ה-
וה-
שלכן :]

McSon of Busted

New member
אע. בווהו.

ויש לי הרבה שלילים נראלי
מאיצ' נסעה, כמה עצוב. כל הגוף שלי תפוס וכואב ומלא סימנים כחולים ((זה מהאימונים, תרגעו
)) הוא כזה, לא נחמד כלכך. היום למדתי עד 5 והייתי בבית רק חצי שעה, אחרי זה הלכתי לאימון, אני מתה מעייפות! מחר יש לי יום עיון מצ'עמם כזה לפולין עד הערב ואז אימון
אני עייפה מהכל כבר
יש לי הרכב חדש, סוף סוף, שלשה וכיף לי :) רק עוד 20 יום
אני אמתין בסבלנות. לפחות הצלחתי להוציא ממנו איזה I miss u 2 אחד.
נו, הבנים האלה
מקפליי משמחים אותי מאוד בזמן האחרון

.....

- אני וחברה שלי החלטנו ללכת לעבוד בחו"ל עד הגיוס... שלחתי הודעה לכמה עבודות והיום מישהי התקשרה אליי בקשר לעבודה באנגלייהההה!!! ואניי רוצהההההה כל כךךךך רוצהההה!!!!
- חברה שלי לא רוצהה ללכת לאנגליההה היא אנטי אנגלייהההה!!!!!!!!! זה כזה לא פיירר....

butbut

New member
יואוו איזה כייף לך!גם אני הייתי רוצה לעבוד

באנגליה!

T h a t G i r l

New member
שלייי.

- אוקיי זה היו ה3 ימים הכי כיפיים שלייי. יום ראשון-מקשור!הייתי בצילומים של התוכנית שלהם כמו עוד המון פעמים..חחח הלכתי עם חברה ואמא שלי ודודה שלי[
].. האורחים היו איזה זמר זקן אחד ששכחתי את שמו XD ורן דנקר ועילי בוטנר[הסיבה שאמא שלי באה.XD] התוכנית הייתההה ממש חמודההה שלום ראה אותנו בהתחלה ושלח לנו נשיקהה ואמר תודה שבאמתת איזה כיף לראות אתכן וכאלוו.. ואחרי התוכנית היינו איתם קצת..רק שרן ..שאמא שלי רצתה להצטלם איתו.. קצת הבריחו אותו..אז אמא שלי התאכזבה והתחילה להוציא ת'כעס עליי.
בכל אופן היה ממש כיף והיא לא הצליחה להרוס לי! יום שני-יום הולדת לחברה שלי! הלכתי להעיר אותה בבוקר והייתי אצלה קצת..הכנתי לה מתנה ממש ממש יפהה והיא מתה עלייההה[נו היא אהבה,באמת!אני לא מתלהבת
] ובערב חברה שלה עשה לה מסיבת הפתעה עם המשפחה והזמין אותי גם..חח והיה ממש ממש כייףףף.. יום שלישי-שוב מה קשור..הפעם,תוכנית אחרונה לעונה[
] יותר נכון,לפני אחרונה לעונה עד שאסי הזמין אותנו לתוכנית האחרונה שהייתה סגורה לקהל [יאי!] חחח ההיייהה ממש ממש כיףףף!! שאלו את שלום איך הייתה העוגה מהיום הולדת שלו והוא אמר שמדהימהה הקלטתי אותו אומר לחברה שלי מזל"ט ליום הולדת ואת ציון לחברה אחרת והם היו מדהימים! ציון ברח הצידה וקלטתי אותו[
]והוא אמר לי בואי מהר,ליד האוטו..חחחחח זה היה מצחיק! XDD וסתם דיברנו איתם קצת והיו ממש נחמדים!! אני אוהבת אותםם
- *חברות שלי הבריזו לי יום שישי,היו אמורות לבוא לישון אצלי והבריזו. אני שונאת את זה שמבריזים לי. ועוד יותר שמודיעים לי באותו יום שעה לפני.
*אמממ מה עוד? אמא שלי. היא תמיד מעצבנת איכשהו! *החודש משכורת נמוכה כי הם החליטו שהם לא צריכים אותי שבועיים שלמים דאמט איתם!>< והכי מבאס,עוד 13 ימים לגיוס,לא באלי.
מישהו? אמאלה חפרתי><

Shir Girl XD

New member
אני D:

(כן) 1. אני עם כל החברות שלי באותה כיתה 2.הייתי באירוע של החברה שאבא שלי עובד והראל סקעת הופיע הוא חיבק אותי הצטלם איתי ועוד.. 3.קיבלתי דיסק של באסטד מקנדה 4. אני ממשיכה עוד שנה בלהקה 5. סיימו את השיפוצים בבית שלי (לא) 1.יש לי מורה מפגרת בהיסטוריה אה וגם בביולוגיה אה וגם באנגלית 2. לא הספקתי לקנות מתנות לחברים שלי

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

קניתי ואנס חדשות
הלך לי לא טוב המיונים לצבא אתמול ואממ פסיכומטרי?

אלולוש

New member
שליי

-יש לי מורה כלבה למתמטיקקה ונמאס לי ללמודד!!!!
-למרות שפיצלו את הכיתה שלי נשארו איתי הרבה חברות ויש לי אחלה כיתה!! וקיבלתי 91 באנסין של 5 יחידות ואני בכלל ב-4 אז כנראה שאני אעלה בעז"הה!!!

אלולוש

New member
לא כמו שלי...אי אפשר לתאר את הקקה הזאת...

הגשתי לה השבוע שיעורי בית כי לא עשיתי אותם בזמן והיא פשוט התחילה לצרוח עליי שזה לא כתוב מסודר. ואז כתבתי על כל השולחן "להכחיד את זן הדינוזאורים רחל" או משו כזה..והיא כמעט ראתה את זה...היא הייתה זורקת אותי מהקומה השלישית...

butbut

New member
אוקיי בואי נתחיל בתחרות ביצ'יות..:]]]

כשהיה לנו את השיעור הראשון,היה לי חום והיא לא הרשתה לי לצאת לשתות.אז ביקשתי מאחת הבנות מים,והיא פשוט לקחה לי את הבקבוק ואמרה "אמרתי לך לא לשתות!" והייתי עם חוםםם. ואז כמובן שאמרתי לה "אני צמאה אז אני שותה!" ולקחתי את הבקבוק מהשולחן שלה,וגמרתי את כולו.:]] ניצחתי?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif משהו בקצרה הפעם.. ><"

: לא היה לי הרבה מזה מהתקופה האחרונה, לצערי
מממ אבל זכיתי בזוג כרטיסים לסרט "הדייט שתקע אותי" XD [כבר אמרתי שתמיד נותנים בארץ שמות מפגרים לסרטים..? ><"] שזה פעם שנייה סה"כ שאני זוכה במשהו.. [פאתטית
].
: - השיעורים בפסיכו' שפשוט לא נגמרים ולפי המצב שלי כרגע אין מצב שאני מקבלת ציון טוב במבחן הזה
- הבצפר מעצבן אותי. כל דבר שקשור אליו, עוד לא עבר שבוע ואני כבר בקושי סובלת בו. - יש כ"כ הרבה דברים שאני רוצה לקנות/לעשות [עגילים+צבע] ואני לא מצליחה להחליט עם הכסף. - אנשים מעצבנים אותי. - אין לי זמן בשיט וחסרים לי כ"כ הרבה שעות שינה..
דיי נגמר X_X

kelly7i

New member
אולי נעשה רק-../images/Emo31.gif?

כי תמיד יש לי על מה להתלונן!
- כושל חולצות לבנות, בגדים לא יפפים עלי, חולצות לבנות שקופות עלי במיוחד במיוחד, ועכשיו אני צריכה חולצה לבנה לספורט!

MyTearsDontFall

New member
^__^

ממ. טוב לחזור לשגרה אני חושבת..בסך הכל..רק היום התחיל להיות טוב.
שבוע מעפן מבחינת לימודים, הכל השתבש לי. חראשלשבוע :/

YuvalJones

New member
ה../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלי ;]

טיפונת באיחור, אבל למי אכפת P:
- פחות חם! , *בנתיים* קל לי בלימודים, עודמעט סוכות שזה אומר שאני נוסעת לשבוע וחצי לאילת עם הקראוון[ועם לירון! שזה הכי חשוב3>], הוסיפו לי חצי שעה של טכניקה קלאסי בשבוע ^.^ , סגרתי אולם לבתמצווה בשעה טובה ;] וזהו.
- אין לי זמן לנשום, כנראה שמחר זה השיעור גיטרה האחרון שלי =\ [אבל מצד שני די נמאס לי כבר ^^] , אני רוקדת שבע וחצי שעות בשבוע[אבל זה משתלם רצח], מורה למדעים. ><'[סיבה- לא הורדתי את היד כשידיד שלי דיבר, כתוצאה מכך היא הסיקה שאני לא מנומסת וסוציומתית - שלל מילים גסות ישר אל תוך הישבן שלך!] ידיד שלי רב איתי בגלל שאני לא קוראת לו מאמי וכו' וכי אני לא נותנת לו חיבוק כל בוקר [XD וזה לא מפריע לי. זה סתם 'לא' חח] וזהו. -- אני מרגישה כאילו חפרתי מעט ^.^

The Psycho Girl

New member
אני

- יש די הרבה הלימודים התחילו ויש לי מיליון שעות הרבה אמרו לי שביב השנה קלה יחסית אממ אני ממש לא רואה את זה כרגע הפסיכומטרי מזיין לי בשכל זה כלכך חופר וצריך לשבת על זה כל כך הרבה שעות שיוצא שאני לא ישנה בלילה וגם הציונים של הבגרויות הגיעו והם ממש לא משהו וזה ממש מבאס אחרי ששנה שעברה השקעתי כל כך הרבה גם יש לי הרגשה שאני אממ בואו נגיד מפתחת רגשות כלפי ידיד שלי שזה לא טוב לא טוב בכלל וזה בנוסף לכל התרגילים שחברות שלי עושות לי אם אפשר לקרוא להן ככה
אממ קניתי מחשב חדש שזה מגניב
חזרתי לדבר עם מישהי שהיה לנו נתק מסוים שזה ממש מגניב זהו

butbut

New member
כן גם אני גיליתי ש"חברות" שלי הן קקע..ואסור

להידלק על ידידים זה הורס הכול!

McSon of Busted

New member
אה-הא.../images/Emo12.gif

*אם את זוכרת מה שסיפרתי לך
* פחע. אבל אין אין אין יותר מסובכת ממני, אין D:

למעלה