ואפתח בבדיחה :

zimes

New member
אין. אין עליך.

אני מרוחה מצחוק כבר אי אילו דקות, כשהילדים זועקים לעזרה

shellyland

New member
ובעניין זה ../images/Emo124.gif

כולם כבר ראו שיש בתפוז משוב תחרות ההודעה המצחיקה ביותר (להלן: השחלה משוכללת)? פרסים יקרי ערך מעורבים בנושא.

ס ק א ל י

New member
וואוו! הגעת עד 120!

מימשת את האיחול האולטימטיבי (מבלי לספור הודעה זו). שאפו, אחותי!

ramil

New member
מצטרף באיחור לשרשור

(סורי, הייתי ממש עייף אתמול בלילה): ובכן, כבר בגיל שלושה שבועות זכיתי למפגש עם כל מכבי ת"א בכדורסל, בטיסה מהארץ ללונדון. מאחר ואמא שלי היתה אחרי לילה ורצתה לשבת בנוח בכיסאות עם המקום לרגליים, היא נאלצה לנהל מו"מ עם שמעון מזרחי עם מקומות הישיבה (גם השחקנים שלו רצו מקום לרגליים
). לבסוף הושגה פשרה, ואני עברתי משחקן לשחקן, על הברכיים. ולהזכירכם, אני מדבר על מכבי בשיא תפארתה, עם מיקי, מוטי, אולסי וכל החבר´ה, דצמבר 1978....הרבה יותר שווה. (ובגיל 24 זכיתי לפגוש את שלי)

ועל כך יקירי

שלוחות לך ברכות אהדה והשתתפות. לא על העובדה שבמקום ספורט בחרת להתמחות במוסיקה ישרלית - על כך מגיע לך כל הכבוד אבל אם הכרת את שלי.. ואתה ממשיך לכתוב כאן גם אחר כך.. זכית! או אולי.. היא זו שזכתה.

piloni

New member
רגע, גם לי יש../images/Emo13.gif

בכיתה ג´ נבחרתי להשתתף התכנית בלי סודות כך שהתרועעתי יום צילומים שלם עם אושיק לוי וחני נחמיאס. אני יכולה להגיד שזו היתה חוויה יוצאת דופן אבל מה שזכור לי פחות לטובה הוא שחני נחמיאס כעסה עליי שלא סיימתי את המלוואח בארוחת הצהרים... ועוד: 2. בילדותי היה מופע לילדי מוטורולה שכלל הופעה של אבי טולדנו והוא ירד להסתובב בקהל ובחר אותי לעלות איתו לבמה והרים אותי על ידיו (אני מתרגשת כל פעם מחדש...) 3.בנוסף עד לא מזמן עבדתי בערוץ הילדים כך שבמסגרת עבודתי התחככתי עם "כוכבים" (אפילו הוזמנתי היום למסיבת היומולדת של עדי עזרוני). 4.יצא לי להזכיר את זה די הרבה בפורום כך שכבר לא נעים לי , אבל לצורך הסיפור אזכיר זאת בפעם האחרונה (מבטיחה!) - השתתפתי בתכנית "לא נפסיק לשיר" והכוכבות שעזרו לי היו שולה חן ושרית וינו אלעד- אפשר לומר שבדרך עקיפה הן עזרו לי לטוס לתאילנד...:) וזו תרומתי הצנועה לדיון בחיכוך עם סלבריטיס

shellyland

New member
היום בשיחה מקרית עם אמא שלי

נזכרתי בעוד שני דברים: 1. קרובת משפחה שלי (ברזילאית) היתה נשואה לקיקי מ"הכל עובר חביבי" עד לפני כ-10 שנים. בכלל, היתה תקופה בה "הכל עובר חביבי" היו להיט היסטרי בברזיל. 2. עוד קרובת משפחה שלי (גם ברזילאית) היתה נשואה ליהודה ברקן עד לפני כ-30 שנים, נישואים קצרים ומכוערים עד מאוד. כשהסרט אבא גנוב (לא זוכרת אם 1 או 2) יצא אל האקרנים, חשף הברקן את סיפור נישואיו עם הברזילאית באמצעי התקשורת, תוך שהוא מסלף את העובדות כך שתתאמנה לסיפור הסרט, ובכה בפני האומה על כך שיש לו בת בברזיל, שאמא שלה לקחה אותה לשם ומונעת ממנו לראותה. האמת היתה שבמשך שנים ה"ילדה" (כבת גילי) עשתה מאמצים להגיע ארצה להפגש עם אביה, אבל הוא סרב להכיר בה כבתו. נו, מה לא אומרים בשביל הרייטינג.

גנגי

New member
קיקי? באמת?

אחיו שירת איתי בחיל הקשר. וכמובן נזכרתי שהיתה לי שיחה נורא חמודה פעם עם עידן אלתרמן אחרי הצגה שלו שהייתי בה בחאן הירושלמי. ויש עוד, אבל מפאת החיסיון הנדרש לא אחשוף הכול, צר לי. (ישמור אלוהים במה עוד אזכר אם זה יימשך, השירשור הזה...)

גנגי

New member
אופס... נזכרתי בעוד אחד:

הידעתם שנתיבה בן-יהודה העבירה פעם הרצאה + דיון של כמה שעות... בביתי? נו, תודו שלא דמיינתם לכם דבר כזה! (היא גם שכנה שלי, אגב... אבל זה היה בלי קשר לשכנות)

shellyland

New member
ונעמי חזן העבירה פעם הרצאה בביתי

כשרצה כנציגת מר"צ לראשות עירית ירושלים. כל מי שהתארח פעם בביתי, יודע שלא משנה מי בא ולמה, הבישולים צריכים להיות למופת! אז אותה הרצאה של הגב´ חזן זכתה אחר כך ב"כל העיר" לכותרת: "נעמי, תעבירי את הצ´יפס בבקשה" ויותר משנכתב על תוכן דבריה של החזנית, נכתב שם על "הבופה העשיר של בעלת הבית". וואי, אני חייבת לפשפש בארכיון שלי ולמצוא לכם את הכתבה. צחוקים.

גרי רשף

New member
והרי תוצאות האמת../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

לאחר ספירת הקולות (כולל קולות החיילים והימאים), אני מכריז בזאת על הצמד כספית + מאמא עוף בתור הזוכים (אי אפשר לדעת מה קרה למי כי הן משתמשות האחת בכינוי של השניה), לאחר שצברו 4 מתוך 11 קולות (36%). במקום השני- פילפל עם 18%. כל השאר- לכו חפשו לכם חיים.. איפה אתם ואיפה שלושת הנ"ל? מי בכלל מתייחס אליכם? חשבתם את עצמכם לגיבורים גדולים, נכון? התביישו!

יא איזו התרגשות אני לא יודעת מה

להגיד ואווו, תודה להורי שהביאו את אחיותי עד הלום, תודה לאבי שהיה עצלן מכדי להכניס את אחותי לגן (אופס יצא לי חרוז) תודה לאבי שוב שקנה דירה ליד יוסי בנאי ולא הגן על אחותי ממנו תודה לאמי שרשמה את אחותי השניה לגן עם עמית צח הבן של אילנה אביטל ולא הרביצה לו חזרה ותודה לכספית שלפעמים רושמת הודעות מוצלחות תחת שמי אור

trilliane

Well-known member
מנהל
זהו? הסקר כבר הסתיים? ../images/Emo10.gif

בכלל לא הספקתי להצביע... ואפילו לא הספקתי לקרוא לכל חברי להתפקד ולתת את קולם לאפשרות הנכונה! רשף, ממתי אתה עושה סקרים כ"כ קצרי מועד? לא מגיע לסקר הזה לפחות שבוע? (יש משהו חדש בקנה?)

למעלה