הבלוג שייך רק לשרוט ולקוראיו
והשרוט, לטעמו האישי, מצא לנכון להעלות אצלו בבלוג האישי תחרות (אוסקר הבלוגים) מסוימת, לתחרות הוא בחר לקרוא "פרס על מפעל חיים", הבלוגים שהוא מצא לנכון כראויים להיכלל בקטגוריה הזו הם הבלוגים שראית. זכותו וזכותך לעשות בבלוג האישי ככל העולה על רוחכם. וזה כולל את האופציה להמציא תחרויות שנקראות "פרס על מפעל חיים..." בזמן שרק אורי צציק נמצא בקטגוריה הזאת. מכאן ועד "הוא מרשה לעצמו..." הדרך ארוכה. לגבי המושג "סמכות עליונה בבלוגים", כנראה שאתה באופן אישי מחזיק ממנו כ'כ עד כדי שפתחת שרשור שבו שטחת את טענותיך על אופי הבחירה שלו. שהרי ממה נפשך, אם אינך מחזיק ממנו כפי שמשתמע, אז מדוע אתה לא מדלג הלאה ? מכיוון שאתה מחזיק ממנו כפי שנראה לי יצאה לך ההודעה הזאת ודברי ההמשך. גם אני נכנסתי לפוסט שלו דרך המומלצים, גם אני תמהתי מדוע לכנות את התחרות "פרס על מפעל חיים", כאילו שמדובר בלהיות או לחדול או whe אבל זה לא ממש הטריד אותי כי ראיתי בחיי המון כותרות שכל תפקידן הוא ליצור עניין ופרסום. בקיצור, זכותו הלגיטימית. לגבי בחירת המומלצים, כמו שנאמר מזמן, הממליץ לעולם לא יוכל לכוון לדעת כולם. במקרה דנן, נעמה לעולם לא תוכל להמליץ על כל הפוסטים שבאמת ראויים לקידום וזאת מטעמי זמן ויכולת קריאה. לכן היא גם ביקשה בעבר לשלוח לה המלצות...יש לך מושג כמה היא תצטרך לקרוא בכדי לבחור בין כול הראויים ? יש לך מושג כמה זמן זה מצריך ? ברור לך שזה לא אפשרי ? זה אך טבעי להניח את הקלפים על בלוגרים ששומרים על יציבות, על וותק,על קוראים קבועים ופופולריות. לדעתי, לפחות כחצי מהעוגה הכללית של המומלצים נמצאת בקטגוריה הזאת ואת השאר מן הסתם היא בוחרת אגב קריאה ספונטנית או במסגרת התפקיד. יחד עם כל זאת, כאב לי שניסו להציג אותך כאן כ"צר עין". כן, גם לי יש שאלות ותמיהות על מומלצים שונים, בדר'כ אני מעדיף להשאיר אותן לעצמי בגלל כול ה"נשמות הטובות" אך אם ארגיש עיוות דין קשה לא אהסס לפנות במסר אישי לנעמה ובמקרים קיצוניים אולי אשקול אף לכתוב פוסט שמגובה בעובדות ולא סתם יריה באוויר. ז"א, אני בהחלט לא חושב שאפשר לכנות אותך "צר עין". בחור שהולך עם האמת שלו קצת יותר מתאים לך. אגב, מניסיון אישי, נעמה ערה לפניות ומשתדלת להתייחס לכולם עם הרבה כבוד והתחשבות בפניה.