היא בכלל לא טרחה אפילו לא חשבה להיכנס לתחרות עם הסקופ הזה.. קצת כבוד למי שרושמת וזוכרת גם אחרים..לדעתי עד שלא נקבל חוות דעת אישית של טרייל היא מחוץ לתחרות.. הפרס שלי הולך לכספית.. בגלל הנשיקות של מתי כספי כי שימו לב כל שאר האנשים תרמו לו מן הידע שלהם אם בגבינות ואם באבטיחים.. כספית היא היחידה שקיבלה ממנו משהו.. מלבד אבנים בכליות
שכפולנייה את תמיד אשמה, ולא חשוב במה. למזלך יש כאן מספיק כאלה שיעזרו לך לשאת באשמה, או לחילופין להגביר את מינון רגשי האשמה שלך. ושלא תעשי יותר את השטות שעשית עם הפירורים, אחרת לא אתייצב לצידך בפעם הבאה...
היו לה תוכניות בצפיית שיא ביום שישי בערב כולם אוהבים לשנוא אותה היא הופיע בארוויזיון והיא חובה עכשיו קאמבאק מטורף כן, כן שרהל´ה שרון הייתה המורה שלי לריתמיקה וחוץ מזה למי שלא יודע האקורדיאוניסט של התרנגולים ולפני כן גם של להקת הנח"ל הוא בן דוד של אמא שלי.
לפני יותר מ- 15 שנה מכרתי דאודורנט לאפרים שמיר!!! אני זוכרת את זה כמו אתמול. הוא נכנס לבית המרקחת וביקש שאמליץ לו על משהו טוב. כשחזרה לי הנשימה והלב התחיל שוב לפעום, המלצתי על speed stick אחרי לבטים בין הירוק והחום הוא החליט לקחת את הירוק, ויצא שמח וטוב לב. מאז שמורה בלבי פינה חמה לדאודורנט speed stick בצבע ירוק.