התפקדות פורום גאנז- יוני 06

חשיבה הסתברותית בחיי היום יום,

ליתר דיוק. ואם תשימי לב טוב תראי שהתרגיל לא כ"כ הלך לי. :\

פחות או יותר כמו התרגיל הנוכחי :\

למרות שהתרגיל של החשיבה ההסתברותית הלך לי די טוב. אבל באי-שיוויונים לא הצלחתי את הסעיף השני, וגם בתרגיל בגיאומטריה לא עשיתי.. (את החלק השני). אבל בהשוואה לשאר השנה, הלך לי מצוין. D:

אני

יוני, 17.5, עפולה. משתתף פעיל בפורום ווינר וטוטו ומשתתף פאסיבי בעוד כמה פורומים בתפוז.. מסר חשוב לאומה: אין

Get in the ring!

שם: מיתר גיל: 16 מאיפה בארץ: ישוב תקוע שממילא לא תכירו.. באיזה עוד פורומים אני בתפוז: אמנות הצילום, רוק, אגדות רוק מסר חשוב לאומה: חייכו - מחר יכול להיות גרוע יותר תמונה שבא לי לצרף: להקה טובה בלי מספיק הכרה בארץ... the wildhearts מישהו מכיר?

Envious

New member
יו

שם: זוהר גיל: 15 עוד.. 5 חודשים ;; מאיפה בארץ: חולוןן השווים P: באיזה עוד פורומים אני בתפוז: אוי מלא, כל מה שקשור באנימה יפנים וזה.. מסר חשוב לאומה: אקסל שווה!! עדינה שתקי
תמונה שבא לי לצרף: *מצרפת*

l u d

New member
ושוב זוהר, תזהרי ממני!!!

אני יודעת איפה את גרה (נראה לי..)

Xknight

New member
והנה אני....

שם: מורן(אני בן) גיל: 21 מאיפה בארץ:חולון באיזה עוד פורומים אני בתפוז:ממ חח קשה לספור, אבודים, נירוונה ועוד ועוד מסר חשוב לאומה: get a lifeee bitchh תמונה שבא לי לצרף: ממ אולי בפעם אחרת:)

Beautiful Scar

New member
../images/Emo199.gifחג שמח ומלא גבינות לכם D:

שם: בתאל לוי=]
מאיפה בארץ: מקום נידח בשם עפולה.
באיזה עוד פורומים אני בתפוז: האמ יש הרבה שאני כבר לא כותבת בהם אבל הם נמצאים ברשימה, ואלוו.. ס"פ אחלה אנשים=] חרא של להקה, פאוור מטאל, סיסטם, גאנס=] נמלטים, חטיבת ביינים, תמיכה נפשית לצעירים כלי נגינה ונגנים
מסר חשוב לאומה: תצעקו שכואב לכם=] אל תשתקו.
תמונה שבא לי לצרף... בלאט
שיהיה לנו אחלה חודש וחג!

Queen for a day

New member
טרללה ושללה. ../images/Emo3.gif

שם: איב גיל: 13 מאיפה בארץ: פתח תקווה. == באיזה עוד פורומים אני בתפוז: גרינדיי, רד הוט צ'ילי פפרז, סימפל פלאןS: מסר חשוב לאומה: שבועות זה חג משעמם. תמונה שבא לי לצרף: לא בא לי.. טוב נו >>

יאלללההה טירוף.

שם: ליאור
גיל: 18 מאיפה בארץ: אור עקיבא באיזה עוד פורומים אני בתפוז: כלי נגינה ונגנים ועוד כמה בשביל השוטטות. מסר חשוב לאומה:כולנו הזונות הקטנות של אלוהים.

אילס

New member
אני:]

שם: אילונה גיל: 19 מאיפה בארץ: בת ים באיזה עוד פורומים בתפוז אני נמצא: מטאליקה וקוראת סמויה בהרבה אחרים
מסר חשוב לאומה: אין

SomebodyElse

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: קטיה גיל: 19 ויומיים מאיפה בארץ: חור קטן במרכז באיזה עוד פורומים אני בתפוז: קוראת בעוד כמה, כותבת רק פה וברוק לפעמים מסר חשוב לאומה: Rock and roll doesn't create psychos, it helps psychos be more creative. תמונה שבא לי לצרף: תודו שזה מרתיע

danduuu

New member
צריך לעשות כאן שרשור ימי הולדת../images/Emo3.gif

ככה שנזכור את הימי הולדת של כולם! ואז להוסיף לטאגליינס כדי לזכור חח נו מי אני שבכלל תגיד משהו למנהלים חחח? בכל מקרה מזל טוב מותק!

למעלה