התפקדות מאי - חשוב ביותר !

עונה

שגיא 18.5 פ"ת 165112805/ [email protected] סת' כהן אני עוד אקבל אוסקר ביום מין הימים

ayala65

New member
אל תשכח להזכיר

את פורום האו סי.. שהביא אותך עד שקיבלת את האוסקר ואז נטש אותך

../images/Emo156.gif

שם: אל גיל: 15 מקום מגורים: צפון דמות: סאמר משהו: אמממממ אוהבת לינקין פארק ופיצה אם פטריות?! לא יודעת מה לכתוב....חחחח...

L u L i1

New member
אני..!

שם ?לולי
גיל ?15 וחצי
מקום מגורים ?חולון
אי סי/מסנג'ר ?יש
דמות אהובה באו סי ?סת'!...אבל בכללי כולם....
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ?סתכלו בחתימה..

OrB15

New member
אניייי

שם ? אור ביטון גיל ? 16 מקום מגורים ? קריית שמונה אי סי/מסנג'ר ?338535504 [email protected] דמות אהובה באו סי ?מריסהה..וסנדי... ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני עובדת בפוטושופ מעל שנתיים וחצי ואני גם לומדת פיתוח קול.. חח ממש מעניין

Tinty

New member
טוב, אחרי חצי שנה שאני קורא כאן

הגיע הזמן גם לכתוב משהו
שם: אורן גיל: 14 מקום מגורים: מודיעין ICQ: 230853975 MSN: [email protected] דמויות אהובות יותר מכל: ריאן, סת' ומריסה (כל אחד כולל פן אחר שאני ממש מתחבר אליו יותר מהשאר). מצב צפיה: כרגע בפרק 203, אבל לא הצלחתי להתאפק כל כך וחתכתי לפרקים 217-221. אני אשלים את האחרים כשיהיה לי זמן ;) משהו שצריך לדעת שלא קשור לסדרה? ספיקינג אוף TV, אני צופה גם בOne Tree Hill, ב24 ובקונאן (מתגעגע נואשות ל"כל לילה עם אסף הראל"...).

mikmik000

New member
אויש.. דילגת על הפרקים הכי טובים!!

תראה את 214! זה הפרק הכי יפה שראיתי בחיים שלי!

Tinty

New member
תפוז הולכים לחטוף...

למה לעזאזל משתמשי מוזילה פיירפוקס לא יכולים לכתוב הודעות כמו שצריך? אני אתלונן על זה. כתבתי מקודם ש"לוקאס ופייטון שולטים! אבל חבל שלא ביחד
"

f10

New member
זוף זוף מישהו שאוהב את ריאן סת'

ומריסה. כמוני. לא יודע למה, כולם פה שונאים את מריסה (או לפחות לא מתים עליה). אני שונא את ג'ולי.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo26.gifאני!../images/Emo36.gif

שם: נטע גיל: 15 מקום מגורים: חור ברמת הגולן מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה באו.סי: סת', סנדי וסאמר ומשהו שצריך לדעת עלי: אני אוהבת קנדים
סתם, אין שום דבר מיוחד

נ ט ע ש ה

New member
אגב

ביליתי את כל השבוע האחרון עם משלחת של נערים קנדים, וזה פשוט מטורף- 100% אחוז מהם רואים את האו.סי!

QAF Fan Block

New member
כאילו שמישהו קורא את זה-אבל בכל זאת

שם ? שירה
גיל ? 18
מקום מגורים ? פרדסיה-ישוב ליד נתניה למי שלא מכיר
אי סי/מסנג'ר ? 191484046
דמות אהובה באו סי ? הרביעייה-סת', סאמר, ריאן ומריסה++אלכס השולטת
משהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני מתה על הפורום הזה! יש פה ממש אחלה אנשים

Danielushhhh

New member
תפוזבל../images/Emo46.gif עונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

שם ? שכחתי
גיל ? 14
מקום מגורים ? גבעתיים
אי סי/מסנג'ר ? 137973750
דמות אהובה באו סי ? סת' כהן
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני מנגנת בגיטרה

למעלה