ה-
וה-
שלכן :]

DoLi it is Me

New member
../images/Emo2.gif זהה כ"ככ יפההה

רק חבל שאני שונאת צבעי שמן >< אקירלי שולט D: סתם חח אל תשימי לב ^_^

butbut

New member
למה?אקרילי הם אותו הדבר כמו שמן רק ששמן

לא מתייבשים מהר. גם אני שנאתי שמן,עד שהתחלת לעבוד עם זה[אהמ הציור אהמ],והבנתי שזה סופר כייף!

Sivan McFLY

New member
נכון!! אני ראיתי ראשונה!! XDDDD

ממש יפה סקסית..! התחלה של יצירת אומנות! =]

Bleed for Me

New member
אממ

אין בצפר
מה יכול להיות יותר טוב מזה חח..
אין בצפר..משעמם לי חחחחח

butbut

New member
חחח איך אפשר להיות לך משעמם?תנסי למצוא עבודה

עד הגיוס:]]

McFlyRoni

New member
הממ >.<

+ המחנכת החדשה שלי דווקא נחמדה (; + סופסוף יש לי מורה נורמלית לאנגלייייייתתתתתת
אעאעאע + קניתי את הכפכפים שרציתי D: + יש לי את היומן הכי יפה בכיתה ^^ (אני צנועה, אתם צריכים להתרגלל...) + היום יומולדת לפלאפוניייייי שליי
--> שנה! + אני וחברה שלי ציירנו ציור של קישקשתא בסטייל דאגייי יצא אדיררררר XD תשאלו את סיון, שלחנו לה לפלא :)
- התחלנו בצפר :| - עשיתי רק עמוד אחד מהעבודת קיץ ויש על זה מבחן >< - חברה שלי מעצבנת אותי ברמות.................. אאארררררר
- כואבת לי העין בגלל העיפרון ): ): ): לא זכור לי עוד דברים =/

butbut

New member
אז אל תשימי עיפרון לכמה זמן..

גם לי היה את זה.:]] למרות שאני מכורההה לעיפרון שחור^^

McFlyRoni

New member
זה מה שאני עושה..

וגם היה לי כבר דלקת מזה פעם =/// זה נוראי >.<

butbut

New member
זה בסדר גם לי היה,עד שהתמכרתי לאיילנר..ואז

אני בקושי משתמשת בשחור בתוך העין,ואני רק תוחמת אותה באיילנר:] אבל כול אחד והעדפה שלו ^^

McFlyRoni

New member
ועוד משוו..

היומולדת של דאגי
של כל השאר לא הספקתי עדיין.. ^-^

שוליטה

New member
../images/Emo18.gifחפירה...

- *יש לי מצב רוח ממש טוב לאחרונה! אני תמיד עליזה כמו עז הרים וקופצנית והיפר כזאת אז נחמד לי! *חזרתי סוף סוף להתאמן! כבר שחכתי כמה זה כיף ואני מצפה מעמצי להוריד את ה-1000 קילו שהעלתי בחופש וגם להשתפר מאוד. *בשבוע האחרון היו לי רצף חלומות על מקפליי, והחלומות הכי יפים בעולם לכן אני חייבת לפרט! קודם כל החלומות שלי תמיד היו או על הארי או על דאגי וטום תמי שתה בהם לימונדה.. מוזר.. - אחד חלמתי שאני מבקרת אותם בבית שלהם (שהם גרים ביחד) והבית הוא משום מה הבית הישן של דודה שלי ואז אני מגלה שדאגי הוא אלוף העולם לשעבר באקרובלנס (פירמידות שעושים בזוגות) ואני עושה איתו תרגיל כלשהו ואז הארי מקנה ומנסה לעשות לי גם ואנחנו מתרסקים על דני (וטום שותה לימונדה בצד). - זה אחד האהובים עליי, חלמתי שהבית של חברה שלי הוא בעצם חרוב מלא חניות ויש שתי קומות שישנים בהם ואז אנחנו מגלות שמקפליי ישנים למטה, אז אני יורדת אליהם ואני רואה את דאגי שוכב על המיטה (בצורה סקסית ביותר) ואז אני קופצת עליו ומלקקת לו את הלחי! איזה חלום מגניב זה היה! (לדעתי ליקקתי את הברזל שליד המיטה כי הרגשתי משו חלק XD) והיו עוד המון! שאין לי כח לפרט...
- *הפלאפון שלי לא מת! אני רוצה שהוא יהרס כדי שישדרגו לי, השנות אחריות נגמרות במרץ שתכלס זה יוצא טוב בגלל היומולדת שלי אבל אני לא רוצה פלאפון ליומולדת! אני רוצה משו אחר... *אין לי זמן לכלום! מאז שהתחילו הלימודים הלו"ז שלי כלכך עמוס אד שאין לי זמן לעצמי בכלל, לא סתם להסתלבט בחדר ולשמוע מוזיקה ואפילו לא לעלות על המחשב! בגלל זה אני כבר בקושי שפורום וכשאני מצליחה להכנס אני מגיבה לדברים באיחור... טוב אני מצטערת אתם לא חייבות לקרוא אני כותבת המון סתם כדי לפרוק XD

למעלה