והפעם לא באיחור .

galush29

New member
אני אהיה בכפר סבא=]

אצל דודה שלי,והיא בצופים אז אני אבוא איתה=] כיף להתנחל בשבטים אחרים^^

hagzi

New member
עונה נה נה נה../images/Emo29.gif

שיר השבוע של אביב : שוב פעם -שיר השבוע לא של אביב : שמעתי בעיקר אביב השבוע -אלבום השבוע: עכשיו מעונן -משפט השבוע: חבוב, אני ל-338 -משהו שעשה את השבוע הזה : שבוע חביב זה היה -משהו שהרס את השבוע הזה: הצו גיוס
מאכל השבוע: חומוס וצ'יפס ביפו - מסר לאומה : המהפכה כבר כאן! ילדי הפרחים חזרו! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: מאמא מיה - תמונה השבוע : אין

CryForTheMoon

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של אביב :
האם להיות בך מאוהב. -שיר השבוע לא של אביב :
בלע -אלבום השבוע:
בלע -משפט השבוע:
בלע -משהו שעשה את השבוע הזה :
אתמול, ערב לבד עם אהוב שלי. -משהו שהרס את השבוע הזה:
לא משהו רציני. מאכל השבוע:
לבבות. - מסר לאומה :
תאכלו בשר. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:
חופש עם המשפחה בצפון... - תמונה השבוע :

..../images/Emo14.gif

שיר השבוע של אביב : לילות לבנים -שיר השבוע לא של אביב : אני מאמין.. כנסיה -אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה -משפט השבוע: אין מקום שיש סיבה טובה להיות בו. -משהו שעשה את השבוע הזה : הגישו אותי על 100 בהיסטוריה -משהו שהרס את השבוע הזה: לשמוע את לילות לבנים אחרי כמה חודשים טובים.. מאכל השבוע אוויר וכדורים. - מסר לאומה : - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לסיים בית ספר?.. האמת שאנלא מוצאת שומדבר לצפות לו ממש.. - תמונה השבוע : תמונה ישנה אזמה..

hagzi

New member
100 בהיסטוריה?!!../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

*מורידה בפנייך את הכובע*

לגבעות יש עיניים ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של אביב : זיגוטה -שיר השבוע לא של אביב :FEAR OF BLANK PLANET ים-אלבום השבוע:האלבום החדש של פ, טרי חרשתי אותו 3 פעמים -משפט השבוע: מה יהיה? מה יהיה? -משהו שעשה את השבוע הזה : -משהו שהרס את השבוע הזה:כאבי בטן
מאכל השבוע: סלט נתחי עוף-רשת ארומה - מסר לאומה :זה זכות להיות חיים! - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: בריאות ועבודה חדשה ,,,,,וכושר עמידה בזה,,, - תמונה השבוע :סרט שראיתי בכבלים ביום רביעי היה כייף לגבעות יש עיניים סרט אימה כייף לפעמים קצת לפחד ,

sapirs1

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של אביב :השתיקה. -שיר השבוע לא של אביב :Guns and Roses - Dont Cry -אלבום השבוע:דנה ברגר-עד הקצה. -משפט השבוע: -משהו שעשה את השבוע הזה :ים עם מלא חברים,פעולה עם חניכות שלי,חזרות למסיבת סיום,וכל האימלים מאח שלי שבחו"ל. -משהו שהרס את השבוע הזה:חברה טובה,המורה שלי למתמטיקה ,פיספסתי שיחה מאח שלי[השיחה ה6 שאני מפספסת =/]. מאכל השבוע:אורחה בבורגראנץ. - מסר לאומה :מתמטיקה זה חרא !!!. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב:מסיבת סיום , פעולה עם חניכות :]. - תמונה השבוע :לא בדיוק השבוע

חחח

גמני הצטלמתי איתו והתנשקתי איתו וזה וחשבתי שזה רק אני....מסתבר שיש תור לדבר הזה...

Jude Lennon

New member
...

שיר השבוע של אביב : זוהרים -שיר השבוע לא של אביב : הנשכחים- שיר שלי -אלבום השבוע: סימנים של חולשה, ברי סחרוף -משפט השבוע: "העם בוחר באס.אמ.אס שטחים, עונה שנייה להפצצות מעלים" -משהו שעשה את השבוע הזה : המחשב שיש רק עוד 4 ימים עד החופש -מאכל השבוע : פיתה באבולעפיה - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: לסיים ב י ת ס פ ר

...

- שיר השבוע של אביב : הילדים. - שיר השבוע לא של אביב: צל כבד. - אלבום השבוע: אביתר בנאי- אביתר בנאי. - משפט השבוע: "תיכף לכל היהודים שפה יהיה לא טוב". - משהו שעשה את השבוע הזה: ההופעה בזאפה, סיימתי עם הבגרות בהיסטוריה. - משהו שהרס את השבוע הזה: היה שבוע עמוס וקשה, אבל שומדבר לא הרס. - מאכל השבוע: מרק תימני של סבתא. - מסר לאומה: תשארו פשוטים, זה רק לטובתכם. - משהו שאתם מצפים לו בשבוע הקרוב: סיום שנת הלימודים ומסיבה ביום רביעי! - תמונה השבוע: יותר מאוחר.

למעלה