש לא של היהודים: לא יודע איך לומר לך-שלום חנוך. דיסק החודש:המכתב סרט החודש:לדפוק חתונה ספר החודש:הנעלמים תכנית טלויזיה של החודש: סיינפלד,נשואים פלוס. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

moshe butt

New member
../images/Emo99.gif אישתי../images/Emo70.gif

מי יפה?!? מי?!? יאה אני מתגעגע, בואי כבר לפ"ת...
ביצ'

למעלה