אופנה מוזרה הולכת שם... אף אחד לא יתנגד שבחורה תרד לו.
H Hell ad New member 3/4/03 #17 מה?! שיהיה... די מפגר... למרות שזה ממש טיפשי לפי דעתי, רציתי להגיד משו, אבל יתחיל ויכוח, אז עזבו...
N NoNameMan New member 3/4/03 #18 אני מזמין את כל הבנות... לבוא ולמצוץ לי את הזין טוב טוב, עם הרבה רוק ושאיבה בתנועה מעגלית של הלשון סביב הכיפה תוך כדי חפינת הביצים ועיסויים בעדינות... זה לא יוריד מכבודכן!!! מבטיח!!!
אני מזמין את כל הבנות... לבוא ולמצוץ לי את הזין טוב טוב, עם הרבה רוק ושאיבה בתנועה מעגלית של הלשון סביב הכיפה תוך כדי חפינת הביצים ועיסויים בעדינות... זה לא יוריד מכבודכן!!! מבטיח!!!
D Dark Muse New member 4/4/03 #53 בלי להביך את הקוראים הנחמדים שלנו איך אפשר שלא לרדת לבחורה?!? כוס זה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!! (אחרי ברקים ורעמים כמובן)
בלי להביך את הקוראים הנחמדים שלנו איך אפשר שלא לרדת לבחורה?!? כוס זה הדבר הכי יפה בעולם!!!!!! (אחרי ברקים ורעמים כמובן)
E EverMan New member 4/4/03 #58 מור ? את אומרת את זה ? ~מתפלא~ אני לא מסכים עם ההנחה של "איך אפשר שלא" - כי אפשר שלא - ובקלות... זה הכל פונקציה של כוח ורצון.
מור ? את אומרת את זה ? ~מתפלא~ אני לא מסכים עם ההנחה של "איך אפשר שלא" - כי אפשר שלא - ובקלות... זה הכל פונקציה של כוח ורצון.
מ מור~! New member 4/4/03 #62 אולי די להתפלא? ואם סטרייטית תגיד שזין זה מכוער (וזה מכוער!!!), גם ~תתפלא~? אני מסכימה לגמרי עם מה שרעות כתבה מתחתי אבל איך שזה נראה -מבפנים- פיכס
אולי די להתפלא? ואם סטרייטית תגיד שזין זה מכוער (וזה מכוער!!!), גם ~תתפלא~? אני מסכימה לגמרי עם מה שרעות כתבה מתחתי אבל איך שזה נראה -מבפנים- פיכס
E EverMan New member 4/4/03 #73 אהה , וזה פשוט כי עוד לא יצא לסבית אומרת את זה ... ולא יצא לי לשמוע סטרייטית אומרת שזין זה מכוער
ר רעות המדליקה New member 4/4/03 #60 כוס זה באמת דבר יפה.. כיף לגעת בו, כיף ללקק אותו, כיף ללטף אותו.. וזה במיוחד שהוא מגולח.. והכי כיף זה לראות את בעלת הכוס מתענגת, משתוללת, גונחת....
כוס זה באמת דבר יפה.. כיף לגעת בו, כיף ללקק אותו, כיף ללטף אותו.. וזה במיוחד שהוא מגולח.. והכי כיף זה לראות את בעלת הכוס מתענגת, משתוללת, גונחת....
ה הדרומית New member 4/4/03 #63 בעלת הכוס../images/Emo80.gif יוווווווווווווווו רצחת אותי מצחוק... אהבתי. בעלת הכוס. וווווווואאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחח יווווווווווו אני על הריצפה פההההההההה חחחחחחחחחחחחחח בעלת הכוססססססססססססס בעלת הכוסססססססססססססססססססססססססססס חחחחחחחחחחחחחחח
בעלת הכוס../images/Emo80.gif יוווווווווווווווו רצחת אותי מצחוק... אהבתי. בעלת הכוס. וווווווואאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחח יווווווווווו אני על הריצפה פההההההההה חחחחחחחחחחחחחח בעלת הכוססססססססססססס בעלת הכוסססססססססססססססססססססססססססס חחחחחחחחחחחחחחח
N nir y agus New member 4/4/03 #67 אפשר לחשוב../images/Emo3.gif../images/Emo183.gif ואם אגיד בעל הזין באורך 30 ס"מ תצחקי?!
N nir y agus New member 4/4/03 #69 בקשה../images/Emo183.gif לרעות המדליקה../images/Emo3.gif תאשרי אותי באייסיקיו כבר את אצלי משלשום ולא אישרת עדיין!!!!
בקשה../images/Emo183.gif לרעות המדליקה../images/Emo3.gif תאשרי אותי באייסיקיו כבר את אצלי משלשום ולא אישרת עדיין!!!!
F Flash Button New member 4/4/03 #65 אני מכיר אישית../images/Emo43.gif חבר שלא נותן לחברה שלו לרדת לו...הוא אומר שזה כואב לו
D Dark Muse New member 4/4/03 #66 אולי היא נשכה לו ../images/Emo4.gif נ.ב עוד לא ראיתי כוס רק בתמונות סרטים וכו
י ילדונת היחידה New member 4/4/03 #71 וואלה גם אני שמעתי על הקטע הזה אבל לא נראה לי שזה לפי אזורים.. בכל מקרה-אצל חבר שלי,...זה לא ככה..חח