התפקדות ינואר07
.

"היא אומרת זה טוב,זה ההפך מרע

ידיים למעלה,היא אוהבת אותך.." שם:עדי גיל:16 ו10 חודשים מיקום:סוף סוף בבית אייסיקיו:335867951 מסנג'ר:p[email protected] בלוג/אתר אישי:עדיף שלא שיר החודש של היהודים:מחפש תשובה שיר החודש לא של היהודים:הכניסיני תחת כנפך דיסק החודש:חחח סרט החודש:בטח סטאפ אפ ספר החודש:- תכנית טלויזיה של החודש:לחיי האהבה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):..אממ,אין תמונות מאתמול וחבל

Subil

New member
אחרי הרבה זמן..

שם:תום גיל: 20 מיקום: אייסיקיו: 100800468 מסנג'ר: נסו אותי באייסיקיו בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: תענה לי (סתם כי חורף ונזכרתי בסיבוב הופעות חורף 05) שיר החודש לא של היהודים: מרד הדמעות (כי כ"כ רציתי אותו בזאפה והיה אותו) דיסק החודש: לד זפלין סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: מועדון לילה- ממש מצחיק אותי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מילי17

New member
זה קצת מפחיד, עד שמנסים..

מיקום: ראשל"צ אייסיקיו: 273247905 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.zara.com שיר החודש של היהודים: פאדר שיר החודש לא של היהודים: היא יודעת, Be my bofriend , פנסים- שרון חזיז ועברי לידר דיסק החודש: ביטלס- love סרט החודש: המסור 3
ספר החודש: אשתו של הנוסע בזמן, ילדי יום ראשון תכנית טלויזיה של החודש: בנות גילמור בהולמרק Happy New Week

Noam TG

New member
מישהו אמר 18../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

שם: גיל: עוד 10 חודשים 18
מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:http://www.myspace.com/noamtg שיר החודש של היהודים: המאה 20 שיר החודש לא של היהודים: u2- bullet the blue sky+the hands that built amrica דיסק החודש:אין ממש.. סרט החודש: |||SW ספר החודש: אין
תכנית טלויזיה של החודש: אוסי
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

מה אתה בוכה!

10 חודשים זה פול זמן הלוואי והיו לי 10 חודשים עד הגיוס אבל יש לי רק 5 ימים
I can't, I just can't do it!

Noam TG

New member
גם 17 שנה זה מלא ועבר לי מהררר

וכמובן שיהיה לך בהצלחה

תודה:(

אני מבינה איך אתה מרגיש הלוואי והייתי מפסיקה לגדול! כבר סיימתי תיכון פור גאד סייקס

Dug E

New member
../images/Emo21.gif

שם: צחר גיל: 17.4 מיקום: פ"ת מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=168339 שיר החודש של היהודים: לעוף שיר החודש לא של היהודים: ריטה-לפני שהלילה נגמר/כתר שמש/כמו בתמונה דיסק החודש: ONE LIVE סרט החודש: מעבר ליער תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חנושש

New member
B|

שם:חן גיל:15 ו.. מיקום: ראשל"צ אייסיקיו:326957568 מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי:B|278713 שיר החודש של היהודים: ג'קי :-O שיר החודש לא של היהודים: הרבה סער בדישי דיסק החודש:- סרט החודש: פוסידון
ספר החודש:הגר-כי הואהיחיד שקראתי תכנית טלויזיה של החודש: תוכנית?מועדון לילה
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

ronnin

New member
מתפקד

שם: גד גיל: 22 מיקום: ראשון לציון אייסיקיו: 159768254 מסנג'ר:eek:[email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים:נץ שיר החודש לא של היהודים: הכל מתפורר דיסק החודש: the figure one cuts של minimal compact סרט החודש:הנסיכה הקסומה ספר החודש: משחק השעות תכנית טלויזיה של החודש: אין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hodown

New member
תמיד רציתי לראות את הנסיכה הקסומה.

Where might one get to watch this movie?

T A L 123

New member
תעזור לי לירגע...............

טל 17.5 טבריה :( 198814678 שיר החודש של היהודים: כאילו שיר החודש לא של היהודים: לאן את הולכת תכנית טלויזיה של החודש: נשות הכדורגלנים תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): טיול שנתיייי אחחחח..........

תמיד היא משתגעת עד שהיא נרגעת בגשם.

שם: שמרית גיל: עוד רגע 19 מיקום: רעננה אייסיקיו: 236482614 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: ממ שיר החודש של היהודים: ליפול/עכשיו את שיר החודש לא של היהודים: ריטה - תחנה של זמן דיסק החודש: ריטה - תחנות בזמן סרט החודש: מישהו לרוץ איתו ספר החודש: הארי פוטר [שוב, סתם כי אני מתעצלת ללכת לספריה] תכנית טלויזיה של החודש: CSI תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש) : הסילבסטר שלי.

ולא כמו בעבר

שם: גילי. גיל: 19. מיקום: צפון. אייסיקיו: 345147589 מסנג'ר: אין. בלוג/אתר אישי: אין. שיר החודש של היהודים: אין. שיר החודש לא של היהודים: זיגוטה. דיסק החודש: מחוץ לתחרות. סרט החודש: בוראט! ספר החודש: מישהו לרוץ איתו
תכנית טלויזיה של החודש: ממ.. השיר שלנו |מתחבאת| תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

bazmaster

New member
אהובתי טגבצצ"ת...

שם:אמיר גיל:17 מיקום:נצרת עילית אייסיקיו:345099652 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=243337 שיר החודש של היהודים:ליפול שיר החודש לא של היהודים:בדד-ריח מטאל דיסק החודש:ידיים למעלה-כנסיית השכל סרט החודש:ללקק ת'תות ספר החודש:אם יש גם עדן תכנית טלויזיה של החודש:ארץ נהדרת תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שחוררר

New member
רק בשביל לקבל חיבוק.

שם: איתן גיל: 16 מיקום: ק. אונו אייסיקיו: יש מסנג'ר: יש בלוג/אתר אישי: פתחתי דף בבמה. שיר החודש של היהודים: לעוף. שיר החודש לא של היהודים: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: הנעלמים\הרלן קובן תכנית טלויזיה של החודש: חברים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

שחוררר

New member
גם לדעתי

אחת ה-תמונות. צילמתי אותה בפלאפון בהופעה של אביב בזאפה השבת.

למעלה