ובכן - סיכומפגש!

nitsansh

New member
הפקת לקחים...

השיקול של המארגנת לבחור מקום רחוק מהשבילים והפנסים היה נכון, אבל היה חוסר בתאורה... אפשר לפתור אותו בעתיד ע"י הבאת פנסים ניידים...
עוד דבר שרצוי לעשות זה הפרדה מסוימת בין פינות האוכל והכינוס...
חוץ מזה גם השטח המכוסה היה קטן מדי להמונים שהגיעו...

אני מניח שהמארגנת זוכרת איך פורסים מחנה בשטח באמצעים מינימליים... אם צריך לרכוש קצת ציוד אני מוכן להשתתף בתשלום...

Elle992

New member
אולי תארגנו טיול וזהו?

ברצינות, ממש לא בציניות, אם יהיה כזה אשקול להצטרף(אבל אני לא נוסעת עם אף אחד ברכב שלו! אבוא לבד)

כלומר זה מפגש ולא טיול מחנאות, זה שבאו כל כך הרבה זה לא היה אמור להיות ככה(לדעתי האישית שווה מפגש של 15-10 איש בכל פעם גג) וכשיש הרבה אנשים קשה לשלוט במפגש בצורה טובה או ליצור אינטראקציות ברמה טובה, כי לא באמת אפשר לשלוט על 20 ו-30 איש, אני מאמינה שכל אחד צריך להביא משהו מבחינת האוכל ואם יש אפשרות להביא שמיכת פיקניק כזו זה גם מועיל מאוד(מזכיר לי שאני צריכה לקנות..)

אבל אם באמת רוצים מחנה וזה....שווה לשקול טיול

nitsansh

New member
אני בעד מפגש בטבע

אפשר למצוא חניון עם שולחנות לפיקניק... הבעיה היא שאם זה בערב אז אין תאורה ואותה צריך להביא מהבית...
וזה גם קשה להגיע למקומות כאלה בלי רכב...

אם אנשים יכולים להתפנות במשך היום (לא בסוף שבוע כי אז החניונים צפופים) אז אין בעיה...
אני מציע שזה יהיה אחרי עונת הבחינות כדי שלסטודנטים לא תהיה בעיה...אני מניח שאין פה אנשים שיש להם ילדים שצריכים לשמור עליהם בחופשגדול...

אני אישית לא פנוי בחצי השני של יולי (מ-14 עד 30) אבל אוגוסט נראה לי זמן טוב בתנאי שזה לא יום חמסין ויש מקום עם צל ומים...
הברכה שלנו היתה יכולה להיות מקום מעולה אבל היא בד"כ זמינה לאירועים רק בערב... (וזה גם עולה כסף)

nitsansh

New member
אפשר לעשות פיקניק בחורשה שלנו... אנחנו עושים

שם את יום העצמאות כבר 20 ומשהו שנה...

למי שמגיע בתחבורה ציבורית יש אוטובוסים שמגיעים בצהריים ויוצאים אחה"צ זאתומרת שיש 4-5 שעות באמצע...
אם יהיו אנשים שמגיעים עם רכב אפשר לעשות "הקפצות" מ/אל הצומת הקרוב למי שאין...
מה דעתכם?
אפשר גם להתכנס על דשא ליד הבית שלי... (בתוך הבית לא יהיה מקום)

Elle992

New member
אפשר בקשה קטנה מימך?

באמת בקטע טוב....אתה כותב כמה וכמה תגובות במקום לרכז את כל מה שיש לך לומר בהודעה אחת. זה נורא מבלבל ובעיקר עושה סחרחורות ואי אפשר להגיב ולעקוב בצורה טובה,

תחשוב טוב מה יש לך לומר ותכתוב הכל בהודעה אחת, ככה יהיה גם סדר וגם לא יהיה בלבול, לגבי מה שאמרת....

אני מתכננת(בעזרת השם) לעשות מפגש בחול המועד של סוכות בעיר שלי, אני חושבת ששווה לחכות לחול המועד שרובם בחופש ואז תעשו מפגשים/טיולים/מחנאות וואטבר מה שתרצו, אומנם זה עוד 4 חודשים אבל לדעתי זה שווה את זה שלרוב יהיה זמן פנוי..

כמובן שאין מניעה מלעשות מפגשים בחודש-חודשיים הקרובים, זה נטו היה הצעה

nitsansh

New member
אני מודע לזה שיש לי בעיה בנושא שציינת...

לגבי המקום והזמן... צריך צוות מצומצם של 2-3 אנשים שיהיה אחראי על המפגשים... אני מוכן להיות חלק ממנו...
אם אפשר בתחילת יולי לפני הקורס שלי אז אין בעיה מצדי... אמורה להיות לי בחינה אחת בסוף יוני (אם בכלל, יש מצב שאני אדחה אותה למועד ב') ואחר כך אני פנוי לענין הזה... אני חושב שלסטודנטים אחרים יכול להיות שיש בחינות גם אח"כ... יש לי קורס בסמסטר קיץ אבל זה רק יום אחד בשבוע (חמישי אם זה חשוב למישהו לדעת).

nitsansh

New member
במחשבה נוספת... בקיץ זה בעייתי לעשות מפגש

בשעות חמות... אז אני הייתי מציע ללכת על האופציה של חוף...

AlanSmith

New member
לדעתי בקיץ, חבל לעשות מפגש בשעות היום. אלא רק

* בשעות הערב, ועדיף לא באיזור המרכז (ת"א) בגלל הלחות המוגזמת שקיימת גם בערב. ואם אנשים פה בראש טוב ויכולים לאפשר להם חופש ביום שישי בבוקר אפשר אפילו לנסות לעשות מפגש מהלילה (ממש משהו שמתחיל ב22:00 או 23:00) ביום חמישי מסוים עד לזריחה.
* לפני אמצע אוגוסט יכול להיות בעיות לסטדונטים פה (מועדי א, מועדי ב וכדומה. אני כבר הצלחתי בעבר בין בחינות לסוע לחופש של 3 ימים. אבל לא תמיד זה מסתדר.. ובטח שלא לכולם זה יסתדר באותו התאריך).
* מפגש בקיץ אם מתקיים, ממש אבל לא כדאי שיהיה באיזור ת"א.

סתם הצעה אישית זרקתי רעיון שתיקח לשיקול דעתך, כי אני רואה שאתה די משקיע בעניין ורציתי לנסות לעזור בהבעת דעה מסוימת.. ברור שאתה מבין הרבה יותר טוב ממני והשיקול שלך יהיה הרבה יותר טוב.

nitsansh

New member
מדובר על שלב ראשוני בסה"כ... שום דבר לא יוחלט

בימים הקרובים...

אני בהחלט מקבל את דעתך בענין מזג האויר... בקיץ ממש לא רצוי לעשות מפגש במישור החוף ובכלל במקומות נמוכים...
אלה כתבה שהיא מעוניינת לארח מפגש אצלה בחופש סוכות, שזה השנה ב-20-25 בספטמבר (כל החגים השנה מוקדמים), כלומר בעוד כ-4 חודשים.
אם רוצים מפגש נוסף באמצע הגיוני שהוא יהיה ביולי ולא באוגוסט... וכאמור מבחינתי היה אפשרי רק עד 10 ביולי אבל בקיץ המקום היחיד שבא בחשבון אצלנו זו הבריכה ורק בערב אחרי שהיא נסגרת למתרחצים, וזו בעיה גדולה מבחינת תחבורה למי שרוצה לחזור בלילה ואין לו רכב... שלא לדבר על כך שכדי לשחות חייבים לשכור מציל וזה עולה לא מעט כסף... בקיצור, זה כנראה לא מעשי...

nitsansh

New member
זה גם לא מעשי לנהל דיון על מיקום ותאריך המפגש

בפורום, וזה גם לא צריך להתפרסם בפומבי מסיבות ברורות...

Elle992

New member
סליחה אבל המפגש שאני מתכננת זה לדרומיים

ולא באופן כללי, גם לא אוכל שיהיו יותר מגג 10 איש בלחץ כי אני לא מסוגלת לשלוט על כל כך הרבה אנשים בו זמנית,

אני חושבת על משהו קטן ואישי כזה ולא משהו המוני, כמובן אם מישהו שלא גר בדרום וירצה להצטרף וכמובן שהוא חייב להיות חבר פורום-אין לי בעיה עם זה, אבל קח בחשבון שמה שאני מארגנת ממש לא כמו המפגש שהיה השבוע

nitsansh

New member
זה נושא שעליו לדעתי כן צריך לדון בפורום

לי לא נראה שראוי לעשות מפגש סלקטיבי...

Elle992

New member
הוא יוצא סלקטיבי מלית ברירה, אני גרה בעיר

לא מרכזית, אני גרה באשדוד ולא כולם יכולים להגיע אליה כפי שיצא לי להבין,

אני מעלה הודעה ובה אכתוב "מפגש לדרומיים+מי שבא לו יכול להצטרף" אין לי מניעה שמישהו מהצפון או מהמרכז יחליט להגיע, הבעיה כאן שאני לא רוצה מפגש של 30 איש. זה לא מתאים לחוסר ריכוז שלי ואני סתם אשב ואבהה בשמים בחוסר אונים, אני רוצה מפגש מצומצם מעט שיאפשר לי להכיר בצורה טובה יחסית את האנשים בו.

וכשיגיע הזמן אעלה הודעה מסודרת לגבי המפגש, בנתיים, יש עוד הרבה זמן

nitsansh

New member
אז אם ככה אנחנו שכנים...

בחייכם, אשדוד זה לא כזה רחוק... 45 דקות נסיעה ברכבת מתל אביב...
חסרים מקומות באשדוד שאפשר לעשות מפגש של יותר מ-10 אנשים?
אני לא אפרט בפורום כדי שמי שלא אמור לדעת לא ידע...

את לא צריכה לארגן את המפגש לבד... אני אעזור לך במה שאני יכול (אבל לי יש בעיה שאין לי רכב) וגם אנשים נוספים אם ירצו...
זה מוריד מעל הפרק את האפשרות שיהיה מפגש אצלי בזמן הקרוב... זה יצטרך לחכות לחורף או לאביב...

Elle992

New member
תשמע, קיבלתי את הרושם מאנשים כאן שרק תל אביב

זו אופציה למפגש מרכזי, אם יבואו יותר....אין לי מניעה, אני אזרום עם המצב לא ממש אכפת ...לי

אבל חשבתי שמראש אשדוד זה מקום שאולי גג 6 אנשים יסכימו לבוא ורובם בכלל דרומיים וגרים באזור,

אני אפתח(כשיגיע הזמן) מפגש מרכזי, מי שירצה-יבוא, ומי שלא יכול-גם הולך
וכן היה נחמד אם עוד מישהו היה עוזר לי לארגן כי הרי אני גרועה בהכוונות ופעם אחרונה שניסיתי לכוון מישהו כמעט קרתה תאונת שרשרת
בצחוק כן, קיצור חודש לפני ננסה..לבחון את האופציות

nitsansh

New member
אני חושב שהמקום הכי טוב זה פרק עירוני שסמוך

לתחנות אוטובוס מתל אביב, ירושלים, רחובות ועוד... כל מקום אחר ידרוש נסיעות עירוניות או הליכה ארוכה למי שלא מגיע ברכב...
אני לא נוהג להסתובב שם בלילה אז אני לא יודע מה המצב...

Elle992

New member
יש מקום שחשבתי עליו כבר ואני גם בודקת עליו

זה נמצא קרוב לאיפה שצריך, ומכאן לא נמשיך לדון על המיקום שמה אחרים שלא ראויים יראו ויבינו,

למעלה