והפעם לא באיחור .

keren358

New member
גן העדן הוא גן נעול, עץ הדעת הוא פרי אסור...

שיר השבוע של אביב : לילות לבנים. -שיר השבוע לא של אביב : דנה עדיני- הסודות ומחרוזת גן עדן מהמסיבת סיום. -אלבום השבוע: -משפט השבוע: "אם היית על ידיי הייתי מראה לך מה זה" "נראה לי את אחות של טל חמוואי, על ידי" -משהו שעשה את השבוע הזה : בוחנת חמודה בבגרות באזרחות, בגרות מגוחכת למדיי בע"פ בע.גמר, וטל ודורה. -משהו שהרס את השבוע הזה: הפלא' שלי נפל לאסלה ומת חלקית. מאכל השבוע: חצילים. - מסר לאומה : תנצלו את הימים של בי"ס! [ללומדים בלבד] - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אמ, ת"א ותגבורים עם שולה! - תמונה השבוע :

שאלון

שיר השבוע של אביב- דיכאון שיר השבוע לא של אביב- לאונל ריצ'י- הלו אלבום השבוע-אביב גפן 3 משפט השבוע- אני מתה מעייפות משהו שעשה את השבוע- לא קרה לי משהו מיוחד משהו שהרס את השבוע- קטעים לא ממש טובים בעבודה מאכל השבוע- סושי

moriboy666

New member
עונה

שיר השבוע של אביב :שחור לבן. על הכנרת -שיר השבוע לא של אביב :allways for you -אלבום השבוע:פחות אבל כואב. החומה -משפט השבוע:bring the boys back home -משהו שעשה את השבוע הזה :ההופעה בחמישי -משהו שהרס את השבוע הזה: השבוע עצמו מאכל השבוע נראה לי אני לא זוכר מה אכלתי..או שלא אכלתי..אבל לייתר בטחון קלאמרי. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:שיגמר - תמונה השבוע :עשיתי תגובה מהירה.

מעיין51

New member
עונהההההנההננהננהנהנהה

שיר השבוע של אביב : אמא תראי -שיר השבוע לא של אביב : Boys Don't Cry -The Cure -אלבום השבוע:אריק ברמן -הראשון -משפט השבוע: "אל תזייני לי את השכל עם הזיוני שכל שלי"!!! [חח] -משהו שעשה את השבוע הזה : המסיבת סיום [זה היום!] -משהו שהרס את השבוע הזה: החזרות למסיבת סיום.... מאכל השבוע: ממ פשטידות.. אכלתי השבוע איזה 200 פשטידות.. - מסר לאומה : אקונה מטטה.. [וואט א וונדרפול פרייס] - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מכתבים מהתיכונים.. - תמונה השבוע :

ice age coming, ice age coming

שיר השבוע של אביב :מלח הדמעות -שיר השבוע לא של אביב :קרמה פוליס של רדיוהד -אלבום השבוע:OK Computer של רדיוהד שחוגג עשר שנים להיותו אחד האלבומים הבלתי תלויים בזמן שאיי פעם נוצרו -משפט השבוע ":sucha pretty house. such a pretty garden . [get me outta here]" -משהו שעשה את השבוע הזה : הייתי בים...בלילה...עם אדם יקר וחמוד -משהו שהרס את השבוע הזה:שתיתי חצי בקבוק וודקה והתייבשתי אז הקאתי איזה יום שלם וכמעט מתתי מאי ספיקת משהו=] מאכל השבוע: בהחלט איוו מיט בורגר - מסר לאומה :ice age coming, ice age coming, let me hear both sides, let me hear both sides, let me hear both ice age coming, ice age coming throw him on [in] the fire, throw him on the fire, throw him on - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:אה...כמובן,תל אביב בכמויות.. - תמונה השבוע :

kfxz

New member
הינה דעתי

שיר השבוע של אביב : קשה לבחור, אולי אור הירח... -שיר השבוע לא של אביב : Dear Whoever - We mecry cry -אלבום השבוע: היה קשה לבחור, נגיד City of evil... -משפט השבוע: אקונה ממטה? -משהו שעשה את השבוע הזה : נשיקה על חוף הים. -משהו שהרס את השבוע הזה: לא יודע, אין הרבה... אולי הכאבי ראש. מאכל השבוע: פיצה - מסר לאומה : אין ממש משהו שאני רוצה להגד.. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: למצוא אהבה. - תמונה השבוע : תמונה מלפני כמה חודשים, אבל תסתפקו.

TairAtias

New member
סיטי אוף אביל של אוונג'ד סוונפולד?

אויש, פעם מתתי עליהם... הם פשוט חרא של להקה במלוא מובן המילה

Forever NemeSh

New member
האלו האלו.. ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אביב : שנינו שווים שיר השבוע לא של אביב : Poison- alice cooper אלבום השבוע: נגיעות- ברי סחרוף משפט השבוע: יתושים אכלו לי את הצוואר
משהו שעשה את השבוע הזה: המסיבה בשישי. משהו שהרס את השבוע הזה: חברה שתקעה לי ברז מסריח אתמול מאכל השבוע: סלט מסר לאומה: משתוללים בכפר!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מצפה להמון האמת.. מקווה שהדברים יזרמו טוב.
תמונה השבוע
ידיד שלי ערך את זה יפה

עדן גפן

New member
|פיס|../images/Emo190.gif|פיס|

-שיר השבוע של אביב: גנרל -שיר השבוע לא של אביב: Across The Universe- The Beatles -אלבום השבוע: Into The Sun
- Sean Lennon -משפט השבוע: "הלו?.. הלו?! אבי?!?.. אבי??.. *נראה לי זה טעות*.. -א י ז ה אבי את צריכה?
.. לא חמודה.. זה טעות
" -משהו שעשה את השבוע הזה : I will folow you into the sun.. (אני יודעת שרק אני מבינה את עצמי..
) -משהו שהרס את השבוע הזה:הקורס!
, המקופ השני ביזמים=\ מאכל השבוע: סנדוויץ עם טונה! - מסר לאומה: אם תסתכלו טוב על השמש, תראו דברים מדהימים
*או שלא* - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: אממ אני כבר לא בטוחה - תמונה השבוע:

galush29

New member
באיחור קטן=]חפיף

שיר השבוע של אביב :הולך לאיבוד,זוהרים -שיר השבוע לא של אביב :placebo-meds
-אלבום השבוע:meds -משפט השבוע:"הבנים נים נים הבנות נות נות"XD -משהו שעשה את השבוע הזה :הסמיינרררר=]אני שכבגיסטית מעכשיו!@#@ -משהו שהרס את השבוע הזה:הוא=\ מאכל השבוע:פסטה מגעילה שהכנו בצופיםXD - מסר לאומה :אני שונאת אנגלית
- משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:מסיבת סיום=]]]חופש גדול!!!! - תמונה השבוע :

למעלה