אז נפגש בהופעה, כי הולנו בערך נוסעים...
T The Cat Woman New member 24/8/07 #16 וולקאם, ממוצע הגילאים עולה!!! יש!!! ניצחנו!!! היי, אני ענבר, כמעט בת 21 מאשקלון השתלבות נעימה וחוויתית.
וולקאם, ממוצע הגילאים עולה!!! יש!!! ניצחנו!!! היי, אני ענבר, כמעט בת 21 מאשקלון השתלבות נעימה וחוויתית.
ש ש נ י1 New member 24/8/07 #17 ברוך הבא! אני שני, בת 18 אתה אוהב את נייטוויש וסונטה!!!! מגיע לך כל הכבוד
I Itay Simons New member 24/8/07 #21 ברוך הבא ../images/Emo140.gif איתי, 18. וזה לא מזכיר טיפול פסיכולוגי, לי זה יותר הזכיר קבוצת תמיכה.
1 10th Man Down New member 24/8/07 #24 ../images/Emo24.gif המ, רק רציתי להראות את הניק החדש שלי, מתישהו הוא יוכחל במקום הניק הנוכחי... בינתיים אחזור לאיתי סימונס
../images/Emo24.gif המ, רק רציתי להראות את הניק החדש שלי, מתישהו הוא יוכחל במקום הניק הנוכחי... בינתיים אחזור לאיתי סימונס
T TheImpactBoy New member 24/8/07 #29 נמאס לך מסימון סימונס הא?! וזה הרבה יותר מוצלח ממה שחשבת לפני...
I Itay Simons New member 24/8/07 #34 מה :$ מלימודי ערבית אני פורש בקרוב, נכנסתי לשם בתור בייביסיטר בין תיכון לצבא גם זמני. ז"א, אני אתגייס, ובשלב מסוים אחרי שזה ייראה מגוחך שאני מנהל אותו אני אפרוש ונראה כמה זמן הט"פ יחזיק מעמד
מה :$ מלימודי ערבית אני פורש בקרוב, נכנסתי לשם בתור בייביסיטר בין תיכון לצבא גם זמני. ז"א, אני אתגייס, ובשלב מסוים אחרי שזה ייראה מגוחך שאני מנהל אותו אני אפרוש ונראה כמה זמן הט"פ יחזיק מעמד
L lacrimosa girl New member 25/8/07 #41 אפשר לסדר גם את זה,אתה יודע... סתם./tapuzforum/images/emo24.gifבוא לג`וליס!
B blacknwhite New member 25/8/07 #48 אתה אדום זה סבבה. למה עלומה אדומה פתאום?../images/Emo12.gif להתחיל לאחל מזל טוב או שזאת טעות במערכת?