התפקדות פורום גאנז- יוני 06

boazgilad

New member
אני

שם:בעז גיל:
חסוי מאיפה בארץ:קיבוץ באיזה עוד פורומים אני בתפוז:בעוד איזה 4 אין לי כוח לפרט מסר חשוב לאומה:עוד חודש למנייאק תמונה שבא לי לצרף:

ChrisCole

New member
חדש

היי אני אמיר/בלייק אני בן 13 מחיפה.חולה על גאנז ואפילו שהייתי בגיל 11 רציתי לפתוח בתפוז פורום גאנז אבל אמרו לי שאני קטן XD אז סוף סוף הוא נפתח!.

Beautiful Scar

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif

רק אני חשבתי שהגבתי לך?
אני בתאל=]

atpaddict

New member
איי קפטין

שם: אודי גיל: 24 מאיפה בארץ: קריית טבעון באיזה עוד פורומים אני בתפוז: פילוסופיה, אומנויות לחימה בזירה, חדרי כושר, וינגייט, מדעי החיים, סטודנטים. מסר חשוב לאומה: שמתם לב איך "CIVIL WAR" רלוונטי לצה"ל ?

Beautiful Scar

New member
תמונה מאוד גדולה ><../images/Emo199.gif

וואי אתה קרוב אלי D: אני מעפולה המעצבנת חעעח

צליל בר

New member
אני

שם: צליל גיל: 17+ מאיפה בארץ: נתניה באיזה עוד פורומים אני בתפוז: - מסר חשוב לאומה: אני :) תמונה שבא לי לצרף:

meeeeee

שם:לוטם גיל:עוד 3 ימים 15 מאיפה בארץ:קרית אתא באיזה עוד פורומים אני בתפוז:נירוונה ו-HIM מסר חשוב לאומה:סודוקו זה כיףףףף תמונה שבא לי לצרף:לא בא לי לצרף חחח

גם אני פה עכשיו!

שם: נועם גיל: 17 וחצי מאיפה בארץ: רעות באיזה עוד פורומים אני בתפוז: שנת שירות ושמיניסטים מסר חשוב לאומה: יש חברים של במבה תמונה שבא לי לצרף: ניסתי מקודם וזה לא הלך... אז תדמינו בנתיים

jenngirl

New member
(:)../images/Emo82.gif

שם:[: גיל:17 וחצי מאיפה בארץ:ירושלים באיזה עוד פורומים אני בתפוז:רובי וויליאמס,שמיניסטים. מסר חשוב לאומה:תנ"ך זה קקה! תמונה שבא לי לצרף:תהנו

אז ככה

אנטון כרמיאל 21 בסוף החודש פורומים: כלי נגינה ונגנים יין ואלכוהול קעקועים IF IT'S TOO LOUD YOU'R TOO OLD התמונה זה של הקעקוע השני שלי
יומטוב

למעלה