ה-
וה-
שלכן :]

DoLi it is Me

New member
ה- ../images/Emo45.gif וה- ../images/Emo31.gif שלכן :]

זה יהיה נחמד אם תמצאו שם לפינה הזאת כי אני כבר חושבת שבוע על שם ולא מוצאת ><? בקיצור את מכירות את הכללים אז קדימה פרקו הכל.. אה וסורי על הדיילי ^_^
-
-

m i c k e y 15

New member
אולי השם יהיה.....

זה די לקוח מפורם אחר חח הם לא יגלו XDD
דבר טוב
,
דבר רע
---------------- עכשיו שלי..
- כיף לי בביצפר....אני לומדת ומרוכזת הכול ואממ די טוב לי..
- חברות שלי מעצבנות אותי הם מתנהגות אליי מגעיל לא מתייחסות אליי אפילו ואפילו אחת מתחמקת ממשו שאני חייבת לדבר איתה וזה על אחריותה..לא משנה מה זה.זה פשוט מעצבן.

1AnastaciA1

New member
X______________X;

אח שלי מעצבן אותי! ממש ממש ממש מעצבן אותי! אני שונאת אותו%^&$#@#&%$&% הוא מטומטם X_____X; חושב שבמחשב שלו. אומר לי: "תביאי לי ת'מחשב, אני כל היום עשיתי שיעורים בלה בלה בלה" הוא מממממממממש דפ*ק עאאאאארררררררר#@%$#^%&^$%&$#%^$#%^%$#^&$%:W:W:#@%$#^ והוא עוד צועק עליי:S ^^

kelly7i

New member
בטח שהיא כן!XD

חח סתם סתם את המריבות על המחשב כבר אין לי כי קניתי מחשב משלי בחדר
אבל אחים מטומטמים קרציות ומציקים, אני מכירה. מקרוב.

m o r 1 0 2

New member
לי יש שניים ועוד תאומים..ארגג../images/Emo190.gif../images/Emo168.gif

מכירה ת'הרגשה כל כך
הם כאלה מעצבנים...יאלה איתםXD

DoLi it is Me

New member
אנוכי...

- ישלי חולצה של מקפליי. -עשיתי ציפורנים שוב אחרי שהן ניראו זווע >< -החתולה שלי אוהבת חומוס O.O XD -שינו לנו שוב את ההסעות ואני צריכה להיות ב7:20 במקום ב7:00 D: וגם בצהריים אני יורדת מאחורי הבית שלי D: D: D:
: -אתמול היה לי מבחן באינגליש והלך לי כ"כ חראא!!! -ישלי איזשהו 4 בגריויות פנימיות השנה במקצעות הכ ימגעילים עלי [ביולוגיה,פיסיקה,ג"ג זה לא נורא,כימיה] ואני בפאקינג כיתה ט' -עשיתי חולצה של מקפליי אבל לא על חולצת טריקו, על חולצה קצת שונה אבל לבנה והמוכרת המליצה לי עליה ואמרה שהיא תיצא טוב והיא תסדר לי וזה לא יהיה מתוח והסכמתי וזה יצא מתוח בסוף!! ואז היא אמרה שהיא בכלל המליצה לי על החולצת הטריקו! וכשהאני ואימא שלי היתלוננו למוכר שהוא המנהל הוא היתעלם מאיתנו!!! ואז אמר שאני צריכה לשלם עוד על החולצה המתוחה
בקיצור שילמתי [אבל 20 שקל כאילו זה היה פיקדון כי הלכתי כשהדפיסו לי את החולצה ] ואז אמרתי לו אם אני יכולה להדפיס עוד חולצה [טריקו] והוא אמר לי "כדאי שתמצאי בה פאקים?לא , תלכי עכשיו מהחנות"!!!! קיבינמאט שלו מזל שהייתי עם אימא שלי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-יום ראשון ישלי מבחן במתימטיקה ואני אל יודעת מה אני ע\יעשההה!!!! זהו...

butbut

New member
איזה מוכר טיפש,מה הבעיות שלו?><

אבל באמת לפחות יש לך חולצה ^^

kelly7i

New member
איך זה שיש לך בגרויות בט'?=|

את בכיתת חרשנים או משו? יענו כיתת מופת החיות האלה?? ח ואיזה חולצה זה יצא, תעשי תמונה ותתחדשי בכל מקרה, אני גם רוצה לעשות הדפסP:p:

אלולוש

New member
חמישיסטית פעורה

תוציאי את כל הכיתה שלך מהסרט שנכנסתן אליו... יש לכן השנה בגרות פנימית רק בכימי'ה וגיאוגרפיה... פסיקה וביולוגי'ה זה ב-י' אז אם מישהי צריכה להתלונן זאת אני

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo205.gifשלי..גאש אין היום חפירות..

או יא!:
בלימודים הכול מצליח לי לבינתיים,ואני מרוכזת והמורות שונאות אותי:]
הסתפרתי!![חח אני יצרף תמונות מטושטשות רצח,כי זה במצלמת אינטרנט:]]אבל סיפרתי את עצמי!!!
ויש לי התחלה של הציור שלי..גם אני יצטרף תמונה
או נואו!:
אני שונאת בית ספר!
אמא שלי החליטה לריב איתי על כול דבר
יש כמה בנות אמריקאיות[בשיכבה שלי],שכול דקה מסתכלות עלי,ומתלחששות עם עצמן..שונאת אותן!!
עוד כמה דקות אני רציכה ללכת לתלות כביסה-אני שונאת לתלות כביסה!!!

butbut

New member
../images/Emo26.gifההתחלה של הציור^^

זה על קנבס[בד]-כמו של ציירים. ומצוייר בצבעי שמן:]] [סיון בעלשתי ראתה אותו ראשונה]

ווואווו זה מדהיםםם!! (לפחות ההתחלה חחח)

את חייבת לעלות את זה כשזה גמור!!!

butbut

New member
תודה../images/Emo23.gifאני יעלה את זה כשזה יהיה גמור אם זה

יהיה.. פשוט המורה שלי לא ממש עוזרת לי בזה,אפשר להגיד שלימדתי את עצמי לצייר.אז כול פעם אני רק מתאכזבת מהציור הזה ><.

למעלה