ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת יולי 2007

ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת יולי 2007 ../images/Emo124.gif

יאללה, תתנערו מהבהייה הממושכת במסך עם ריר הנוטף מהפה, ותתחילו להקיש. שם: גיל: מסן\אייסי: תוכניות לשבוע זה: אנימה שראית לאחרונה: אנימה מומלצת: הפרק הכי אהוב מאינויאשה: תמונה: תהנו.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifאני

שם:מתן גיל:13 מסן\אייסי:[email protected] תוכניות לשבוע זה:אין אנימה שראית לאחרונה:נארוטו אנימה מומלצת:נארוטו הפרק הכי אהוב מאינויאשה:הפרק שבו באנקי מופיע תמונה:

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gif שם:עדי גיל:כמעט 16 מסן\אייסי:[email protected] תוכניות לשבוע זה:לישון... אנימה שראית לאחרונה:דת' נוט ../images/Emo99.gif אנימה מומלצת:דת' נוט הפרק הכי אהוב מאינויאשה:פרקים של אינו\קיקיו. תמונה:

*מתפקדת*

שם:קירה גיל:15 מסן\אייסי:לא נכנסתי כבר חצי שנה לפחות X: תוכניות לשבוע זה:אין ][ אנימה שראית לאחרונה:פול מטאל פאניק 3> אנימה מומלצת:פול מטאל פאניק ^^; הפרק הכי אהוב מאינויאשה:הספיישל של אינוקיקי
תמונה:O:

Mana Sama

New member
מעו~

שם: קסואי גיל: 18 מסן\אייסי: במסרים תוכניות לשבוע זה: הכנות לכנס~! אעאעאעאע אנימה שראית לאחרונה: אלפן לייד אנימה מומלצת: תראו~! הפרק הכי אהוב מאינויאשה: המממ..כל מיני פרקים משעשעים.. תמונה: פלאשי שהכנתי לכנס ^-^

Me

שם: גלי גיל: עוד מעט 16 מסן\אייסי: [email protected] אייסי~ 284508730 תוכניות לשבוע זה: אממממ...... לאדעת XD אנימה שראית לאחרונה: לאקי סטאר אנימה מומלצת: לאקי סטאר? הפרק הכי אהוב מאינויאשה: האחרון.... סתם XD לא זוכרת... תמונה: אמממממממממ טוב XD אבל אני מכוערת...

חע!! תקנאו~../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gifהכוסיט הזאת שלי ../images/Emo11.gif

היית מתה ../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

היא אישתי עוד מלפני שבכלל הכרת אותה! הא לך! >< והיו ימים שהיא גם הייתה עושה לי ילדים בלי סוף! הו ימים יפים ;;

למעלה