התפקדות ינואר07
.

RtOoNmY

New member
../images/Emo120.gif מתפקדת

עכשיו להתפקד: שם: רוני גיל: 15 וחצי מיקום: קיסריה בע אייסיקיו: 290507034 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: --- שיר החודש של היהודים: לעוף שיר החודש לא של היהודים: מאיר אריאל\אביב גפן- נשל הנחש[הביצוע של אביב תכלס....] דיסק החודש: אביב גפן- חלולים סרט החודש: אל תוציא מילה.. מומלץ!! ספר החודש: ריצ'ארד באך\ ג'ונתן לווינגסטון השחף רוצ'ארד באך\ אחד תכנית טלויזיה של החודש: the o.c תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

izzys

New member
1.1.07

עכשיו להתפקד: שם: מור. גיל: בקרוב 16. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: אין צורך. בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: עוד מעט. שיר החודש לא של היהודים: תוך כדי תנועה, Rooster. דיסק החודש:
סרט החודש: מישהו לרוץ איתו. ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: חברים בלופים!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

:]

שם:חנע גיל:17 מיקום:אריאל :] אייסיקיו:257929750 מסנג'ר:אני לא יודעת אותו :[[ בלוג/אתר אישי:-- שיר החודש של היהודים:-- שיר החודש לא של היהודים:Element Eighty -Texas Cries דיסק החודש:- סרט החודש:- ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש:גומרות הולכות,סאות'פארק,חברים,ארץ נהדרת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מחר זימון למודיעין! ../images/Emo195.gif :|

ובא לי להקיא ואוף]: העיקר אני פעילה פה
עכשיו להתפקד: שם: ליאור-שושנה-שמנה איך שמתחשק לכם גיל: 17.5 מיקום: אריאל סיטי אייסיקיו: 179-613-010 מסנג'ר: עדיף שתזדהו קודם באייסי אם תהיו נחמדים נעבור למסנג'ר בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: Incubus- Light Grenades סרט החודש: דווקא יצא לי לראות הרבה ואני לא זוכרת
ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש:ורוניקה מארס, האוס כמו תמיד!
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): לא מהחודש הזה אבל עדיין היה כיף :] שבץ נא זה אחלה

ורוניקה מארס והאוס ../images/Emo99.gif

האהובים עלי כרגע אחרי שבאפי, אנג'ל וזהות בדויה נגמרו

תומע79

New member
../images/Emo34.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo70.gif

שם:
תום! גיל:
17 ו4 חודשים מיקום:
בחדר שלי..חח סתם,בראשון לציון יההה אייסיקיו:
166999119 מסנג'ר:
איןן בלוג/אתר אישי:
לא לכאן. שיר החודש של היהודים:
נראהלי ליפול שיר החודש לא של היהודים:
אימפריות נופלות לאט-חמי רודנר ודן תורן דיסק החודש:
אביתר בנאי-עומד על נייר סרט החודש:
"כנפיים שבורות" ספר החודש:
"ווינטר בלו-ילדת הפיות" תכנית טלויזיה של החודש:
חברים לגמרי! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
נרות שצילמתי.

ב י ז י

New member
...

עכשיו להתפקד: שם: ליזי גיל: 17 מיקום: לוד אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: כאילו שיר החודש לא של היהודים: אדמה- דילמה דיסק החודש: - סרט החודש: החשוד האחרון ספר החודש: וורוניקה מחליטה למות [לא זוכרת של מי] תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Dug E

New member
בנזונה..איתך?

כנסי למסנג'ר עוד איזה חצי שעה:)

שחוררר

New member
זה כי את מעפנה.

אל תאשימי את הספר
ואם אותו לא אהבת.. קחי את ה"נעלמים" אם בא לך איזה משהו מותח טוב כזה.

למעלה