ה"בול", בלוגים נבחרים ובלוגים שלא - דיון פתוח

sigalitbi

New member
לפעמים הבול

הוא הדבר היחיד שמעיד עבורי שהרשומה שלי עלתה לעמוד הראשי. לא תמיד אני מספיקה לראות כשהיא שם. זו כמובן לא אשמתו של איש (מה לעשות שצריך גם להתפרנס
). אני תומכת בהשארת הבול. זה נחמד שזה מופיע בבלוג. אני גם לא רואה מה הטעם להסיר אותו, הלא.....אם בלוגר כותב בצורה איכותית והרשומות שלו במילא מגיעות לעמוד הראשי, הסרת הבול לא תמנע מהרשומות שלו להגיע לעמוד הראשי. לא הבול הוא המדד לזה.

דם דם

New member
הבול לא הפריע לי

נהפוך הוא. אחרי כמה וכמה זמן שלא היה "בול" שכזה ואנשים שהופיעו בראשי היו מוסיפים את הבול הישן (אני חושב שיש לי עדיין כמה רשומות כאלה עם הבול הענתיקה,מעניין כמה הבול הזה שווה כיום במכירה פומבית
) מה שכן אני מבין למה יש אנשים שכועסים על הבחירה החוזרת בכמה ובכמה אנשים. אני מניח שאלה שהומלצו לא פעם הם כותבים טובים ויש בכתיבה שלהם עניין לקוראים וכו' וכו' וכו'. אבל עם אותם כותבים יש עוד מאות כותבים אחרים לא פחות ולא יותר טובים מהם שגם להם מגיע להתנוסס בראשי. נכון ששיר או סרטון מיו-טיוב לא בהכרח צריכים להתנוסס בראשי. אבל כמו שאותם אלה שכתבו והשקיעו שעות לכתיבה יש גם אחרים שהשקיעו זמן רב לכתוב. אני לא פעם כשהייתי כותב פוסט תחת הקטגוריה של "פרציפלומדיה" הייתי משקיע בו יום-יומיים כדי לסגור עובדות מסויימות. סתם נקודה למחשבה...

למעלה