ובכן - סיכומפגש!

linor410

New member
"כל אחד הוא מיוחד"

ועכשיו ברצינות,
אני תמיד אוהבת לפגוש ולשוחח עם אנשים שהם לא בנאלים, לא כמו הרוב.
ואתמול זה היה מקבץ של אנשים כאלה.
אנשים, שלא הולכים אחרי העדר.
אנשים, שרואים מעבר לדברים השטחיים.
אנשים אינטליגנטים, ומקסימים.

היה לי העונג להכיר אתכם.

supersonic777

New member

בגובה העניים אפשר לראות הרבה יותר

לפעמים החטא הקטן מתגמד יותר שאמפתיה פוגשת משהו מוכר

גם לי היה העונג לפגוש בך ולטעום טיפה קטנה של הכרות

maorcz

New member
מצטער שלא באתי

רציתי לבוא ממש אבל אני עושה שבת בצבא אז...
שמח שנהניתם! מחכה לפעם הבאה

פשוט1984

New member
כמה זמן ארך המפגש?

ובאמת דורי,כל הכבוד!!!!
פעם הבאה אכריח את עצמי להגיע!!!!!!

dori78

New member
תלוי את מי אתה שואל

אני הגעתי בשש, כדי לוודא שלא יקרה שמישהו מגיע לפני והולך לאיבוד.
החברים היקרים התחילו לטפטף באזור שש וחצי-שבע, בסביבות שבע וחצי כבר היתה קבוצה נאה.
למעט האחד שהלך מוקדם - אני חושבת שההתקפלות התחילה בסביבות תשע-תשע וחצי, אני מאמינה שבין השאר גם בגלל תלות בשעות תחב"צ. בסוף נשארנו שישה (אם סופרים גם אותי
) לקפל ולוודא שאין לכלוך שנשאר אחרינו במקום. זה היה בשעה אחת עשרה וחצי ואני חייבת להגיד שזה הפתיע אפילו אותי. באמת
לכל מי שהגיע.

מנומשת27

New member
אני רק רוצה לציין שהבחור שהלך מוקדם היה חמוד

ולכן צריך להישאר יותר להבא

AlanSmith

New member
כל הכבוד על היוזמה, היה מפגש ממש נחמד.

אני אישית מרגיש איזה פספוס מבחינת עצמי, כי לא יצא לדבר שם יותר מדי אנשים (יתכן שאני סובל גם מחרדה חברתית קלה אין לי מושג מה זה ממש, אבל גיליתי שיש כזה דבר.) בכל אופן אני חושב שככל שיהיה עוד מפגשים בעתיד אני איפתח יותר.

אני חושב שהיכרות וירטואלית עם האנשים פה גם בפייסבוק הייתה עוזרת לי לשבור את הקרח שם יחסית יותר מהר. אם יש למישהו פה פייסבוק והוא מעוניין להוסיף אותי אני אשמח, את הפייסבוק אני לא מוכן לפרסם פה אלא רק במסר.

מנומשת27

New member
היה כיף! פארש מי שלא הגיע!

כיוון שכיסיתם את רוב האספקטים הטריוויאליים, אני אדבר על הדבר החשוב באמת. האוכל.

תודה (NOT) למי שהביאה את האלפחורס מרולדין. אני חושבת שאכלתי את רובן. הן היו נהדרות וממש לא השתלבו בתפריט הדיאטה שלי. תודה גם לתורם הפחזניות האלמוני. היה גם סלט מצוין - חבל שלא אכלו ממנו יותר. רציתי לאכול עוד דברים, אבל דורי סירבה בעקשנות להצטרף לאכילה ולספק לי גיבוי מורלי.

עד כאן אוכל.

בתור מישהי שלא כ"כ מסתדרת בסיטואציות שכוללות יותר משלושה ארבעה אנשים, קצת הצטערתי שהפעילויות היזומות לא יצאו אל הפועל. למרות שנהניתי לדבר ולהכיר, אני חושבת שהייתי מסתדרת טוב יותר בתוך מסגרת קצת יותר מאורגנת. מצד שני, אני מבינה את הקושי להפעיל אנשים שמגיעים עם מגוון רחב של ציפיות, שלא לומר כישורים חברתיים. זו גם ההזדמנות לומר תודה ענקית לדורי, שהרימה את המפגש בשתי ידיה, החל משלב הארגון, עבור בהנחיית אנשים למקום, וכלה בסיום שבו כבר לא נכחתי.

nitsansh

New member
האמת... הקטע הקולינרי ממש לא היה חשוב...

אבל אם מזכירים את זה... תודה למי שהשקיע והכין את הסלט...
אם לא הייתי נוסע מהבית ב-10 בבוקר כדי לבלות ב"יום הסטודנט" והיתה לי אפשרות מבחינה לוגיסטית אז הייתי מביא גם משהו מושקע כמו סלט פירות... (אני,אגב, ממש לא בשלן ולעצמי אני מכין סלט פעם ב-100 שנה)
את המפגש הבא אני מציע לעשות באיזה חוף...
אם היתה תחבורה סבירה למקום שאני גר בו אז הייתי מזמין אותכם לבריכה שלנו..

ומתי אני יוזמן?

כמו שזכור לי אני זה רשמתי הודעה על כל מיני דברים פורום
וחשבתי למה לא עושים מפגשים...וכמה ימים לאחר הצעת מפגש פורום

אני יודע שמה שהיה במפגש נשאר במפגש
אך שאלה קטנה..את חושבת שיצאו משם זוגות??
ומה אחוז הנשים שהיו והגברים שהיו???

dori78

New member
כנראה שבמפגש הבא

פורסמו שלוש הודעות בנוגע למפגש:
הראשונה היתה איפשהו באמצע אפריל, בעקבותיה גובשה רשימת תפוצה ראשונית;
השניה בתחילת מאי, לאחר שליחת המייל הראשון, כדי להזמין את מי שלא נתן כתובת מייל;
השלישית בשבוע שעבר - 3 ימים לפני המועד.

מכיוון שלא שלחת לי מסר פרטי עם כתובת המייל שלך, לא נכנסת לרשימת התפוצה.

אני יכולה להניח שכמו בכל קבוצה שיש בה נשים וגברים, יכול להיות שיווצרו זוגות בעקבות הפגישה פנים אל פנים.
מכיוון שזו לא המטרה שלי, זה פחות מעניין אותי ולכן אני לא יודעת לענות על זה, מה גם שזה עניין פרטי של הזוגות...
ברשימת התפוצה הקטנה שהתגבשה אצלי, כמו במפגש עצמו, היחס הוא 2:1 לטובת הגברים.
אני מניחה שזה דומה למאזן הכוחות בפורום.

nitsansh

New member
מתי המפגש הבא??

היה מעולה... הייתי צריך להישאר עד שכולם יתפזרו ולא לעזוב לפני הסוף... גם ככה שילמתי 70 שקל כדי לנסוע במונית ספיישל הביתה כי לא הגעתי לאוטובוס האחרון, אז זה לא היה משנה...

nitsansh

New member
אני רוצה להוסיף משהו...

הגעתי למפגש אחרי 5 לילות ללא שינה... מי שהיה פעם במצב כזה, יודע שחוסר שינה גורם, בין יתר התופעות, לאובדן שליטה על הפה... אז אם פגעתי במישהו אני מתנצל... במצב הרגיל אני לא כזה דברן כמו שהייתי במפגש...

למעלה