ואו.. איזה חזק.. /tapuzforum/images/emo24.gif

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כל פעם שמישהו עושה לי "ענבר, תקוע לי שיר מעצבן בראש. תני לי שיר!" אני מתחילה לשיר את יונתן הקטן
(ובתגובה כולם מפסיקים לבקש ממני לתת להם שירים
)

lacrimosa girl

New member
נמנמ

יד ימין-סול רה סול לה סיb... אוקי זה ארוך O_O XD מצטערת.
[תלמדי לקרוא תווים!
זה קלי קלות וזה חשוב!]

The Cat Woman

New member
אני אלמד...

אבל אני צריכה בשביל זה זמן שלא כ"כ יש לי ואני מעדיפה קודם ללמוד ספרדית
למרות שאני ג'ה סה ווה אספניול
פרו טנגו פרקטיקר און פוקו.

TheImpactBoy

New member
גם את לא סובייקטיבית,

את פנאטית תומאס. הוא יפיק לבריטני את הדיסק החדש ואת תגידי- שלמות!!!

LadySilkworm

New member
אני מקווה שתומאס לא ידרדר לזה..

אבל האלבום שהוא הפיק לסיינלטיום מעולה :)

The Cat Woman

New member
../images/Emo45.gifוכמה שזה עצוב... תומאס הוא בסה"כ בנאדם

לא איזה אליל נסגד. מרקו לעומת זאת...
סתם סתם. כולם בני אדם! וכמו שתומאס אומר בעצמו- אנג'לס פול פירסט. והנה הוא נפל. SHAME.

lacrimosa girl

New member
זה מה-זה ל% נכ!ן!!1111

כ%*ל!....
טוב יאללה נו אולי אני קצת פאנאטית, זה לא אומר שאין לי חוש טעם. לא אהבתי חלק מהשירים [ששמעתי עד עכשיו
] מהאלבום החדש, אבל הסאונד היה בהחלט נסבל לאוזני. בשורה התחתונה? אני אקנה את הדיסק, ואני אשמע אותו. אני מן הסתם אדלג על קיידנס [
] אבל יאפ אהבתי אותו. מה אני בעצם מנסה להוכיח כאן? אוף אני צריכה לישון. X_X בריטני ספירס? היא ז"ל מזמן

LadySilkworm

New member
לטאריה אין בעית רגש.

יש לה בעית מבטא P: רציני, באנד אוף אנ ארה למשל, היא שרה את אובר דה הילס עם כזה מבטא שפשוט התחלתי לצחוק. בפרום ווישז טו אטרניטי למשל, שהלהקה עוד הייתה מאוחדת יחסית, טאריה שרה כ"כ נפלא! שמעתי את ווקינג אין דה אייר ופשוט התמוגגתי.. ואת קינסלייר היא שרה כמעט כמו באלבום! אבל המבטא התסווף כ"כ לקול עד שגם את קינסלייר היא לא שרה כמו שצריך באנד אוף אנ ארה.

TheImpactBoy

New member
שיר אחד בהופעה שלמה,

הופעה אחת מתוך אלפים. היא בת אנוש להזכירכם. והיא נתנה לנו ביצועים קטלניים במשך 10 שנים. שלא נדבר על להחזיק מופעים ערב אחר ערב מבלי לפגוע בקול שלה.

lacrimosa girl

New member
אנחנו לא יודעים מה בדיוק קרה שם.

סביר להניח שכל הצדדים אשמים בהסתכלות אובייקטיבית. אין טוב ורע. אנחנו לא יכולים לומר "טאריה ביץ'" או "תומאס אדיוט" [כלומר, אנחנו יכולים, אבל זה טפשי.
] אנחנו כולה האלו ששומעים את המוזיקה... תאוריות קונספירציה וכו' זה הצד החזק שלנו. אנחנו מקבלים את מה שנותנים לנו- מוזיקה, עדכונים- וכן גם את נק' המבט של הלהקה. אבל תסכים איתי שאם נוצר מצב של טאריה/להקה בנפרד אחד מהשני משהו שם השתבש בענק.
מקווה שהובנתי

The Fantasy

New member
היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני דנה, 18 וחצי מקרית אתא :) ואמ העיפו את טאריה מהרבה סיבות, לצערנו. אני יודעת שהרוב זה בגלל שהיא לא הייתה נוכחת בחזרות והייתה עושה המון בעיות ללהקה, ולא יודעת עוד הרבה, בטח יהיו פה כאלו שיסבירו לך הרבה יותר טוב ממני
וכן, יש סולנית חדשה, וקוראים לה אנט אולזון והיא משבדיה [בת 36 אם אני לא טועה] תחפש בטאגליינס וכו', ואולי תמצא עוד משהו שאתה צריך לדעת. מקווה שעזרתי

Eragon651

New member
תודה על העזרה ..ועל קבלת הפנים../images/Emo24.gif

NigthWish היא אחת הלהקות הכי אהובות עלי {אולי גם Sontana Arctica } שהכרתי דרך חבר ששמע את השירים שלהם בלי הפסקה {אני מבין אותו ..} . כניראה אני גם יסע להופעה שלהם {אסור לפספס משהו כזה}
אז שיהייה לכם יום טוב {אני בינתיים נוסע לים לשחק ב
וב
....

למעלה