והפעם לא באיחור .

hagzi

New member
מזל טוב על השכב"ג../images/Emo29.gif

תאמיני לי הכי כיף וחוויתי! אבל לא כל כך פשוט...

איחו דה פוטה ריאל מדריד

שיר השבוע של אביב :לילה טוב -שיר השבוע לא של אביב : הולך נגד הרוח -אלבום השבוע: שוטי הנבואה -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה: מאכל השבוע סושי מאקי - מסר לאומה : ממש רק אני.. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: צפון - תמונה השבוע : אהבתי אותה

חתיך אש

תגיד.. איך אתה מעדיף למות? שאני יתאמץ ואבוא עד אליך או לשלוח מישהו שיעשה את זה בדרך מקורית?

I lost myself

-שיר השבוע של אביב: עכשיו שאני חושבת על זה לא שמעתי כלום.. לא היה לי זמן לנשום -שיר השבוע לא של אביב: לא משהו מיוחד.. כנ"ל מלמעלה.. -אלבום השבוע: אוקיי כומפיוטר האלבום הכי יפה בעולםםםםם -משפט השבוע: אנחנו ג'אנאנה נכבוש את העולם -משהו שעשה את השבוע הזה: לא למדנו בכלל כי כל היום יש חזרות ועוד כמה דברים.. -משהו שהרס את השבוע הזה: החזרות המשעממות והקייצות שלא נגמרות אה וגם ריב עם כמה חברות.. מאכל השבוע: חטיף אנרגיה כזה =) -מסר לאומה: אין לי -משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מסיבת סיום והונגריה -תמונה השבוע: בהזדמנות

../images/Emo202.gif

שיר השבוע של אביב : אין, חודשים שלא שמעתי :) -שיר השבוע לא של אביב : רכבת לילה לקהיר -אלבום השבוע: על המשמרת של פורטיסחרוף. -משפט השבוע: "אז חן, יואב אמר שצריך עוד סרט..." -משהו שעשה את השבוע הזה : חשבתי שנגמר פרוייקט -משהו שהרס את השבוע הזה: פרוייקטורית שאמרה לי " חן, יואב אמר שאת צריכה לבוא לבסיס, צריך עוד סרט" מאכל השבוע: תותים :) - מסר לאומה : תתגייסו לצה"ל :) - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: חופש חופש ועוד חופש. - תמונה השבוע :

bati77

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo70.gif

שיר השבוע של אביב: לא יצא לי לשמוע הרבה אביב השבוע אבל נגיד "צלקות"
שיר השבוע לא של אביב: היהודים - עוד ארון אחד
אלבום השבוע: לא יודעת..
משפט השבוע: "MND פרודקשייטן, רחל זהבי 2007.. אה!!!!"
משהו שעשה את השבוע הזה: מסיבת סיום הכי טובה בארץ ואפטר עוד יותר!!!!!
משהו שהרס את השבוע הזה: סוג של פרידה מהמחזור הכי טוב בעולם \=
מאכל השבוע: תירס בכל התייה שקיימת לו.. הכל!!
מסר לאומה: תישארו שנה
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אחותי והאחיין שלי סוף סוף באים לפהההה
תמונה השבוע:
שיעמום של אתמול בלילה חחח תמונה מצחיקה ביותר חחחחחח

bati77

New member
ואחת נורמלית ../images/Emo26.gif

רק בשביל להוכיח שאני לא קופיפה :) חחחח

-

שיר השבוע של אביב :וואלה אין -שיר השבוע לא של אביב :צרפת-אלג'יר -אלבום השבוע:נאמנות ותשוקה -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :אסי.הלילות.מסיבות סיום למיניהן.. -משהו שהרס את השבוע הזה:פרידות. מאכל השבוע:שוקולד. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אילת ממחר. - תמונה השבוע :

למעלה