ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת יולי 2007

מה אמרת על זה שלא מקנאים?../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

Dark Banana1

New member
התפקדות.. :]

שם: נופר.. D: גיל: 13 מסן\אייסי: 290224065 (אייסי.. :p ) תוכניות לשבוע זה: סופרלנד... ומייבי כנס ישרא, אם אני אוכל. (בגלל זה אניי לא אוכל להגיע לאנימה קון.. ) אנימה שראית לאחרונה: אינויאשה, אני חושבת.. אנימה מומלצת: Ultra Maniac הפרק הכי אהוב מאינויאשה: פרק 38 אני חושבת..

Mana Sama

New member
זה לא אנימה קון,זה אה? קון!

לא יהיו יותר כנסים שמאורגנים ע"י חן,ליבת וכל אלה..לפחות עד שישתחררו מהצבא

Dark Banana1

New member
אני יודעת, אבל יותר נוח

לומר אנימה קון. אבל יהיו עוד כנסים, לא..?!

רוני1600

New member
חדשה כאן D:

שם: רוני גיל: 13 מסן\אייסי: 474017754 תוכניות לשבוע זה: לישון אנימה שראית לאחרונה: אינויאשה אנימה מומלצת: אינויאשה הפרק הכי אהוב מאינויאשה: אממ קשה לבחור ... אבל אחד הטובים זה פרק 161 , הטעות הישנה של מירוקו תמונה: תמונה מתוך הפרק שאמרתי שאהוב עליי D:

רוני1600

New member
אני לא ממש מכורה לאנימות XD

סתם רואה מה שיש בע.י, בגלל זה הכול אינויאשה D:

|באD| אם כך תתחילי לתפקד!

לר לחינם ע.י. ידוע אצלנו כ"ערוץ העילגים"- התרגום מזעזע! אבל ממש! לי מושג איזה מן פטריות הוא שם בחביתה שלו ביום שבו הוא תרגם את המשפט המפורסם "סאשומארו, אתה מנסה לחתוך פשטידה?" או ביום שבו הוא החליט שמעכשיו באנקוטוסו ומאנגו זה אותו דבר.... @@

אני

שם: מיכאלה גיל:14 מסן:[email protected] תוכניות להשבוע:מין הפניניג הזויי שאני לא יודעת אפילו מה אני הולכת לעשות שם אנימה שראיתה לאחרונה:גרוויטיישן!!!סיימתי אתמול בלילה ב 3 ליפנות בוקר את כל הפרקים אנימה מומלצת:גרוויטיישן!! הפרק הכי אהוב באינויאשה:לא זוכרת תמיספר אבל זה הפרק עם הקנבל שהיה לקאגומה שהם חיממו את התבלין המוזר שהפך לשד והיה מצחיק כי רינויאשה היה על הבמה וחשב שכל האצגה רצינית P= ותמונה ...אין לי כח ><

SaijinKun

New member
התגעגעתם? D:

שם: טל(צ'אן)\אסאטסויו\אוטקי\גרב\שאר דברים. גיל:13. יאיי~ מסן\אייסי:[email protected] תוכניות לשבוע זה: לספר לכם שאני חולה במחלה נדירה שלא גורמת למוות כמובן חס וחלילה טפו טפו. טוב, עשיתי את זה. לעבוד על האר-פי-ג'י (יאי~), להתאמן בלשלוט בנשק שלי. >_<; אנימה שראית לאחרונה: אלפן לייד. אנימה מומלצת:אפן לייד, זה נהדר, אבל למי שלא אוהב דם ועירום, צ'וביטס. הפרק הכי אהוב מאינויאשה: הפרק שבו ג'אקוטסו הופיע לראשונה. 3>~ תמונה: (בישייי~ 3> מתוך האר-פי-ג'י, בגדים מותאמים אישית, ייקח יותר מדי זמן להוסיף אותם ומספיק דם ויזע היה לי ביצירת החליפה המותאמת אישית של הגיבור הראשי. אחחחח, אל תשאלו. X_X) ... הסתפרתי T_T; התכוונתי להגיד את זה באוברדרמטיות לפני חודשיים בערך, אבל וואטאבר. XD;

מית צאן

New member
אני:)../images/Emo119.gif

שם: עמית גיל: 14 ושלושה חודשים מסן/אייסי: אינלי כוח לפרסםXD~ תוכניות לשבוע זה: לעבוד בקייטנה בחוות סוסים/להתכונן לטיסה לאוסטריה אנימה שראיתי לאחרונה: aishiteruze baby אנימה מומלצת: נארוטו!$%&^%&@%@#$&# ביפנית כמובן הפרק הכי אהוב מאינויאשה: דאמט לאיודעת@.@; כמה זמן לא ראיתי אינויאשה... תמונה: מישהו מפה איי פעם ראה אותי עם קוקו ובלי משקפיים?O: (הכלבה שלי כוסית!!~~~$%^%#^*^&@)

למעלה