מהר זה עניין יחסי.. בשלוש מילים חמה מהירה ועצבנית ;)
ק קסם 82 New member 12/4/15 #34 "נגמר.. הבית מלון מסעוד..שנה הבאה אני בהילטון מלכת שבא בפסח ..שהם יבשלו בשבילי" זה השאריות מהחג..מחר כבר אהיה כמו חדשה תגיד..בא לפה הרבה? ולשם?
"נגמר.. הבית מלון מסעוד..שנה הבאה אני בהילטון מלכת שבא בפסח ..שהם יבשלו בשבילי" זה השאריות מהחג..מחר כבר אהיה כמו חדשה תגיד..בא לפה הרבה? ולשם?
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #39 איזה בא... ואיזה נעלי מוריאל.... אני בין 4 קירות, צג ומעבד פנטיום. ואת? באה לשם הרבה?   הילטון? למה לא דן? רק 4999 לאדם ללילה!!!
איזה בא... ואיזה נעלי מוריאל.... אני בין 4 קירות, צג ומעבד פנטיום. ואת? באה לשם הרבה?   הילטון? למה לא דן? רק 4999 לאדם ללילה!!!
ק קסם 82 New member 12/4/15 #42 זה קטע כי גם מלון 3 כוכבים רק 2999 לאדם ללילה ..אז עדיף דן הילטון ושותפיו ואחרי החג להצטמצם ..למכור ת'רכב..קז'ואל
זה קטע כי גם מלון 3 כוכבים רק 2999 לאדם ללילה ..אז עדיף דן הילטון ושותפיו ואחרי החג להצטמצם ..למכור ת'רכב..קז'ואל
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #44 בדיוק מקקקקסימום תפברקי יום הולדת, תזמיני לאולמי בון בון כמה מהג׳מעה ותגידי שיביאו פלוש כמתנה. אגב... המלונות הזבל׳ה מאוד מסוכנים תברואתית... תראי את חבר שלי, היה שם סופש וחזר עם איבר שני! בעצם.... הם הכי טובים!!!
בדיוק מקקקקסימום תפברקי יום הולדת, תזמיני לאולמי בון בון כמה מהג׳מעה ותגידי שיביאו פלוש כמתנה. אגב... המלונות הזבל׳ה מאוד מסוכנים תברואתית... תראי את חבר שלי, היה שם סופש וחזר עם איבר שני! בעצם.... הם הכי טובים!!!
ק קסם 82 New member 12/4/15 #49 ומה עם צימר לפי שעות כוכב וחצי לא שוכבת על הסדינים ..לפני שאני שופכת גלון אקונומיקה בניחוח מאסק.. לך תדע מי המנקה החמדמודה ..ואולי בכלל יש לה איבר לסוטה?? הכי בטוח !
ומה עם צימר לפי שעות כוכב וחצי לא שוכבת על הסדינים ..לפני שאני שופכת גלון אקונומיקה בניחוח מאסק.. לך תדע מי המנקה החמדמודה ..ואולי בכלל יש לה איבר לסוטה?? הכי בטוח !
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #50 מי אמר צימר ? מתי צימר ? סיכמנו כבר שבצימר הזה אסור שיהיה ג'קוזי ?
ק קסם 82 New member 12/4/15 #53 סיכמנו ! אז מתי חבר ש'ך וחברה שלי עושים צימר 2 כוכבים וחצי ?! שואלת עבורה ..
ק קסם 82 New member 12/4/15 #71 איתי.. אין סיכוי שתשפריץ ..זוכר שאפ'אחד לא רוצה אותי נאכון ?! מוזה על הפרצוף ..... *מוכן להסתפק ברעידות גניחות וכאבי ביצים? אם כן, אני ארעיד לך ת'צורה
איתי.. אין סיכוי שתשפריץ ..זוכר שאפ'אחד לא רוצה אותי נאכון ?! מוזה על הפרצוף ..... *מוכן להסתפק ברעידות גניחות וכאבי ביצים? אם כן, אני ארעיד לך ת'צורה
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #74 אני מסתפק במועט גם בלחיצת יד ממך. או... או... או מקסימום במבט דרך האיסיקיו כשנפעיל מצלמה. זה אני... איש עניו.
אני מסתפק במועט גם בלחיצת יד ממך. או... או... או מקסימום במבט דרך האיסיקיו כשנפעיל מצלמה. זה אני... איש עניו.
ק קסם 82 New member 12/4/15 #82 דייייייי משפריץ עליי? לא ייאומן כי יסופר אם לא הייתי צריכה לעוף עכשיו..אין הזמן טס כשמזדיינים איתך על גבי הפורום .. שיט אמרתי בקול רם (!) חולה לך על התחת 2
דייייייי משפריץ עליי? לא ייאומן כי יסופר אם לא הייתי צריכה לעוף עכשיו..אין הזמן טס כשמזדיינים איתך על גבי הפורום .. שיט אמרתי בקול רם (!) חולה לך על התחת 2
ב בעל להשכרה1 New member 12/4/15 #83 בשבילך מקווה שזה נשאר ביננו. תגידי... להשאיר את התגובה? אני יכול למחוק אותה וזה