התפקדות ינואר07
.

../images/Emo55.gif

שם: גל גיל: 16 מיקום: חיפה אייסיקיו: 190525706 מסנג'ר: אנחנו בסיכסוך.
בלוג/אתר אישי: --- שיר החודש של היהודים: קח אותי, לפעמים, תענה לי שיר החודש לא של היהודים: תיאטרון רוסי, קול גלגל, הכל מתפורר דיסק החודש: אביב- המכתב סרט החודש: מישהו לרוץ איתו ספר החודש: ורוניקה מחליטה למות, דור הפרוזק (בפעם השלישית) תכנית טלויזיה של החודש: --- תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אני ושני חשות שחם לנו (חנוכה דרום
)

אמאל'ה.כבר ינואר.

שם: ספיר גיל: 17 וחודשיים כמעט מיקום: אריאל אייסיקיו: 165812003 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעוף. שיר החודש לא של היהודים: hye you - pink floyd דיסק החודש: pink floyd - the wall סרט החודש: מישהו לרוץ איתו ספר החודש: לא יצא לי לקרוא תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו, ואו סי.

לילה לבן.

שם: נופר [אוחנה] גיל: 17 מיקום: אריאל אייסיקיו: 311774971 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של היהודים: תענה לי. שיר החודש לא של היהודים: ain't no sunshine של ואן מוריסון. דיסק החודש: אביב - השלישי. סרט החודש: הסרט שלנו במגמת תקשורת. [בתהליכים], מישהו לרוץ איתו. ספר החודש: גרעינים לבנים - יוכי ברנדס. נחמד+ תכנית טלויזיה של החודש: חברים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): אין צורך.

ValusH11

New member
מיונים למדס"ית זה בעע

הלך לי כך הגוףףף עכשיו להתפקד: שם: ולה גיל: 17 ומשו מיקום: אריאללל אייסיקיו: 320241752 מסנג'ר:אין בלוג/אתר אישי: אין שיר החודש של היהודים: לפעמים שיר החודש לא של היהודים: simple plan - perfect דיסק החודש: סרט החודש: בוראט! וסטפ אפ ספר החודש: חע תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו
תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

moshe butt

New member
../images/Emo11.gif מתפקד...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

שם: משה גיל: 17 מיקום: גני תקווה אייסיקיו: לא זוכר...
מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי:
355154 בישרא- זהירות- לא לבעלי לב חלש
שיר החודש של היהודים: ליפול <?>
שיר החודש לא של היהודים: Evanescence - Call Me When You Are Sober
דיסק החודש: הדסיק של ריטה שצחר צרב לי -חחח סרט החודש: צ'רלי בממלכת השוקולד ספר החודש: השטן והעלמה פרים- פאולו קואלו
תכנית טלויזיה של החודש: השיר שלנו תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

hunger

New member
i choose water over wine

שם: בוריס =\ גיל: 17 מיקום: אשדוד אייסיקיו:192253685 מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: תענה לי שיר החודש לא של היהודים: drive/incubus דיסק החודש: אממ the open door\evanescence סרט החודש: מחיר הבגידה ספר החודש: שאטר איילנד תכנית טלויזיה של החודש: האנטומיה של גריי תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

nany12

New member
הוא לא חלם, הוא פשוט אוטיסט

וכל היצורים היו בראש שלו הסיום הלא מצונזר והאכזרי ביותר שיש...

תומע79

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הדבר הכי מצחיק שראיתי בחיים שלי!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Dug E

New member
וואי אתם כאלה ישנים../images/Emo122.gif

"והארץ נהיתה תוהו ובוהו.."

למעלה