ווסאפ מיי הומיז ?.. סתם בצחוק..חדש פה

day day

New member
ווסאפ מיי הומיז ?.. סתם בצחוק..חדש פה

זה מה שגורי אמר שהוא בא לבאטלים בגי' ספוט שהוא נכנס..הרג אותי מצחוק ועכשיו לעניינו...ראיתי שיש פה דיבור על כמה הרכבים ורציתי לשאול כמה שאלות... דבר ראשון....החבר'ה של כהן ומושון מדברים עליהם הרבה אבל שמעתי אותם וראיתי אותם בהופעות ולמען האמת הם לא עד כדי כך מהפכנים כמו שדיברו עליהם.... לי הם נראו כמו 2 וואנביז שלא הצליחו לעלות באופן מייק בג'י ספוט...... הם לא מעבירים מסר אחד בשירים שלהם פלואו וליריקה לא משהו בכלל.. מה אהבתם בהם כל כך ? מישהו מסכים איתי בכלל ?.. מה שמביא אותי לנקודה הבאה.... פלד ואורטגה....קראתי את השירשור פה על ההופעה בברזילי ואני רוצה להבין משהו מדברים עליהם בתור צמד ההיפ הופ הכי חם בארץ כרגע אבל כל הודעה בשירשור אומרת שהסאונד היה חרא ושלא היה קהל..ואם הם מופיעים שם ומארגנים את הערב לא אמור להיות להם קהל משלהם ??? זה פשוט דבילי בעיני לקרוא להם הצמד הכי חם בארץ והם בכלל לא מביאים קהל..... אז מה חם בהם ? כישורי ההופעה ? סבבה גם קוואמי וקאשי חזקים וראו את זה בהפי דייז אבל אף אחד לא קורא להם חמים בסצינה.. אני לא בא לזלזל חס וחלילה כי ראיתי אותם באורבן והם נתנו בראש אני לא מפקפק ביכולות שלהם ושמעתי את המיקסטייפ וואלה להגיד את האמת הם נותנים בפלואו ביטים מגניבים אבל שוב כאילו אין ליריקה או מסר במה שהם מנסים לעשות שפכו עלי קצת אור..תודה אנשים ומקווה שנסתדר..

dweck2k

New member
הייתה להם הופעה יומיים קודם

והערב המדובר לא יוחצ"ן בתור ערב של פלד ואורטגה אלא בתור אמ.סיז Upcoming. פלד ואורטגה רק הנחו את הערב למיטב הבנתי. דוויק

2DEE

New member
לא זה כמו כאלה שקוראים לעצמם טופאק בפורום

day day

New member
אז זה מסביר את כל העניין

אתה בעצם מארגן להם את כל ההופעות והכתבות וכו'.. כי תעכלס הם לא מוכרים בכלל ופתאום שומעים עליהם בכל חור אז זה בטח בזכותך ובזכות הקשרים שבנית בתקופת הפרברים....... כי אם פלד ואורטגה היו מתחילים רק עכשיו לעבוד על הראפ שלהם אף אחד לא היה מקשיב להם אם לא היית מסדר להם מיליוני הופעות למרות שאני בספק אם הם רואים שקל מההופעות האלה.. ועוד משהו..עזוב רגע בצד את הקומבינות שסידרת להם..... הייתי בהופעה של קוואמי בלבונטין שבוע שעבר ולהופעה שלהם נשארו 10 איש תסביר את זה .. ואל תגיד שהם הנחו את הערב בברזילי כי לא ראיתי הודעה אחת שמדברת על זה שהם הנחו לפי מיטב ידיעתי הם הופיעו שם כמו כל אחד אחר רק הבנתי שהם עלו אחרונים להופעה קצרה

day day

New member
לא חושב שזה בסדר

אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד שזה בסדר עדיף שלא תגיד כלום ומצטער אם הייתי קצת תוקפני אני פשוט מכיר אנשים מוכשרים בארץ שלא זוכים להכרה כי יש אנשים כמוך שמקומבנים ועוזרים לחברים שלהם במקרה שלך אולי זה טיפה הצליח כי הם טובים לא אמרתי שהם לא..... אבל..אתה בעצמך אמרת רק "טוב.בסדר" אז כנראה שמצאת משהו נכון בדברים שלי.....

day day

New member
הבנתי שזה בציניות

חשבתי שאתה קצת יותר בוגר מזה

day day

New member
חסיד צודק לא צריך להיגרר לירידות או משהו

אני לוקח את זה בחזרה את מה שרשמתי.. אני גם מספיק בנאדם כדי להגיד את זה.. כנראה שדוויק הזה לא..וכל מה שהוא היה יכל להגיד בנושא זה היה "טוב.בסדר." תודה על ההתייחסות שלך דוויק בתור מנהל פורום ..באמת מזל שיש אותך אחרת לא יודע איך הפורום היה נראה ואם לא הבנת..זה היה בציניות..(כי אתה לא מבין)

SuperOr

New member
תאמת הוא צודק.. בתור מנהל הוא צריך לענות

תשובה עניינית..

day day

New member
אם מה שעיצבן אותך חסיד זה שרשמתי

כאילו בסוגריים לדוויק שהוא לא יבין את הציניות זה רק בגלל שאם תעלה 2-3 הודעות מעלי תראה שהוא כתב לי את זה ראשון זה נקרא מטבע תחת מטבע וכמו שנאמר פה..שהוא בתור מנהל למה הוא לא יכול לתת תשובה עניינית ? הוא משאיר את העניינים פתוחים ולא סיפק תשובות לשאלות שנתתי אז מה זה אמור להביע ? עזוב אותו אז בתור מנהל פורום שזה די החובה שלו לענות אם פונים אליו.. אני יותר פניתי אליו בתור דוויק מנהל הצמד פלד ואורטגה מאשר מנהל פורום מוזיקה שחורה בתפוז פניתי אליו בתור בנאדם..כנראה זה טעימה ממנו שלא הכרת... אני עד עכשיו לא מבין למה כתבת לי להירגע בבקשה ...מה כבר עשיתי ? שאלתי שאלה וחיכיתי לתשובה ?.. שמישהו שאל את דוויק אם הוא ילדה הערת לו ? או שזה קטע שלכם פה ליפול על חדשים ? גם כן מנהל

ק ר ח

New member
לא חובה,אבל זה מגעיל מאד שלא עונים..

ושני המנהלים פה יודעים עד כמה אני אוהב אותם,אני פשוט זוכר שלפני שנים שהיו מנהלים אחרים בפורום שהתחלתי פה לרשום לא סבלו אותי כל מיני "תל אביביים-מעפנים-וצינייים שהעריצו וליקקו בכמויות ללירון תאני" כי הייתי חדש,והייתי מאשדוד,ולא הייתי חבר של אף אחד מהם,רובם היום בטח חושבים שלירון אידיוט,וכבר לא שומעים היפ הופ,והיום אני בפריים טיים בערוץ 2.

למעלה