ה"בול", בלוגים נבחרים ובלוגים שלא - דיון פתוח

TheWhiteTigris

New member
ברגע

שכתבת "זרובבלה" ו"איכותי" באותו משפט, הפסקתי להתייחס אליך ברצינות.

עם כל הכבוד

מבחינת כישרון כתיבה גולמי, זרובבלה לא רואה ממטר אף בלוגר בתפוז (ואני נכלל בקבוצה הזאת).

הצדקת את התואר...

אני לא אוהב את הבול

אני לא חושב שצריך להוריד אותו. אני חושב שהוא צריך להופיע במסך ניהול הבלוג, כדי לאפשר לבלוגר לדעת אילו רשומות שלו הומלצו ואלו לא. לי למשל, זה עושה ממש רע בעיניים לראות את הבול הזה שתקוע לי באמצע הרשומה.

זה ממכר

New member
אתה עוד היית מהימים של אורי

זוכר שהיינו מדביקים אנחנו אישית לעצמנו את הבולים האלו? וחרגולית אפילו עיצבה אחת שכולם לקחו

עצבו לכם כמה בולים ושימו אותם

בלי צחוק אני יכולה להציע לכם כמה רעיונות לבולים. חלקו לעצמכם את הבולים ולא יהיו תלונות.

זה ממכר

New member
אז זהו שזה מה שעשו פעם

כל אחד עיצב או שמר בולים מאחרים ושם באופן עצמאי בעריכה אחרי שהבלוג הגיע לעמוד הראשי או לעמוד הבלוגיה ואני חושב שמזה נולד הקטע של הבלוגים מהצורך של אותם אלו (ואני מבינהם) לסמן את הבלוג שלנו

זה רעיון חביב

אבל זה כמו שחייל יתן לעצמו צל"ש... אולי פשוט תפוז יעשו תיבת סימון: "לא רוצה לקבל בול"?

זה ממכר

New member
יכול להיות ופשוט שכחתי

יאוו עלומה הייתה האדומה בפורום הקודם שהפך עכשיו לפורום התמיכה, חחחח שעוד המנהלת עכשיו ששם הייתה אדומה גם יש מצב שאני טועה זה היה בול ארוך פשוט

העיניין הוא

שאני לא הדבקתי לעצמי בולים. אני נגד זה. מי שרוצה שיעשה לו בול משלו. אגב, מה הסיבה האמיתית לכך שמורידים את הבולים?

wranger

New member
../images/Emo45.gifמסכים

לא הייתי משתמש בביטוי "רע בעיניים", כי זה בכל זאת קצת נחמד שהבול שם, אבל תומך ברעיון להעביר אותו לתוך מסך העריכה, שרק הבלוגר ידע.

suki da yo

New member
הבול ממש לא מפריע לי

אבל אני מסכימה שלמקם אותו במסך העריכה זה רעיון מצויין...

זה ממכר

New member
טוב תראו יש כאלו שכן רוצים בול ויש שלא

ואם הבול זה מה שמפריע אני בטוח שמילה אחת מדבורית והיא תסדר את זה שמ שרוצה בול יקבל ומי שלא לא, והצרות שלה סודרו אבל באמת לא נראה שהבול הוא הבעיה, אלא הקידומים כמו שאומרים

המריבות על הבול הזכירו גנון

הבלוגרים ילדים גדולים ויכולים להכין לעצמם בולים כל פעם שקודמו או להוסיף לעצמם בולים כאוות נפשם. אתם יכולים להכין "בול סוקי", "בול ממא", "בול הגבר", "בול איגוד הבלוגרים", "בול הבלוג היה בשער תפוז", "בול הבלוג היה ברשומות האהובות". גולשים רגילים ניסו לחשוב למה העורך בחר את הפוסט. היו פוסטים מצוינים והיו פוסטים פרובוקטיביים ועילגים שנבחרו כי יכלו לעורר דיון והיה ברור שהם לא נבחרו בגלל איכות. הגולשים בעצמם קובעים את דעתם על האיכות. אחרי שעברנו את הגנון של הגננת זהבה אנחנו לא מחכים לסוכריות ולטיפה על המצח של הגננת בגנון כדי להחליט מי היה "יוסי, ילד שלי מוצלח". עם כל התלונות שלכם, בצלאל היה עורך טוב והבנו את הבחירות שלו. אני יודעת שדיברתי עם חברים שצחקו על חלק מהבחירות אבל הבנו גם את הבחירות הפרובוקטיביות של בצלאל. רייטינג הוא לא מילה גסה באתר מסחרי. הבול היה ניסיון לעודד את הילדים, כמו גננת, והיה יכול להצליח לולא הגנון התחיל לבקש שכולם יקבלו בול בשיוויוניות כדי לעודד את כולם. אפשר להבין שבלוגרים רוצים חשיפה ולהגיע לקהל רחב אבל אחרי שהבלוגים נחשפו, בלי בול, הקריאות לבול מזכירים קריאה לגננת. צאו מזה! העצה שלי שתכינו לעצמכם בול של קידום וכל בלוגר שקודם וחשוב לו שכולם ידעו שהוא קודם יוכל לשים לעצמו את הבול לתזכורת. התחרויות על הנושאים היו טובות מאוד. בלוגים שהפסיקו לכתוב מתעדים תקופה ואסור לגעת בבלוג. בהצלחה לבלצלאל. מנקודת המבט של גולשת הוא היה עורך טוב והביא תכנים טובים.

למעלה