התפקדות...

The Shoe

New member
אני נעה noale

אנלא כותבת הרבה, אבל נראה לי שיצא לנו לדבר על פיזיקהXD

הו, שלום ../images/Emo9.gif

כן אני זוכרת שדיברנו על פיזיקה

GR££N woMAN©

New member
../images/Emo12.gif

שם: ענבר תאריך יומולדת: 11.5.90 עיר: מושב אורות שם הבצפר: באר טוביה מספר כיתה: 6 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): תקשורת 2 תחביבים: סוסים ומחשב מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לעבור בביולוגיה
ולסיים עם ציון טוב במתמטיקה מה האני מאמין שלך: אין

Yellow Tush

New member
גם אני!../images/Emo13.gif

שם: לי {לילי} תאריך יומולדת: 10.8.90 עיר: חור קטן בארץ... שם הבצפר: אורט רבין מספר כיתה: 3 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): כימיה, ביולוגיה וערבית 2 תחביבים: לצלם ולצלול מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להצליח בבגרוית ולהכנס קצת לכושר מה האני מאמין שלך: אין לי ממש שמץ

patito ƒeo

New member
:] ../images/Emo107.gif

שם: רותם תאריך יומולדת: 2.8.90 עיר: ליד עפולה שם באיזור איפשהו P: שם הבצפר: אפחד לא יכיר במילא. XD מספר כיתה: י"א4!
מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): אמנות וקולנוע 2 תחביבים: ספורט, מוזיקה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לעבור את הבגרויות בשלום כמובן :]

The Shoe

New member
חדשה -->

שם: נעה, אתם יכולים לקרוא לי נעה'לה ^^ תאריך יומולדת: 8.5.90 עיר: שוהם שם הבצפר: על"ה מדעים מספר כיתה: 3' מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): פיזיקה כימיה 2 תחביבים:לשיר ולרקוד מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:לא להשתגע! מה האני מאמין שלך: מממ אין כזה

gorck

New member
מה את עושה השנה בכל מוגבר?

מה הספקתם ללמוד בכימיה?

The Shoe

New member
../images/Emo13.gif

פיזיקה 1.5 יחידות מכניקה נדמה לי ובכימיה 3 יחידות ראשונות. סיימנו מבנה וקישור, סיימנו חמצון חיזור ועכשיו אנחנו בחומצות ובסיסים. עברנו על סטויכיומטריה אבל זה משתלב בהכל אז קשה לומר על זה

gorck

New member
מתי הספקתם?!

אנחנו עכשיו התחלנו חימצון חיזור... מה לעשות שאנחנו 20 ילדים בכיתה ומתוכם פחות מ10 במגמות של החכמים?!

gorck

New member
אנחנו לא עושים עדיין סטכיו....

התחלנו חמצון-חיזור קודם....

gorck

New member
נחנו "לוקחים" ת'זמן....

סיימנו ב2 שיעורים חמצון-חיזור.....ולא שזה היה באופן שטחי...

gorck

New member
אנחנו נתחיל סטכיומטריה....

רק אחרי המבחן.....יש מבחן ביום רביעי.... ד"א, עם איזה ספרים אתם לומדים?

The Shoe

New member
ממ זה בעיקר בגלל

שאנחנו תיכון 4 שנתי, אז עברנו גם בכיתה ט' אבל עבדנו לאט כי זה רק היה להכיר מגמות.. למדנו ממש את הבסיס של מבנה וקישור- חומרים יונים ומתכתיים וכל הבלה בלה בלה הזה. ובכלל המורה שלנו רצה בחומר! כבר היה לנו בוחן ומבחן :|

Stinki Winki

New member
איזה הספק בכימיה!!

למדנו קצת בשנה שעברה חמצון חיזור, ורק עכשיו סיימנו (נראה לי...) מבנה וקישור... וסטוכיומטריה משתלבת בין לבין...

The Shoe

New member
אנחנו רצים

וגם העובדה שהתחלנו מבנה וקישור בכיתה ט' תרמה קצת
נחכה לתוצאות המבחן ואז נוכל לדבר

GoOni

New member
אני:]

שם: גוני תאריך יומולדת: 3.5.90 עיר: רחובות\מזכרת בתיה שם הבצפר: תלמה ילין (בגבעתיים. אני נוסעת כל יום) מספר כיתה: 4 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): קולנוע ומחשבת ישראל 2 תחביבים: קולנוע, אינטרנט מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להצליח מה האני מאמין שלך: ממ.. אין לי ממש

למעלה