ואפתח בבדיחה :

shellyland

New member
../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif סקר חדש ../images/Emo41.gif

טוב, נכנעתי (וגם ניצלתי את זה שאין לי עדיין מספיק גולשים בשביל להתאמן באיך עושים סקר). אתם מוזמנים לבוא לפורום הזה ולהצביע.

shellyland

New member
אני מודעה כבר מעכשיו שהקול שלי הולך

לטריל המלכה
ואני לא סולחת לעצמי על שהברזתי מהאירוע החשוב הזה ממש בשנייה האחרונה (עמדתי בתור לקניית כרטיסים ואז הסתובבתי וחזרתי הביתה).

רגע רגע .. מה טרייל

היא בכלל לא טרחה אפילו לא חשבה להיכנס לתחרות עם הסקופ הזה.. קצת כבוד למי שרושמת וזוכרת גם אחרים..לדעתי עד שלא נקבל חוות דעת אישית של טרייל היא מחוץ לתחרות.. הפרס שלי הולך לכספית.. בגלל הנשיקות של מתי כספי כי שימו לב כל שאר האנשים תרמו לו מן הידע שלהם אם בגבינות ואם באבטיחים.. כספית היא היחידה שקיבלה ממנו משהו.. מלבד אבנים בכליות

trilliane

Well-known member
מנהל
הלו, זה לא ששכחתי את הסיפור, חלילה!

(יש דברים שלא שוכחים... בפרט כשהם קרו רק לפני חודש
) אבל כמה שוויץ אפשר לעשות סביב אותו סיפור? לא נעים... (אני מנסה לחנך את עצמי לצניעות ודרך ארץ!) אז טוב שיש מי שזוכר בשבילי!
(ועל כך כבר אמרו חז"לינו: "יהללוך זרים ולא פיך")

סאביבית

New member
אני בכלל לא מצליחה לקרוא את ההודעה

עד הסוף, כל הלחיים שלי מלאות דמעות והבטן שלי כואבת עד אין קץ.
זאת הודעת השנה. אין מתחרים. (ולחשוב שאני אשמה בכל זה...)

גנגי

New member
סאביבית מתוקתי, את כבר צריכה לדעת

שכפולנייה את תמיד אשמה, ולא חשוב במה. למזלך יש כאן מספיק כאלה שיעזרו לך לשאת באשמה, או לחילופין להגביר את מינון רגשי האשמה שלך. ושלא תעשי יותר את השטות שעשית עם הפירורים, אחרת לא אתייצב לצידך בפעם הבאה...

בשם צפוש: אפשר להדחף בסוף?

היו לה תוכניות בצפיית שיא ביום שישי בערב כולם אוהבים לשנוא אותה היא הופיע בארוויזיון והיא חובה עכשיו קאמבאק מטורף כן, כן שרהל´ה שרון הייתה המורה שלי לריתמיקה וחוץ מזה למי שלא יודע האקורדיאוניסט של התרנגולים ולפני כן גם של להקת הנח"ל הוא בן דוד של אמא שלי.

המתגונן

New member
נראה לי שאם יעשו תחרות השרשור

הארוך, השרשור הזה ינצח. ספרתי 115 (!) הודעות..(לא כולל זו)

shellyland

New member
לדעתי היה לנו כבר שירשור יותר ארוך

אחרי אחד ממפגשי הפורום. אולי אפילו האחרון.

arivederci

New member
מוטב מאוחר מאשר לעולם לא...

לפני יותר מ- 15 שנה מכרתי דאודורנט לאפרים שמיר!!! אני זוכרת את זה כמו אתמול. הוא נכנס לבית המרקחת וביקש שאמליץ לו על משהו טוב. כשחזרה לי הנשימה והלב התחיל שוב לפעום, המלצתי על speed stick אחרי לבטים בין הירוק והחום הוא החליט לקחת את הירוק, ויצא שמח וטוב לב. מאז שמורה בלבי פינה חמה לדאודורנט speed stick בצבע ירוק.

ס ק א ל י

New member
גרי, אני רק רוצה לציין ש

בעדות שלנו לא קוראים לכל בני המשפחה באותו השם. בברכה, ד"ר סקאלי (אבא של סקאלי מהפורום של סקאלי-ג´וניור ושל סקאלי הקטנה)

למעלה