אני לא חדש בעסק, אני פשוט ציינתי ש69 אחת מהתנוחות החביבות עליי יהיו קשות לביצוע בצורה חד צדדית... ולגבי דרכים נוספות, אני יכול ללמד אותך איך לרדת לאישה, תהיה בטוח
זה משפר את הביצועים!!! ברגע שקיבלת מספיק נוזלים לפרצוף ולפה והרגשת את הרטט על הפנים שלך - הבנת שהיא גמרה... אתה יכול להפסיק ולהתרכז בעונג שאתה מקבל... פשוט גאוני!!!... והיא חושבת שאתה כזה תותח שלא משנה כמה היא מצצה לך לקח לך הרבה זמן לגמור...
לכן יש מולטי אורגזמות... אנחנו גומרים ומתרסקים בצד כאילו סיימנו הרגע גיבוש 40-40-40 של שייטת 13... אבל לפחות אנחנו לא הולכים עם דגם מזערי של כבשה בכוס... לא צריכים ללכת עם חישוקי ברזל (חזייה למי שלא מבין) כדי להרים תציצים... לא צריכים ללכת כמו נכים 9 חודשים... לא צריכים לפחד שיפיצו עלינו שאנחנו שרמוטות... שלא נקבל משכורת גבוהה בגלל שאנחנו נשים... שלא נהייה במשהו טוב בצבא... טוב יש עוד מלא אבל אין לי כוח, תודה אלוהים!!!..
זה הדבר הכי יפה בטבע. נקודה אם רק היית מכירה אותי היית יודעת שזה הטנטרה/מוג'ו/לוגו/פתגם שלי... כל הידידות שלי יודעות בעל-פה את כל התיאוריות שלי לגבי מין... ובהזדמנות שיהיה לי כוח לספר אותן אני אפרסם את כולן פה... והצורה בה אמרתי את זה הייתה הומוריסטית, אם היית מבינה איך אני מתכוון שזה ישמע היית מבינה שזה היה אמור להשמע מצחיק וכליל כזה ולא להיפגע מזה בכלל...