התפקדות פורום גאנז- יוני 06

BonJoviT

New member
גמני../images/Emo195.gif

שם: ליאור גיל: 17 מאיפה בארץ: מודיעין באיזה עוד פורומים אני בתפוז: ואיי פווללל..אז ככה:רד הוט צ'ילי פפרס, בלאק איד פיז, בלינק 182 , גרין דיי, MTV ,אומנות, אופנה אלטרנטיבית, צניחה חופשית ו..שחכתי..לא משנה.. מסר חשוב לאומה: אם כל כך הרבה פורומים אתה מרגיש חסר חיים!
תמונה שבא לי לצרף:גמני רציתי לשים תתמונה של גאנז עם רד הוט!
טוב הנה
נכון ש KFC זה טעים?!?!

oneman2

New member
צ'ה צ'ה

שם: מורן גיל: כמעט 16 מאיפה בארץ: ליד בית-שמש באיזה עוד פורומים אני בתפוז: טולקין ושר הטבעות, האטריק, כלי נגינה ונגנים, רוק, אגדות רוק. (אאוץ'.) מסר חשוב לאומה: ראו בחתימה. תמונה שבא לי לצרף:

So like a rose

New member
../images/Emo103.gif

שם: מאיה גיל: 15 וחצי מאיפה בארץ: אשדוד באיזה עוד פורומים אני בתפוז: פה לרוב מסר חשוב לאומה:היסטוריה זה 100 שטנים שמנים ומכוערים. תמונה שבא לי לצרף:סתם כי זה משעש אותי.

PleZer

New member
../images/Emo26.gifאי אי מאסטר

שם: אממ... עונג
גיל: 13 מאיפה בארץ:זכרון יעקב באיזה עוד פורומים אני בתפוז: כלי נגינה ונגנים מסר חשוב לאומה:הדור הבא חשוב -לכו תעשו אותו. תמונה שבא לי לצרף:

EmptyWolf

New member
mememememe.

שם: דין.
מאיפה בארץ: (0:
באיזה עוד פורומים אני בתפוז: רק זה.
מסר חשוב לאומה: ראה חתימה.
תמונה שבא לי לצרף: לא בא.

דורסבג

New member
אני..

שם: דור.. גיל: 15 וחצי מאיפה בארץ: אשדוד באיזה עוד פורומים אני בתפוז: מטאליקה מסר חשוב לאומה: אממ עוד ממש ממש קצת נגמרים הלימודים! תמונה שבא לי לצרף: סתם תמונה שאני מאוד אוהב שיכולה להיות גם אחלה רקע למחשב

danduuu

New member
../images/Emo195.gifגמאני פה

שם:דנה גיל:17 מאיפה בארץ:קרית אתא באיזה עוד פורומים אני בתפוז: בייחוד בפורום HIM,אבל גם בשדונים פיות וכל השאר,על טבעי ולא זוכרת עוד חח מסר חשוב לאומה:בגרויות זה דבר חרא תמונה שבא לי לצרף:וילה ובאם

me

שם:נועם גיל: עוד חודשיים 15 מאיפה בארץ:מגבעתיים באיזה עוד פורומים אני בתפוז:מנגה ואנימה,אופנה אלטרנטיבית,פנאפקים ,רומח דרקון ,בליץ' מסר חשוב לאומה:נאמ אני רוצה מפגש פורום! תמונה שבא לי לצרף:ציור שלי *משוויצה*

crazy monkey

New member
אנוכי!

שם: ענבל גיל: 17 ומשהו מאיפה בארץ: גבעתיים באיזה עוד פורומים אני בתפוז: אהה כל מיני הדורבנים ועוד שאני סתם קוראת מסר חשוב לאומה: jESUS loves you, everyonr alse think you're an asshole תמונה שבא לי לצרף: Jesus is in the house שיהיה לנו אחלה חודש אמן כן יהי רצון

crazy monkey

New member
תודה רבה

אכן כן, אני צילמתי את ישו בכבודו ובעצמו מתהלך ברחובות ירושלים לפני כשנה בערך...

Cloudy Now

New member
../images/Emo97.gif צ'אנהנהנהנהניזניייז.

שם: אסתי פסטי. גיל: עוד מעט 16 מאיפה בארץ: עשדוד
באיזה עוד פורומים אני בתפוז: 'פירסינג וקעקועים'. מסר חשוב לאומה: תשתו חלב
, זה בריא. נשבעת. תמונה שבא לי לצרף: נו כרגיל, עדיף שלא.

LimiMimi

New member
../images/Emo9.gif

שם: לימור. גיל: 16, באוק' 17.
מאיפה בארץ: כפרסבא. באיזה עוד פורומים אני בתפוז: ברוב אני משוטטת, מיוז וביטלס וכו'. ויש אחד שאני אסקרן אותכם ולא אגיד
מסר חשוב לאומה: - תמונה שבא לי לצרף: לא בא לי.
קטע.

עוד דיון מושי? אז אני לא שם תמונה:)

שם: ג'ים גיל: 17.5 מאיפה בארץ: קריית טבעון באיזה עוד פורומים אני בתפוז: פאוור מטאל, מטאליקה ואינפקציה מסר חשוב לאומה: תמיד רציתי לכתוב במסר לאומה שאני מאונן בשתי ידיים, אבל אף פעם לא אוננתי ביד שמאל.

מתפקדת.

שם: מור. גיל: 16, 11 חודשים ו-29 ימים. מאיפה בארץ: ראש העין. באיזה עוד פורומים אני בתפוז: מנגה ואנימה. מסר חשוב לאומה: אל תזלזלו בילדים וסרטים מצוירים. תמונה שבא לי לצרף: בבקשה.

למעלה