ואו.. איזה חזק.. /tapuzforum/images/emo24.gif

באמת שכבר חפרנו..

ואני חוזרת על עצמי יותר מידי, מבחינת גיוון, ושילוב סגנונות שונים, אין מה להגיד, זה הדיסק הכי מקורי שלהם. יש בו את השירים הקליטים (אמרנת' וזה) אבל גם הרבה שירים מאוד מיוחדים שצריך להתרגל אליהם... בסדר כבר הבנתי, אתה לא אוהב את הדיסק, אתה מאוכזב, אבל לקטול אותו כל פעם מחדש לא ישנה את המצב הזה.

LadySilkworm

New member
איזה קו מקורי בדיוק? האופרה?

אם כן הוא די נשבר כבר בסנטרי צ'יילד, שצירפו את מרקו כזמר ושטאריה שרה בקול הרבה יותר רך.

הפחות אופרה שטאריה אי פעם תשיר עדיף על הקול

של ענט P: זהו יופי. בלע אנט P: טוב סתמתי P:

TheImpactBoy

New member
לא נשבר בשום אופן.

הסאונד טושטש קליל, אבל חד וחלק שזה אופרה. כל אוזן קלאסית תגיד לך זאת. וטאריה שרה פשוט מדהים בדיסק הזה.

10th Man Down

New member
לא אמרתי שהיא לא מתאימה.

אמרתי שהמעבר מטאריה לאנט הוא חד וקיצוני משהו..

ש נ י1

New member
לטאריה הייתה בעיית רגש?????

תשמע בבקשה עוד אלבומים חוץ מוואנס.

shirlapes

New member
א. אני בחורה

ב. שמעתי, שמעתי. ג. בוואנס זה באמת הכי בולט (וגם מאד מפתיע), אבל גם בקודמים בחלק מהשירים היא הייתה קצת טכנית. תסכימו איתי שלא הכל יצא ברמה של DBP, ששם היא הייתה פשוט נפלאה. ד. יאמר לזכותה שיש לה המון אומץ, קחו את פאשן כדוגמא.

blacknwhite

New member
לא היתה לה בעית רגש רוב הזמן....

אבל למשל בלייב, באנד אוף אן ארה, אם תשמעו את אוור דרים- היתה לה חתיכת בעיית רגש
קריק מריז בלאד באותה הופעה ממש היא דווקא שרה נפלא עם המון רגש, ודווקא אוור דרים- שיר כ"כ יפה!- היא שרה בלי להתכוון למילה, מה שהופך את השיר לכמעט בלתי נסבל בעיניי בכמה חלקים. מה שכן, תשמע באמת אלבומים יותר מוקדמים... שום בעית רגש לא היתה שם. two for tragedy שיר מצמרר בזכות הרגש שיש לה בקול
(וזאת סתם הדוגמה הראשונה שעלתה לי בראש. יש עוד.)

lacrimosa girl

New member
חוץ מבווישמאסטר

אני לא מוצאת הרבה רגש בקול שלה, וגם בווישמאסטר זה רק בשני שירים - TFT וDBP. כמובן זה סובייקטיבי ואף אחד לא חייב להסכים איתי... ובקשר לED בלייב- כ"כ!! ;__; תומאס בוכה על הקלידים והיא כולה מקפצצת ומחייכת. =/

The Cat Woman

New member
מה?! ED בלייב פשוט מדהים!!! יותר מדהים

מהגרסה של האלבום!!! אמאאאאאא אתם כ"כ לא יודעים על מה אתם מדברים שזה מעצבן....

The Cat Woman

New member
מה קשור סובייקטיבי???

ED בלייב פשוט מהמם! ED הוא לא שיר עצוב, תומאס לא בכה כי מר לו בחייו... הוא בכה מההתרגשות- כי זה שיר עם המון רגש, שיר אמוציונלי. נקודה. גם אני הייתי בוכה אם הייתי כותבת כזה שיר שאומר לי כ"כ הרבה וממחיש את כל שאיפותי בחיים בערך... בכלל- השיר הזה עושה לי צמרמורות מטורפות. לא משנה מי תשיר אותו- הוא מצמרר.

The Cat Woman

New member
אה! ומשהו שאין ספק לגביו...

ואם יש למישהו ספק- אני אשבור לו את הראש- מארקו מדהיםםםםם!!! בייחוד בגרסת הלייב!!!

blacknwhite

New member
אני מסכימה איתך ב1000000%

מרקו מדהים, והשיר אמוציונלי מאוד, וההתחלה שלו היא אחד הדברים הכי יפים ששמעתי
(ואני יודעת לנגן את זה עקום על פסנתר! האושר!!
) אבל.... את הבית השני נגיד, come out come out, באנד אוף אן ארה טאריה שרה די רע... לא מבחינה ווקאלית, היא פשוט שרה ומקפצצת ונהנית מעצמה נורא- ולא אכפת לה ממילה שיוצאת לה מהפה. ככה זה נשמע\= אבל שוב, אני מדברת על החלק הזה בשיר, ורק על אנד אוף אן ארה!

The Cat Woman

New member
חחחח גמני יודעת לנגן את זה עקום ביותר../images/Emo3.gif

ובלי אקורדים
אני כזאת טיפשה, אני חייבת ללמוד פסנתר!!!
זהו, זו המשימה שלי לאחר שאני חוזרת מדרום אמריקה... פסנתר
אה, והנה הוכחה שבאמת יש לי דבר כזה
כ"כ כואב שהוא במרחק חצי מטר ממני כרגע ואני לא יודעת איך מנגנים עליו. ועוד אחרי למידה של 6 שנים!!! תסכול.

blacknwhite

New member
רוצה תווים?../images/Emo9.gif

והמון המון תודה לזוהר על התווים
ולטל שרצה לתת לי את התווים אבל כבר לא הייתי צריכה
|לב

The Cat Woman

New member
כאילו- דה!!! ../images/Emo88.gif

אבל... אממ... אני לא יודעת לקרוא תווים, אז משהו בסגנון: סול-מימי-פה-רה-רה-דו-רה-מי-פה-סול-סול-סול יהיה סבבה
(אגב- שמת לב של מה היו התווים האלה?
)

למעלה