בזה הרגע פונה להנהלה של תפוז !!! זה מתחיל לעלות לי על העצבים וזה.
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #60 בזה הרגע פונה להנהלה של תפוז !!! זה מתחיל לעלות לי על העצבים וזה.
ק קסם 82 New member 12/4/15 #19 צ'מע איתי .. מופלטות מיתוקים ותה עם לואיז'ה ..בתוספת מעט שעות שינה פלאס חזרה לשגרה - מתכון לבלבולציה
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #16 איך מסתדר רב עם פסיכולוג ? הגנים המרוקאים שלך בוערים בך אהבה בלב?! אם חס ושלום השם ירלם זה לא יעזור, תקראי לי ואני אטפל בעניין הזה ביד מאוד קשה. תגידי.... כמה מופלטות האבסת ? ועוד תגידי... התגעגעת לפה וזה ?
איך מסתדר רב עם פסיכולוג ? הגנים המרוקאים שלך בוערים בך אהבה בלב?! אם חס ושלום השם ירלם זה לא יעזור, תקראי לי ואני אטפל בעניין הזה ביד מאוד קשה. תגידי.... כמה מופלטות האבסת ? ועוד תגידי... התגעגעת לפה וזה ?
ק קסם 82 New member 12/4/15 #21 התגעגעתי מלא לפה מופלטה אחת ומיתוקים ..לא יודעת איך הסתפקתי באחת זה לא קורה כבר שנים
ק קסם 82 New member 12/4/15 #22 חיימשלה לשאלתך לגבי הרב .. מנסים רב פסיכולוג כאפות *על האמצעים כשרים ..שלא נדע
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #38 אוהו השכר זה כבר סרט אחר. כנסי רגע פה לממ״ד... דקה שתיים אני נכנס. רק מביא משהוא מהמקרר. כמה שניות נשמה שלי.
אוהו השכר זה כבר סרט אחר. כנסי רגע פה לממ״ד... דקה שתיים אני נכנס. רק מביא משהוא מהמקרר. כמה שניות נשמה שלי.
ק קסם 82 New member 12/4/15 #59 מלעון באמא ......צחקתי בקול אחת בודדה ..וואלה לא רעידות ולא נעלי קרוקס
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #63 חיים שלו את תגידי... את רועדת כשאת..... ? (שואל בשביל חבר שעובד בשירות הססמוגרפי)