התפקדות ינואר07
.

ינואר../images/Emo186.gif../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif

שם: עדי גיל: 22
מיקום: צפון אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: באוויר שיר החודש לא של היהודים: המתוקות האחרונות דיסק החודש: אפרת גוש סרט החודש: כיפה אדומה-הסיפור האמיתי ספר החודש: ממ.. אני קוראת את משחק מכור של רם אורן.. תכנית טלויזיה של החודש:
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ינואר..

עכשיו להתפקד: שם: ניר גיל: 18 מיקום: עזה אייסיקיו: כמעט ולא עובד מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: דפיוצר, בלוג תחפשו לבד שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: עטור מצחך דיסק החודש: דפנה והעוגיות סרט החודש: סיפור הפרברים ספר החודש: צימר בגבעתיים תכנית טלויזיה של החודש: חברים, נולד לרקוד תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): שלי.. מי מבחין בשינוי?

vered151

New member
אני אני אני אניייייי ../images/Emo9.gif

שם: ורד גיל: 16 וחצי מיקום: מושב ליד רחובות אייסיקיו: במסרים
מסנג'ר: כנ"ל בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים: המאה העשרים שיר החודש לא של היהודים: עוזב- סינרגיה דיסק החודש: סינרגיה סרט החודש:
ספר החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: ארץ נהדרת
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

Z A M i

New member
"גאווה צעירה" ../images/Emo6.gif

פורום גאה. עכשיו להתפקד:
שם:נטלי גיל:17!!!(
) מיקום:אריאל אייסיקיו:179073023 מסנג'ר:הממ יש אימייל [email protected] בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים:מחפש תשובה, בסוף תבכו. שיר החודש לא של היהודים:without you-silverchair דיסק החודש:diorama-silverchair, the better life-3 doors down סרט החודש:מחיר הבגידה(תראו!
), מישהו לרוץ איתו. ספר החודש:בעל זבוב?
תכנית טלויזיה של החודש:חברים.כל יום שישי
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):חח איך מתאים לי לעשות קולאז' לזה.. קחו סתם תמונה מטיול שנתי. לא באמת תמונת החודש.

מתנות

New member
זה לא הזמן לשחק באש....

שם: טל גיל: בדרך ל-16.. מיקום: רחוק מהכל. אייסיקיו: 222017113 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: דפיוצרת. שיר החודש של היהודים: לא יודעת... WDYG, מקום אחר- אקוסטי. שיר החודש לא של היהודים: דנה ברגר - 2007 דיסק החודש: מציאות נפרדת. סרט החודש: לא... ספר החודש: אשכול נבו - ארבעה בתים וגעגוע
תכנית טלויזיה של החודש: לא יצא לי יותר מדי..

מתנות

New member
כל כך.

משהו בפשטות שלו תופס וסוחף. חבל שהוא נגמר כל כך מהר...

כמה המלצות עליו..

ו-ב-צ-ד-ק-! גם צימר בגבעתיים הוא טוב, הוא הראשון שלו. לא כמו שאהבתי את ארבעה בתים וגעגוע אבל שווה קריאה! בכלל אשכול נבו מקסים, שונה, אקספרסיבי ומרטיט. נסו^^

-

עכשיו להתפקד: שם: שיר גיל: 15 מיקום: תל-אביב אייסיקיו: 289476618 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעוף שיר החודש לא של היהודים: אבות ובנים- אביתר בנאי דיסק החודש: אביתר בנאי סרט החודש: החופשה, ילדים קטנים (קייט ווינסלט
) ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אם הייתה לי תמונה מזה...

למעלה