ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת יולי 2007

../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

שם: יוקי/יוקע/ולן ^ם^; גיל: 15 מסן\אייסי: כל מי שבאמת צריך אותי כבר יש לו אותי XP תוכניות לשבוע זה: אמ עוד משו כמו שעה וחצי הולכת לפעולה בסניף, וביום שני התנדבות באש"ק XP אנימה שראית לאחרונה: אמ קאמיצ'מה, רומיאוXג'וליאט ודט'נוט אנימה מומלצת: אלפן לייד, עלובי החיים, קאמיצ'אמה, גאקואן אליס, דט'נוט ועוד כלמני~ הפרק הכי אהוב מאינויאשה: אני מניחה שאת אלה עם השיצ'ינינטאי
תמונה: הנעלים השקסיות שלי~

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gif

שם:אור~ גיל::תכף 12 ^_^ תוכניות לשבוע זה:אמ קצת הוא עומד להגמר? XD אבל כעקרון חמדתי ושיקרתי להורים שלי כדי להפגש עם אלון XD אנימה שראית לאחרונה:המלנכוליה של סוזומיה הארוהי~ אנימה מומלצת: אלפןלייד, סולה, המלנכוליהבלהבלהבלהבלה. הפרק הכי אהוב מאינויאשה:זה שג'אקי מופיע 3>

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifעשיתי שביל לצד וגזרתי אותו מחדש.

אבל עדיין נשאר אדום אם תראי במציאות XD

Lust chan

New member
../images/Emo135.gif

שם: גלצ'אנ גיל: 14, בקרוב וחצי XD מסן\אייסי: [email protected] תוכניות לשבוע זה: מפגש קאסט מחר ולילה לבן ביום שבת, פרט לזה- כלום :X אבל שבוע הבא דיי עמוס לי XD אנימה שראית לאחרונה: לאקי סטארררר!! XD; וסולה. אה, ונארואה נו סקאיי!
אנימה מומלצת: יש המון, תלוי מה אתם מחפשים. אבל סולה זה אחלה D: הפרק הכי אהוב מאינויאשה: בטח 135, כשכולם היו שיכורים. תמונה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא. אבל הנה תמונה של מי שאני מתחפשת אליה באנימהוליקון 3>~

NoAmItA ChAn

New member
אני ~~

שם: נעם. גיל: 14 וחצי. מסן\אייסי: [email protected] תוכניות לשבוע זה: הרבה. אנימה שראית לאחרונה: לאקי סטאר. אנימה מומלצת: הרבה. הפרק הכי אהוב מאינויאשה: המון. תמונה: אין לי כוח.

אני:\

שם:אלה גיל:13 מסן\אייסי: 227271158[לא נכנסת:S] [email protected] תוכניות לשבוע זה: טלוויזיה, עבודה, מחשב, עבודה, חברות, עבודה, מסיבות, עבודה.. אנימה שראית לאחרונה: דט' נות. שליטה אנימה מומלצת: כרגע?..נאמ נאמ..דט' נות. למרות שלא משנה כמה זמן עבר מאז ראיתי הוסט, אני עדין 3> בסדרה הזאת. הפרק הכי אהוב מאינויאשה: אויש בערך כולםXP אהה שמכניסים את קוגה לסדרה3> לאדעת היו הרבה טובים:\ תמונה: -->..דמט מה זאת התמונה הזאת ?!.. כל התמונות שלי כאלה..חושך..יצאתי..אמלה:S זה מה שקורה שאתה מצלם ת'צמך באוטובוס עם פנצ'ר:\

יש לי טובות יותר><..

בעיקר מהאנימהקוןP: החפשתי למיסה מדט' נות^^ בלונד זה נחמד
השנה אומנות רחוב יפניתP: וזה כי..מצאתי הרבה בגדים מוזרים במחסן ^^"

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifמתפקדת..

שם:נועה גיל:17 מסן\אייסי:במסר.. תוכניות לשבוע זה: עד שאני עונה הוא כבר די נגמר..חח אנימה שראית לאחרונה:אינויאשה! אנימה מומלצת:אינויאשה!! הפרק הכי אהוב מאינויאשה:הראון, 48 ו- 117..

PakoLina

New member
להלהלהD: בדיליי ><../images/Emo118.gif

שם: נעם\פאקו\נמו 3: גיל: 13 וחודשיים ו- 12 יום. נראה לי
מסנ: [email protected] תוכניות ל[שארית] השבוע הזה: להישאר בית ולהשתעמם, בעיקר י.י; אנימה שראית לאחרונה: דת' נוט? םם; בעף כמה זמן לא ראיתי אנימה חדשה >< אנימה מומלצת: - הפרק הכי אהוב מאינויאשה: 135!! D:: תמונה: אע, היא די ישנה, אבל זה מה שיש לי, תסבלו בשקט ><

למעלה