והפעם לא באיחור .

sapirs1

New member
והפעם לא באיחור .

שיר השבוע של אביב : -שיר השבוע לא של אביב : -אלבום השבוע: -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: מאכל השבוע - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: - תמונה השבוע :

TairAtias

New member
גלגלבפשובפ

שיר השבוע של אביב :הכי קרוב לבד -שיר השבוע לא של אביב :אז דר אני בודי אאוט דר מהחומה -אלבום השבוע:שאלה יפה -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :ההיא שאני אוהב -משהו שהרס את השבוע הזה:ההיא שאני אוהב מאכל השבוע - מסר לאומה :גלגלבפשובפ - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:משהו עם ההיא? - תמונה השבוע :

אלינה מ

New member
עונה../tapuzforum/images/emo13.gif

-שיר השבוע של אביב: `שיר עצוב` =[. -שיר השבוע לא של אביב: `לא מכירים אותך` הראל מויאל. -אלבום השבוע: הראל מויאל. -משפט השבוע: ``הם אומרים המסר זה לא מה שחשוב עכשיו, העיקר הכסף העיקר תיהייה כוכב``... -משהו שעשה את השבוע הזה: הודיעו שהראל מויאל יופיע בקיסריה!! כבוד!! -משהו שהרס את השבוע הזה: לא`דעת. -מאכל השבוע: קורנפלקס חחח... אין לי מושג. - משהו שאתם מצפים בשבוע הקרוב: יומולדת ה-14 ביום שני הקרוב.. -תמונה השבוע:/tapuzforum/images/emo27.gif שיהייה לכולם שבוע טוב!

Hosh17

New member
...

שיר השבוע של אביב : מתים משיעמום -שיר השבוע לא של אביב : האנג אפ של מדונה -אלבום השבוע: אין -משפט השבוע: אין -משהו שעשה את השבוע הזה : בגרות בהיסטוריה חחח -משהו שהרס את השבוע הזה: שהבוחנת בכיתה של חברות שלי נתנה להן להעתיק...ממש כלבה מאכל השבוע: עוגות, עוגות - מסר לאומה : אתם בסוף תמותו - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יום רביעי לקבל תעודה ולעוף הביתה - תמונה השבוע :

.....

שיר השבוע של אביב : לא יכולתי להציל אותך. -שיר השבוע לא של אביב : לב זהב - דניאל סלומון. -אלבום השבוע: לילות לבנים -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : ההופעה ביום חמישי. -משהו שהרס את השבוע הזה: הצבא, כמו בכל פעם. מאכל השבוע: סושי =] - מסר לאומה : אל תתגייסו!!!! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: יש מצב אילת ואם לא אז לכינרת. - תמונה השבוע :

מסר לאומה : אל תתגיסו!

אתה מנסה לגנוב לי את התפקיד?

R h o n e

New member
אוקיי

שיר השבוע של אביב : לפעמים -שיר השבוע לא של אביב : תגידי שטוב - כנסיית השכל -אלבום השבוע: זה רק אור הירח -משפט השבוע: חחחחחחחחחחחחחח -משהו שעשה את השבוע הזה : מממממ -משהו שהרס את השבוע הזה: מממממ מאכל השבוע: קוסקוס - מסר לאומה : תהיו עצמכם - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: הרבה. מאוד. - תמונה השבוע : מחרתיים

גלה גלה באפ שו באפ.

שיר השבוע של אביב : מצטערים -שיר השבוע לא של אביב : מצטערים >< -אלבום השבוע: שום אלבום -משפט השבוע: המון
-משהו שעשה את השבוע הזה : הטניקים האדירים שהדרכתי :) -משהו שהרס את השבוע הזה: הבגרויות:| מאכל השבוע: אוכל מחנה זוועתי P: - מסר לאומה :
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סיום הלימודים!!! [לפחות לחודשיים
] - תמונה השבוע :

../images/Emo6.gif

האמת שלא ראיתי אותה בכלל >< ולא, אני בבני המושבים
חולצה כחולה וכאלה.

galush29

New member
צודק=]

מאתמול אני שכב"גיסטית=]]]]]]]]]]]] יאאאא אני לא מאמינה~מתלהבת~ !!!!@#@%^@^@$

galush29

New member
תהנה ביינתים=]