התפקדות...

L i o R s 28

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:ליאורה תאריך יומולדת:9.12.90 עיר: רעננה שם הבצפר:אמי"ת מספר כיתה:3 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):מחשבים 2 תחביבים: ממ לא משנה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:להסתגל
מה האני מאמין שלך:

../images/Emo142.gif

ב"ה שם: ספיר תאריך יומולדת:12/7/90 יט תמוז עיר: אי שם במרכז שם הבצפר: מעדיפה לשמור לעצמי מספר כיתה:2 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): ספרות והיסטוריה לעומק 2 תחביבים: קריאה וכתיבה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להצליח! מה האני מאמין שלך: חיה ותן לחיות, וחבל לבזבז את החיים על דיכאונות

../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo103.gif

שם
טל תאריך יומולדת
2/6/90 עיר
פ"ת שם הבצפר
גולדה מספר כיתה
2 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות)
פיזיקה-מחשבים 2 תחביבים
תחביב חשוב שלי זה לישון ועוד אחד לצייר על הציפורניים
{אל תצחקו זה אחלה תחביב} מטרה הכי חשובה לשנת השביעית
להצליח בפיזיקה ובכל השאר מה האני מאמין שלך
{ראה חתימה}

lover boy6

New member
עוד אח מפ"ת

ואת לומדת בגולדה הלכתי בתחילת החופש האחרון להתקבל שם אבל בסוף לא עברתי לשם... בצפר לא משהו תאמת...

אין מספיק מקום לכתוב פה...../images/Emo103.gif

לא יודעת מה איתך...אני חושבת שזה אחלה בצפר...! רוב המורים פסדר..גם מהבחינה האנושית וגם לימודית "ההווי" {ככה כותבים?!} הבית ספרי נחמד לא יודעת...אם היו נותנים לי שוב לבחור תיכון הייתי הולכת עליו

פעם 80 בפורום הזה../images/Emo6.gif

שם:גל תאריך יומולדת:23.10(
להלהלה*מתאפקת לא לצרף לזה הערה*) עיר:יבנה שם הבצפר:אלון מספר כיתה:4 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):מחול מד"ח 2 תחביבים:לרקוד,ללכת להופעות של סינרגיה(
לא שחסרה לי רשימה להשלים את זה,אבל 2 זה שניים-.-) מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:להצליח ובגדול מה האני מאמין שלך:אין משהו ספציפי,אבל יש לי כמה עקרונות שלא אעבור עליהם אף פעם..

vered151

New member
מתפקדת..חחח

שם: ורד..
(הכי דומה לורד ממה שהיה שם..חחח)
תאריך יומולדת:19.8.1990 עיר:לא גרה בעיר!!! במושב... ליד רחובות... שם הבצפר: ברנר מספר כיתה:3 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):עיצוב גרפי
2 תחביבים: מוזיקההההה וסוווסים מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לעבור את הבגרות במתמטיקה בשלום
מה האני מאמין שלך:תנו חיוךךךך הכל לטובה!!!
וגם..(יש לי עוד אחד, אפשר?! תודה! חח) "גם שאתה הורג נמלה בצחוק היא מתה באמת"!!!

Stinki Winki

New member
עונה

שם: נעה תאריך יומולדת: 9/5/1990 (יום הניצחון על הנאצים^^) עיר: ירושלים שם הבצפר: זה עם השם של השכונה אז מעדיפה שלא. מספר כיתה: 5 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): כימיה ביולוגיה ביוטכנולוגיה 2 תחביבים: ציור, ריקוד (למרות שהפסקתי לעסוק בזה
) מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לעבור בגרויות בשלום ולא לקרוס מה האני מאמין שלך: אין לי ממש אחד כזה.

Infinity AL

New member
חזרתי../images/Emo9.gif

שם: שיר תאריך יומולדת: 9 לינואר 1990 עיר: כרמיאל שם הבצפר: כרמים מספר כיתה: 2 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):ביולוגיה 2 תחביבים: יש מלא מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: ציונים טובים ורישיון מה האני מאמין שלך: תנו לי לחשוב על זה

may0rw

New member
אני=]

שם: מאי תאריך יומולדת:25.9.90 עיר:פ"ת שם הבצפר:עמל ב' מספר כיתה: 1 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): ביוטכנולוגיה 2 תחביבים: גיטרה וסלסה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: ממ להצליח בבגרויות בעיקר ולהתחיל ללמוד נהיגה. מה האני מאמין שלך: ממ אני?

ממממיאו

שם: אושר תאריך יומולדת: 19.1.90 עיר: קרית ים שם הבצפר: רודמן מספר כיתה: י"א\1 כפרעלינו מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): פיזיקה ומחשבים 2 תחביבים: מוזיקה וטלוויזיה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: מה האני מאמין שלך: אין לי כוח לחפור

למעלה