התפקדות מאי - חשוב ביותר !

mikmik000

New member
אנייי! ../images/Emo13.gif

שם-מיכל גיל- 13 וחצי, עוד מעט 14
מקום מגורים- אשדוד אי סי/מסנג'ר- מסנג'ר: [email protected] דמות אהובה באו.סי- אממ.. זה כולל עונה שנייה..? כי אם כן אז ברור שאלכס [
אוליביה
] ואם לא אז.. אממ.. באמת שאני אוהבת את כולם ואני לא יכולה לבחור, בעיקר בין ריאן לסת', אבל כול אחד שונה ומיוחד, ואני אוהבת את כולם
. ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה- לא נראה לי שיש משהו כזה.. =\

ayala65

New member
mine

שם ? איילה גיל ? 14 וחצי מקום מגורים ? חולון אי סי/מסנג'ר ? 282266569 ו- [email protected] דמות אהובה באו סי ? אלכס... כמובןןן ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני מאוהבת

mikmik000

New member
איילה...

יש משהו שלא סיפרת לי..? או שזה שוב אילון הזה?

mikmik000

New member
אהמממ... אז.. יש משהו שלא סיפרת..

לי?! מזה זה?! ככה מסתירים ממני מידע?!
חח סתם.. צוחקת..
טוב נו, שפכי, מי זה?

אני...

שם?אפרת גיל? עוד חודש 15.. מקום מגורים ? דרום.. אי סי/מסנג'ר ?מי שרוצה יכול לשלוח לי מסר.. דמות אהובה באו סי ?סת' ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ?אני צריכה לצאת החוצה וממש ממש קר עכשיו..מחר יש חצי גמר של פיינל פור((לא שאכפת לי))ואנחנו יוצאים אל חברה שלי כי היה לה יומולדת..מזל טוב!! ביום ראשון יש לי מבחן ע-נ-ק באזרחות לקראת המבחן הארצי ויש לי מורה טיפשה עד מאוד לאזרחות.והיא גם לא שרה "התקווה".

STA1

New member
../images/Emo9.gifאני

שם ?רז גיל ? ביום רביעי 13 מקום מגורים ? רחובות אי סי/מסנג'ר ? לא מתחבר בכלל.. דמות אהובה באו סי ? ג'ולי וריאן ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אני אוהב לשחק ואני כל הזמן יורד על המורה שלי לתאטרון..חח..אבל רק בצחוקים.. ושאני מקלל הרבה..אבל רק אם אני מתעצבן..ושאני מדבר/צוחק הרבה על סקס..בנאדם מוזר אני.. חח

Aviad1987

New member
אני ../images/Emo9.gif

אביעד בן 17 וחצי אוטוטו ראשון לציון סאמממר אממ.. יש לי רישיון (גיא אהמ)

mikmik000

New member
נראה לי שהבהרנו את זה..

שיש לך רישיון, לא..? חח סתם.. צוחקת. שיהיה לך בכיף

Aviad1987

New member
לי זה ברור מאוד

גיא פה צוחק עליי בכל הזדמנות שיש לו חחח

../images/Emo69.gifמתפקדת../images/Emo69.gif

שם ? מיכל מקום מגורים ? מרכז הארץ אי סי/מסנג'ר ? [email protected] דמות אהובה באו סי ? ריאן
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? וואלה לא יודעת
... אמממ אני אוהבת פיצה (זה גם משהו..)

Peyton

New member
מתפקדת:)

שמי הוא טללללל עוד מעט בת 17 איי סי 68705316 מסנג'ר [email protected] דמות אהובה: סאמר וסת'! למרות שסאמר יותר כי אני מוצאת בה גם את השנינות של סת':p משו שצריך לדעת עליי..הממ..אני מיחצ"נת לרוק עצמאות!!! כדאי לכולם לבואאאאאאאאאאאאאאאא:):) נפצח בשיחות על או סי:p

JoHnYmYsTeR

New member
אבל שיש להקות לא מוכרות כמו זבל

וחרדל אפשר לדבר חופשי... מי בא?!

ayala65

New member
טחחחחח

אם היה לי עם מי לבוא לרוק העצמאות הייתי באה.. אבל כל חברותי שומעות זבל כמו בריטני =\ טרגדיה

Peyton

New member
עוד מעריציםםםםםםםם

איזה יופי לראות פה אנשים שיש לנו כלכך הרבה במשותף! כשיהיה היהודים אני אפתח את הפה ואצרח חזק חזק!!! אשיר ואהנה תהני גם אתתתתתתתתתתתתתת:)

daniellena

New member
הנה שלי... ../images/Emo187.gif

שם ? דניאל גיל ? עוד חודשיים 17 מקום מגורים ? מרכז אי סי/מסנג'ר ? 166988798 דמות אהובה באו סי ? סת' כהן
ומשהו שצריך לדעת עליכם שלא קשור לסדרה ? אוהבת גם את one tree hill

למעלה