שם: ליאור גיל: 17 מאיפה בארץ: מודיעין באיזה עוד פורומים אני בתפוז: ואיי פווללל..אז ככה:רד הוט צ'ילי פפרס, בלאק איד פיז, בלינק 182 , גרין דיי, MTV ,אומנות, אופנה אלטרנטיבית, צניחה חופשית ו..שחכתי..לא משנה.. מסר חשוב לאומה: אם כל כך הרבה פורומים אתה מרגיש חסר חיים!
תמונה שבא לי לצרף:גמני רציתי לשים תתמונה של גאנז עם רד הוט!
שם: מורן גיל: כמעט 16 מאיפה בארץ: ליד בית-שמש באיזה עוד פורומים אני בתפוז: טולקין ושר הטבעות, האטריק, כלי נגינה ונגנים, רוק, אגדות רוק. (אאוץ'.) מסר חשוב לאומה: ראו בחתימה. תמונה שבא לי לצרף:
שם: מאיה גיל: 15 וחצי מאיפה בארץ: אשדוד באיזה עוד פורומים אני בתפוז: פה לרוב מסר חשוב לאומה:היסטוריה זה 100 שטנים שמנים ומכוערים. תמונה שבא לי לצרף:סתם כי זה משעש אותי.
שם: דור.. גיל: 15 וחצי מאיפה בארץ: אשדוד באיזה עוד פורומים אני בתפוז: מטאליקה מסר חשוב לאומה: אממ עוד ממש ממש קצת נגמרים הלימודים! תמונה שבא לי לצרף: סתם תמונה שאני מאוד אוהב שיכולה להיות גם אחלה רקע למחשב
שם:דנה גיל:17 מאיפה בארץ:קרית אתא באיזה עוד פורומים אני בתפוז: בייחוד בפורום HIM,אבל גם בשדונים פיות וכל השאר,על טבעי ולא זוכרת עוד חח מסר חשוב לאומה:בגרויות זה דבר חרא תמונה שבא לי לצרף:וילה ובאם
שם:נועם גיל: עוד חודשיים 15 מאיפה בארץ:מגבעתיים באיזה עוד פורומים אני בתפוז:מנגה ואנימה,אופנה אלטרנטיבית,פנאפקים ,רומח דרקון ,בליץ' מסר חשוב לאומה:נאמ אני רוצה מפגש פורום! תמונה שבא לי לצרף:ציור שלי *משוויצה*
שם: ענבל גיל: 17 ומשהו מאיפה בארץ: גבעתיים באיזה עוד פורומים אני בתפוז: אהה כל מיני הדורבנים ועוד שאני סתם קוראת מסר חשוב לאומה: jESUS loves you, everyonr alse think you're an asshole תמונה שבא לי לצרף: Jesus is in the house שיהיה לנו אחלה חודש אמן כן יהי רצון
שם: ג'ים גיל: 17.5 מאיפה בארץ: קריית טבעון באיזה עוד פורומים אני בתפוז: פאוור מטאל, מטאליקה ואינפקציה מסר חשוב לאומה: תמיד רציתי לכתוב במסר לאומה שאני מאונן בשתי ידיים, אבל אף פעם לא אוננתי ביד שמאל.
שם: מור. גיל: 16, 11 חודשים ו-29 ימים. מאיפה בארץ: ראש העין. באיזה עוד פורומים אני בתפוז: מנגה ואנימה. מסר חשוב לאומה: אל תזלזלו בילדים וסרטים מצוירים. תמונה שבא לי לצרף: בבקשה.