התפקדות מאי - חשוב ביותר !

bratz girl

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם-בת-אל גיל-חודש הבא 18!!!! מקום מגורים-רמלה אי סי-289029525 מסנגר[email protected] דמות אהובה באו.סי-סת' כהן!!!!!!!!! משהו שצריך לדעת עלי-יש לי תוכנית רדיו

שירלי317

New member
שלום!

שם ? שירלי גיל ? אוטוטו 15 (בקיץ) מקום מגורים ? רחובות אי סי/מסנג'ר ? ASK AND YOU SHALL RECIVE דמות אהובה באו סי ? סת' ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? חולת סוסים בדם!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifבאיחור../images/Emo122.gif

שם ? הילה גיל ? 17 7מקום מגורים ? פתח תקווה אי סי/מסנג'ר [email protected] ואייסי תשאלו במסנג'ר
דמות אהובה באו סי ? סת' שליטה
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? לא

באיחורר=)

קוראים לי הגר אני בת 15 (עוד פחות משבועיים=) 239169042<---אייסיי מממ בן מקאנזי נהיה ממש חתיך בעונה החדשה!=)

אניייי

אני די חדשה הצטרפתי אתמול :) שם ? נעם גיל ?13 מקום מגורים ? אי סי/מסנג'ר ? דמות אהובה באו סי ? ראין סת' מריסה וסאמר ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני מאוהבת קשות ברן דנקר ונינט טייב! וחולה על השיר שלנו!

iamooga

New member
המממ... נגיד שזה מעניין מישהו../images/Emo6.gif

שם? צליל גיל? 17 מקום מגורים? אי שם בצפון הרחוק אי סי/מסנג'ר? *חסוי* דמות אהובה באו סי? סת'- הגרסה הגברית שלי (גאון!) ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה? אני חולת קומיקס/מאנגה מושבעת. נצל"ש- אני מתה לקנות את הדיוידי של העונה הראשונה!

קמימונת

New member
צליייייייל!!!!

בת דודה, ממש ממש בלי לשים לב, כתבנו בערך את אותו שם להודעה שלנו... טחחח...
יאוו!! את כבר בת 17!!! קיבינימט!!

The anomaly

New member
שלום שלום.. אני חדש...

שם: אסף גיל: 16.5 מקום מגורים: חיפה (טירת הכרמל) דמות אהובה באו.סי: סת'... שולט... וגם סאמר.. האמת שהתחלתי לראות את הסדרה יום ראשון... עשיתי אחושילינג מרתון של העונה הראשונה.. הזדמן לי להוריד את כל הפרקים (גם של העונה השניה עד פרק 22...) ו...התמכרתי חח נכון לעכשיו אני בפרק 203...:p

קמימונת

New member
למרות שזה לא מעניין אף אחד...

שם: קמה
מקום מגורים: ירושלים
אי סי/מסנג'ר: חח. הייתם מתים.
דמות אהובה באו.סי: סת'.
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה: ???

narkisu2

New member
אני =)

נרקיס פרטים משניים בכרטיס ומסנג'ר ואייסי תשאלו במסרים P: דמות אהובה-סת'!!

InFecTeD LOVER

New member
מואההה../images/Emo41.gif../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

שם- סול גיל- 15 מקומגורים- שטחים איסנג'ר- לא לציבור הרחב דמות- סתתתתתתתת' וגם סאמר
משו לדעת- לא צריך

DreamS_HunteR

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif

שם: אדם גיל: 17 וחצי מקום מגורים: אילת אי סי/מסנג'ר: אין דמות אהובה באו סי: סת' מצחיק אותי.. וזהו האמת.. אני אוהב את קירסטין גם ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה: לא יכול לחשוב על משהו עכשיו

למעלה