יש לה בעית מבטא P: רציני, באנד אוף אנ ארה למשל, היא שרה את אובר דה הילס עם כזה מבטא שפשוט התחלתי לצחוק. בפרום ווישז טו אטרניטי למשל, שהלהקה עוד הייתה מאוחדת יחסית, טאריה שרה כ"כ נפלא! שמעתי את ווקינג אין דה אייר ופשוט התמוגגתי.. ואת קינסלייר היא שרה כמעט כמו באלבום! אבל המבטא התסווף כ"כ לקול עד שגם את קינסלייר היא לא שרה כמו שצריך באנד אוף אנ ארה.
סביר להניח שכל הצדדים אשמים בהסתכלות אובייקטיבית. אין טוב ורע. אנחנו לא יכולים לומר "טאריה ביץ'" או "תומאס אדיוט" [כלומר, אנחנו יכולים, אבל זה טפשי.
] אנחנו כולה האלו ששומעים את המוזיקה... תאוריות קונספירציה וכו' זה הצד החזק שלנו. אנחנו מקבלים את מה שנותנים לנו- מוזיקה, עדכונים- וכן גם את נק' המבט של הלהקה. אבל תסכים איתי שאם נוצר מצב של טאריה/להקה בנפרד אחד מהשני משהו שם השתבש בענק.
אני דנה, 18 וחצי מקרית אתא ואמ העיפו את טאריה מהרבה סיבות, לצערנו. אני יודעת שהרוב זה בגלל שהיא לא הייתה נוכחת בחזרות והייתה עושה המון בעיות ללהקה, ולא יודעת עוד הרבה, בטח יהיו פה כאלו שיסבירו לך הרבה יותר טוב ממני
וכן, יש סולנית חדשה, וקוראים לה אנט אולזון והיא משבדיה [בת 36 אם אני לא טועה] תחפש בטאגליינס וכו', ואולי תמצא עוד משהו שאתה צריך לדעת. מקווה שעזרתי
NigthWish היא אחת הלהקות הכי אהובות עלי {אולי גם Sontana Arctica } שהכרתי דרך חבר ששמע את השירים שלהם בלי הפסקה {אני מבין אותו ..} . כניראה אני גם יסע להופעה שלהם {אסור לפספס משהו כזה}
אז שיהייה לכם יום טוב {אני בינתיים נוסע לים לשחק ב