התפקדות ינואר07
.

EDTH

New member
מתפקד! ../images/Emo195.gif

שם: אריה (אריק), איך שבא לכם
גיל: 17.5 מיקום: קרית אתא אייסיקיו: 156381538 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: יכול להיות שיר החודש לא של היהודים: אביב גפן- משהו בין שנינו דיסק החודש: אביב גפן- ממנטו מורי
סרט החודש: - ספר החודש: - תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): תמונה שלי מלפני חצי שנה... מאז לא הסתפרתי, כנראה מאריך שיער...

יאי..... שנה חדשה......איזה כיף....

שם: תומאס. גיל: גם, קטן. מיקום: חיפה אייסיקיו: 269437594 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: -- שיר החודש לא של היהודים: Porcupine tree- Trains, Blackfield. דיסק החודש: אני חייב דיסקים. ><' סרט החודש: בוראט ספר החודש: דמי מפתח- יהלי סובול.(מומלץ כ"כ בחום. הוא גאון. כזה גאווווון. השקפת עולם גאונית, כתיבה איכותית. גאוווווון.) תכנית טלויזיה של החודש: חברים.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

אני בין הפעילים?!

ואחרי זה אני עוד אומרת שיש לי חיים
שם: יוני גיל: עוד חודש 18 מיקום: החדר הקטן והצפוף של אחי הקטן אייסיקיו: 174887465 מסנג'ר: שונאת מסנג'ר! בלוג/אתר אישי: חסוי שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים: סנו וויט קווין דיסק החודש: ריטה- תחנות בזמן (צחר! תודה על ההמלצה!) סרט החודש: דה ז'ה וו! ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: נולד לרקוד.. למרות שהקהל בבית לא מבין כלום! תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

הוא מעולה!!!

האמת היא שאני כרגיל נהנת מהאייפוד אבל אמא נהנת מאווווווווד מהדיסק... אתה מדרדר אותי לקניה כפייתי של דיסקים של ריטה!!! 2 בחודש!!! 2!!!!!!!!!!!!!!!!!

hodown

New member
סמויה- חלקית. ../images/Emo98.gif

עכשיו להתפקד: שם: חיה גיל:18 מיקום: צפון אייסיקיו:- מסנג'ר:- בלוג/אתר אישי:- שיר החודש של היהודים: מלחמה שקטה- אקוסטי. שיר החודש לא של היהודים: The Calling- Unstoppable דיסק החודש: היהודים- LIVE (דיסק החודש כל חודש) סרט החודש: החופשה- חמוד. ספר החודש: אשראם/ רם אורן. תכנית טלויזיה של החודש: חברים/סמולוויל/סיינפלד.

and if you listen very hard

עכשיו להתפקד: שם: אלון גיל: 15 ו...4 ימים מיקום: גן-נר אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אמממ...היו הרבה. שיר החודש לא של היהודים: סוף העולם\אביב גפן דיסק החודש: החדש של אינקיובס/מרגיש אחר-סינרגיה סרט החודש: אמממ... ספר החודש: הנעלמים תכנית טלויזיה של החודש: טופ 15 תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שמיקי

New member
יאלללללה

עכשיו להתפקד: שם: שמיק גיל: עוד..שבוע 18 =] מיקום: דימונהנה אייסיקיו:174171126 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:לא שיר החודש של היהודים: אין שיר החודש לא של היהודים:my melancholy blues- queen דיסק החודש:scenes from a memory- dream theater סרט החודש:stay ספר החודש: מוזיקת המקרה- פול אוסטר תכנית טלויזיה של החודש: family guy

למעלה