התפקדות מאי - חשוב ביותר !

dht160

New member
התפקדות מאי - חשוב ביותר !

לרגל העונה החדשה אני גאה להכריז על התפקדות חודש מאי בפורום THE O.C!! אז כולם לכתוב:
שם ?
גיל ?
מקום מגורים ?
אי סי/מסנג'ר ?
דמות אהובה באו סי ?
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? גיא

LemonLimeLilach

New member
אני!

שם? לילך גיל? 18 מקום מגורים? מודיעין עיר העתיד אי סי/מסנג'ר? חסוי דמות אהובה באו סי? רייצ'ל וג'ולי ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה? אמממ... אני נחמדה?

f10

New member
me me me

שם ? נשאיר את זה f10
גיל ? 16. עוד 3 חודשים ב-ד-י-ו-ק 17.
מקום מגורים ? קריית אונו, אבל אולי זה ישתנה עוד מעט לטובת גבעתיים, המקום בו גדלתי.
אי סי/מסנג'ר ? תבקשו ממני אם אתם צריכים
דמות אהובה באו סי ? סת', ריאן.
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה: 1. אוהד את מכבי תל-אביב בכדורגל, כדורסל ושחמט חופים. 2. אוהב כל מיני סדרות קומדיה (grounded for life, everybody loves Raymond, Yes Dear, מלך השכונה וכו'). 3. עושה כל מיני שטויות.

Nitzan122

New member
מתפקדת!

שם ? ניצן גיל ? 14.5 מקום מגורים ? רעות אי סי/מסנג'ר ? 304362921, [email protected] (סופ סופ יש לי!!!!) דמות אהובה באו סי ? סת' וסאמר ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אממ.. אני מתחמקת עכשיו מללמוד לתנ"ך.... בלע מקצוע מעצבן...

ליאוריש

New member
אני...

שם ? ליאור גיל ? 20 מקום מגורים ? ת"א אי סי/מסנג'ר ?. דמות אהובה באו סי ? סת' וסאמר. ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני עייף. :)

ליאוריש

New member
אני...

שם ? ליאור גיל ? 20 מקום מגורים ? ת"א אי סי/מסנג'ר ?. דמות אהובה באו סי ? סת' וסאמר. ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני עייף. :)

dht160

New member
אני ../images/Emo140.gif

שם ? גיא גיל ? עד יום שבת 19 מקום מגורים ? העיר הוורודה (כ"ס) אי סי/מסנג'ר ? 177773199 דמות אהובה באו סי ? סאמר ,ס'ת וסידני ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? בימים אלה אני עובד על מכונת זמן שתוכל להחזיר אנשים לאחור. השאיה שלי זה לסיים לפני יום שבת וככה לא להגיע לגיל 20 בחיים ! גיא

dht160

New member
לא. הוא כפר סבאי

(גם כמעט לקח אותי טרמפ הבייתה מאירוע של כוכב נולד). בכל מקרה. למה היא העיר הוורודה ?מי שקצת מכיר פה תמקום מבין למה

f10

New member
ל-9 תגובות מעליי

למה לעזאזל אתם יודעים את המידע הלא נחוץ הזה

GaloshiT

New member
האמת אני לא יודעת מאיפה זה בא...

חברה שלי אוהבת אותו.. ופעם היא אמרה משהוא על כפר סבא...

למעלה