ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת יולי 2007

../images/Emo15.gif פה!

שם: ניצנע גיל: 15 מסן\אייסי: חסויסוי תוכניות לשבוע זה: מומשו אנימה שראית לאחרונה: FAKE תראו. זה מצחיק אנימה מומלצת: לאקי סטאר. הפרק הכי אהוב מאינויאשה: זה של היום! תמונה:

Ben kun

New member
../images/Emo207.gifמתפקד, המפקד!../images/Emo195.gif../images/Emo124.gif../images/Emo69.gif

שם: בנוש. גיל: 15. מסן\אייסי: לא מגיע לכם. מי שרוצה שיבקש בהודעה פרטית. |מרגבות| תוכניות לשבוע זה: המממ להשתעמם בכיף
אנימה שראית לאחרונה: אני כבר לא רואה אנימות.
אנימה מומלצת: .... סאקורה?
הפרק הכי אהוב מאינויאשה: אני לא זוכר אף פרק...
(פעם שלישית גלידהההה
) תמונה: אין לי.

mikokikyo

New member
מתפקדתD<

שם: מאיומאיו ^^ גיל: 14 D: מסן\אייסי: לא פה םן: תוכניות לשבוע זה: לפגוש את אחותי ואת גלי3333> אנימה שראית לאחרונה: אייר ^^ אנימה מומלצת: קאשימאשיXD הפרק הכי אהוב מאינויאשה: אמ... הספיישל של קיקיו ואינויאשה3> תמונה:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאני.

שם: עדן גיל:18.5 מסן\אייסי: פרטי תוכניות לשבוע זה: דט' נוט, נארוטו, רומיאו X ג'וליט אנימה שראית לאחרונה: דט' נוט אנימה מומלצת: דט' נוט הפרק הכי אהוב מאינויאשה: הממ 48
תמונה: אולי אחר כך^^

ketty the sheep

New member
מתפקדת~

שם: קטיה גיל: 19, עוד מעט 20.
מסן\אייסי: [email protected] תוכניות לשבוע זה: קייטנה, עזרה בדברים קטנים בכנס (בואו!), ראיון עבודה. אנימה שראית לאחרונה: זה נושא כאוב. למי יש זמן לאנימה? לכו תראו Full House (דרמה קוריאנית, ממש חזקה). אנימה מומלצת: נודאמה!! הפרק הכי אהוב מאינויאשה: לא יודעת.
תמונה: כשאני אהיה גדולה, תהיה לי עוזרת בית כזאת

ketty the sheep

New member
אולי בגיל ../images/Emo13.gif

כשהייתי בת 12 חשבתי שאנשים בני 20 הם כבר זקנים, אבל עכשיו זה לא נראה לי כזה גדול.

florit11

New member
וואטאשי! ^^

שם: פלורית. אני יודעת שזה שם מוזר... =/ גיל: 12 וחודש מסן\אייסי: [email protected] תוכניות לשבוע זה: לחרוש על האינטרנט, על הטלויזיה ועל המיטה. אה, ולהמשיך סוף סוף ת'פאן פיק. אנימה שראית לאחרונה: דת' נות...? אנימה מומלצת: אינו יאשה ומרמייד מלודי. סגי הפרק הכי אהוב מאינויאשה: מממ... אני חושבת שפרק בו סאש פוגש את רין, והפרק בו ג'אקי מופיע. ג'אקי = XDD תמונה: גרר... בישי...

harar8

New member
אני

שם: הדר גיל: עוד שבוע 20 מסן\אייסי: אין תוכניות לשבוע זה: אין משהו מיוחד אנימה שראית לאחרונה: נארוטו אנימה מומלצת: נארוטו הפרק הכי אהוב מאינויאשה: כבר לא זוכרת תמונה: :)

למעלה