../images/Emo18.gifחפירה...
- *יש לי מצב רוח ממש טוב לאחרונה! אני תמיד עליזה כמו עז הרים וקופצנית והיפר כזאת אז נחמד לי! *חזרתי סוף סוף להתאמן! כבר שחכתי כמה זה כיף ואני מצפה מעמצי להוריד את ה-1000 קילו שהעלתי בחופש וגם להשתפר מאוד. *בשבוע האחרון היו לי רצף חלומות על מקפליי, והחלומות הכי יפים בעולם לכן אני חייבת לפרט! קודם כל החלומות שלי תמיד היו או על הארי או על דאגי וטום תמי שתה בהם לימונדה.. מוזר.. - אחד חלמתי שאני מבקרת אותם בבית שלהם (שהם גרים ביחד) והבית הוא משום מה הבית הישן של דודה שלי ואז אני מגלה שדאגי הוא אלוף העולם לשעבר באקרובלנס (פירמידות שעושים בזוגות) ואני עושה איתו תרגיל כלשהו ואז הארי מקנה ומנסה לעשות לי גם ואנחנו מתרסקים על דני (וטום שותה לימונדה בצד). - זה אחד האהובים עליי, חלמתי שהבית של חברה שלי הוא בעצם חרוב מלא חניות ויש שתי קומות שישנים בהם ואז אנחנו מגלות שמקפליי ישנים למטה, אז אני יורדת אליהם ואני רואה את דאגי שוכב על המיטה (בצורה סקסית ביותר) ואז אני קופצת עליו ומלקקת לו את הלחי! איזה חלום מגניב זה היה! (לדעתי ליקקתי את הברזל שליד המיטה כי הרגשתי משו חלק XD) והיו עוד המון! שאין לי כח לפרט...
- *הפלאפון שלי לא מת! אני רוצה שהוא יהרס כדי שישדרגו לי, השנות אחריות נגמרות במרץ שתכלס זה יוצא טוב בגלל היומולדת שלי אבל אני לא רוצה פלאפון ליומולדת! אני רוצה משו אחר... *אין לי זמן לכלום! מאז שהתחילו הלימודים הלו"ז שלי כלכך עמוס אד שאין לי זמן לעצמי בכלל, לא סתם להסתלבט בחדר ולשמוע מוזיקה ואפילו לא לעלות על המחשב! בגלל זה אני כבר בקושי שפורום וכשאני מצליחה להכנס אני מגיבה לדברים באיחור... טוב אני מצטערת אתם לא חייבות לקרוא אני כותבת המון סתם כדי לפרוק XD