המריבות על הבול הזכירו גנון
הבלוגרים ילדים גדולים ויכולים להכין לעצמם בולים כל פעם שקודמו או להוסיף לעצמם בולים כאוות נפשם. אתם יכולים להכין "בול סוקי", "בול ממא", "בול הגבר", "בול איגוד הבלוגרים", "בול הבלוג היה בשער תפוז", "בול הבלוג היה ברשומות האהובות". גולשים רגילים ניסו לחשוב למה העורך בחר את הפוסט. היו פוסטים מצוינים והיו פוסטים פרובוקטיביים ועילגים שנבחרו כי יכלו לעורר דיון והיה ברור שהם לא נבחרו בגלל איכות. הגולשים בעצמם קובעים את דעתם על האיכות. אחרי שעברנו את הגנון של הגננת זהבה אנחנו לא מחכים לסוכריות ולטיפה על המצח של הגננת בגנון כדי להחליט מי היה "יוסי, ילד שלי מוצלח". עם כל התלונות שלכם, בצלאל היה עורך טוב והבנו את הבחירות שלו. אני יודעת שדיברתי עם חברים שצחקו על חלק מהבחירות אבל הבנו גם את הבחירות הפרובוקטיביות של בצלאל. רייטינג הוא לא מילה גסה באתר מסחרי. הבול היה ניסיון לעודד את הילדים, כמו גננת, והיה יכול להצליח לולא הגנון התחיל לבקש שכולם יקבלו בול בשיוויוניות כדי לעודד את כולם. אפשר להבין שבלוגרים רוצים חשיפה ולהגיע לקהל רחב אבל אחרי שהבלוגים נחשפו, בלי בול, הקריאות לבול מזכירים קריאה לגננת. צאו מזה! העצה שלי שתכינו לעצמכם בול של קידום וכל בלוגר שקודם וחשוב לו שכולם ידעו שהוא קודם יוכל לשים לעצמו את הבול לתזכורת. התחרויות על הנושאים היו טובות מאוד. בלוגים שהפסיקו לכתוב מתעדים תקופה ואסור לגעת בבלוג. בהצלחה לבלצלאל. מנקודת המבט של גולשת הוא היה עורך טוב והביא תכנים טובים.