ה-
וה-
שלכן :]

m i c k e y 15

New member
זה קורה הרבה..

שמגלים את האמת איך שחברות שלך..ואם הם בכלל ממש חברות..קרה לי הרבה..אבל אני משום מה עדיין חברה שלהן..זה קשה.אני מכירה אותן כבר הרבה זמן אז זה לא ממש עוזר.. והלתאהב בידיד...זה ממש קשה...אני חושבת שכל מה שתוכלי זה אולי להגיד לו..לא בוחרים את מי לאהוב.. זה פשוט קורה..זה קשה לפעמים כן..אבל צריך להתמודד..

butbut

New member
נכון נכון..אבל לי זה לא קרה אף פעם!ואני די

בסתובבתי עם אנשים מהממים,וחמודים,וזה וזה..שחברות שלי נדלקו עליהם,ושכנה שלי,ואחותי..ואני לא. במיוחד לא קרה לי להידלק על ידיד..וברור שאי שפר לשלוט ברגשות. אבל את יודעת,ככולש את משכנעת את עצמך שזה בולשיט ואת מאמינה בזה זה עובר לך..

sweet shir

New member
מממ

אחשלי קרציה. ;; והפסדתי את ה-8 דקות הראשונות של "אחים ואחיות". >>>:
הייתי עכשיו אצל מורה פרטית למתמטיקה (מבחן ביום ראשון) והלך ממש טובD: וגיליתי שיש מחר שביתהDD:

sweet shir

New member
מוסיפה. ארררררר$#@$#@

יואואוא חברה שלי משגעתתתתתתתתתתתתת אותי$#@%^#@%#@ היא אומרת לי שאני משקרת לה שאני חושבת שכל הדוגמניות האנורקסיות שהיא אוהבת מזעזעות. >< והיא אומרת לי שזה מקנאה... ואז שנתתי לה דוגמא למי שאני חושבת שהיא כוסית היא אמרה לי שהיא לא מאמינה לי שאני חושבת שX יותר כוסית מY. ושאני משקרת. ><" יואוא היא ממש עצבנה אותי עכשיו. X_______X;

JuSt My LuCk

New member
אני ../images/Emo13.gif

טוב אז אני מאושרת מהחיים! סתם אני סתם היפרקטיבית עכשיו
ובמצב רוח מעולההההההה והייתה לנו היום הופעה של הראל סקעת(אכן כן ) בבית ספר ואני ממש התאכזבתי שלא הביאו מישהו באמת טוב שאני אוהבת.... אבל היה ממש מצחיק כי אני וחברים שלי עמדו על חומה והתחלתי לצעוק ולרקוד בלי קשר וצחקתי כל כך על הראל סקעת עם ידיד שלי XDD היה כיף ומצחיק וכולם אהבו את הבאוניז שלי!!!!!!!!
(הכנתי בראוניז לכיתה )
אוףףף אני חולה!!! כבר פחות אבל עדין ! האף שלי מקולקל
!!! ודייי אני לא יכולה יותר!!! אני בכיתה חדשה ומזה אחלה כיתה ! אבל יש לי 2 בעיות קטנות
1) פקצה א' ,2) פקצה ב' :-S אני שונאת אותם כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך יותר את פקצה א' כי היא פוסטמה. וכאילו יש לי עוד פקצות בכיתה והיא והשניה הם כאילו המלכות שלהם! והם נמרחות כולם על איזה ילד שווה בטרוף שהוא הילד אחד השוויםםםםםםםםם באמת! וזה מגעיל לראות את זה(למרות שנראה לי שהוא לא כל כך סובל
) בקיצור פקצות=עם חרא ואם זה לא מספיק אז חברה שלי אומרת לי שאני הופכת להיות פקצה!!!! :-S HELP ואני בטח כתבתי עכשיו עם מלא שגיאות כתיב כי אני כותבת כמו עילגת במחשב !!! חחחח טוב סוף שבוע רגוע
חחח ומחר שביתההההההההההה

JuSt My LuCk

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif תודה../images/Emo24.gif

ותחברי כבר למסנג'ר שנים שלא דיברנו!!!!

hawa2

New member
את מכדוריייי כאילו?

כי הייתה לנו הופעה ביום חמישיי של הראל סקעתת.

hawa2

New member
חח כן

י"א3 אימפריה--> יורם והיורמים!! חחחחח *** ע"ב שולט*** חחאחאחי אוהבת מקפלי??איזה כייףף

JuSt My LuCk

New member
וואי מגניב !! ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif אני עדין בשוק חעחע

****ע"ג
**** חחח

אמממ אני

אממ הסתפרתי (כבר שנה וחצי לא הסתפרתי!) השיער שלי הגיע למותן וגזרתי אותו עד לכתף!! בהתחלה זה היה שוק אבל אני ממש אוהבת איך שזה יצא.... קניתי משקפי שמש ממש יפות..,חולצה של בלינק 182, עגילי עכביש ונזם... וקניתי את שני הדיסקים הראשונים של דה יוזד-אני כבר שנה מתחננת שיזמינו הלכתי ל6 חניות דיסקים שונות ונתתי את הפלא שלי וסוף סוף הביאו!!!!!:) אמממ והייתי במשרד הרישוי והיו 40 ומשהו אנשים לפני אז מישהי ריחמה עליי הכניסה אותי לתור איתה ,היא אמרה לפקידה שאנחנו יחד :)
פגישה עם מדריכת פסיכומטרי...(אין לי כוח!) והייתי כבר צריכה ללמוד את רוב המילים אבל אני רק למדתי 2 עמודים (מתוך 100) עדיין לא קראתי "הארי פוטר "השישי ואני כל הזמן הולכת לסיפרייה לשאול ורשמתי את עצמי להזמנה ויש עוד 3 אנשים לפני...

יעליקק

New member
אני [ =

שוליטה הייתה אצלי ואז הדפסנו תמונה של דאגי [על כל הדף שבערך לקח י את כל הצבע במדפסת] והתמונה לא הייתה טובה כי הנחיר שלו היה שחור ואמרנו שדאגי זה קדוש מדי בשביל לזרוק לפח אז מחר שאני אלך אל שוליטה אחרי בצפר נתלה אותו על שיח. בקיצור יום אחרי הלכתי אליה ובדרך תלינו את החמדיז על שיח ואז אתמול [שישי] שוליטה הלכה ולא ראתה את דוג על השיח !! ואז היא חיפשה ופתאם ראתה את דוג על הרצפה !! וציפור השתינה עליו !!! ויש לו מלא קרעים! ופלבטרים לא יעזרו ! בקיצור זה טוב שהיא מצאה אותו אבל לא טוב שציפור מחורבנת השתינה עליו ויש לו מלא חתכים :|

למעלה