ווסאפ מיי הומיז ?.. סתם בצחוק..חדש פה

day day

New member
אתה חושב שאפשר לעשות קריירה משירי פאן ?

שתהיה עצוב אתה תקשיב להם ? שיקרה לך איזה משהו מבעס תקשיב להם ? רק שאתה שמח תקשיב להם ? תקשיב כבר לדה לוקו הוא עושה שמח כמו מפגר בחייאת כאילו אנשים הפסיקו לחפש אומנים שעושים הכל ? ויש כאלה שעושים הכל ! אז אל תגיד שאין.. שאני מדבר על הכל זה שיר אגו ..שיר גנגסטא מצידי.. שיר עצוב על מישהו שאיבד מישהו.. שיר על פרידה מחברה..וכל מיני נושאים.. גם פוליטים והארדקור..ויש אנשים שעושים הכל.. לא עדיף להקשיב לכאלה אנשים ?... לא יודע איזה חיים יש לך ולכהן ומושון אבל לא לכל עם ישראל יש חיים מהנים שכל היום זה רק פאן פאן פאן

DJ$upreme

New member
אתה צודק בגדול

ולדעתי אין שום סיכוי לאמן שאת המסר שלו ניתן לתמצת ב-FUN, לפחות לא בארץ. זה פשוט לא מוכר דיסקים. מצד שני מאוד יכול להיות שלחבר'ה האלה יש עוד דברים להגיד. מצד שלישי, מראש הם פעילים בז'אנר מאוד נחות בארץ מבחינת התדמית שלו, ולכן כדאי שישקיעו הרבה מחשבה במה שהם עושים, כי נתוני הפתיחה שלהם לא טובים לדעתי.

Funky Giraffe

New member
מה קשור קריירה?

להקה יכולה לבוא גם בקונטקסט של מצב רוח ובקונטקסט של הרגשה, מה מפריע לך שהם נהנים?

day day

New member
מה קשור קריירה ?..

גבר תקשיב יש אנשים בארץ שעושים מוזיקה בתור קריירה אולי בהתחלה קשה אבל בכל מקום קשה ויש אנשים שחושבים על המוזיקה שלהם בתור מקצוע לעתיד אפילו שבארץ זה נראה סיכוי קלוש אבל אסור לאבד תקווה מי נתן לנו את הזכות להחליט אם בנאדם צריך ללכת בעקבות החלום שלו ? אז כן יש לאנשים חלומות להתפרנס ממה שהם אוהבים לעשות.וזה מוזיקה ולא אמרתי שלא לעשות שירי פאן.....אבל בטח שלא כל מה שתוציא יהיה פאן כי אם כן אתם רק מחרטטים בפורום הזה כי אתם נגד אלון דה לוקו אבל תעכלס הוא עושה בדיוק מה שכהן ומושון עושים.....רק שירי מסיבות ופאן אז למה לשנוא אותו כי הוא מצליח ? כי הוא מופיע על הבמות הכי גדולות בארץ ? (שלא תחשוב שאני מעריץ אותו-לא סובל אותו בכלל כותב כמו ילד בן 4 ושר כמו ילד בן 3) אבל זה מצליח-לך תבין את זה

esvee

New member
נוסחת ההצלחה בשנים האחרונות

מוזיקה מטומטמת לקהל מטומטם. ראה ערך קראנק ETC

day day

New member
2 דברים יש לי להגיד לך

נכון קראנק מוזיקה קצת מפגרת אבל מזיזה את התחת יותר מכל דבר שהיה....... וצריך לזכור שאם תגיע למצב שאתה בשפל ותצטרך כסף אתה תעשה די הכל כדי להשיג ואם אתה עובד בעולם המוזיקה ולא רוצה ללכת לעבוד בתור מלצר עד גיל 30 ולהתפלל שמשהו טוב יקרה בחיים שלך אז פשוט המוזיקאים עושים קראנק רק בשביל הכסף ומהפחד שהם יגמרו ככישלון.... מכיר את השיר של שי 360 החדש שנקרא "מה אתה אומר?" כל השיר מזכיר כזה את ה-dirty south מבחינת הפקה ביט הכל..... אבל הטמבל הזה שר לך שם על כל הוונאביז שחושבים שהם חיים בחו''ל ועושים west side עם היד אז תגיד לי משהו הוא לא שם לב שהוא צוחק על אנשים מסוימים אבל תעכלס בשיר הזה הוא עשה אותו דבר ? זה כמו לעשות שיר עם מוזיקת קראנק אבל לנסות להעביר מסר שאישתך מתה ואתה מתענה על זה כבר כמה שנים והכאב לא עוזב אותך ורק דברים קורים לך..זה פשוט לא הגיוני .... דבר שני שרציתי להגיד לך וסליחה על החפירה על כל הקראנק אז שמע למה המייספייס שלך לא עובד ?? חחחח אני די אוהב לעקוב אחרי כל אומן שיוצא ומתחיל פה ולהרבה יש מייספייס ושלך לא עובד ודווקא רציתי לשמוע שמעתי שאתה מנגן ממש טוב על גיטרה אני גם קצת מנגן אז רציתי לשמוע משהו שלך

DJ$upreme

New member
לצערי אין היום אף אמן בתחום ההיפהופ שמביא

אנשים להופעות ולא, אני לא מאמין למה שמספרים לי. אני רואה את הקופות ואת המועדונים ואת התגובה של הקהל. אין. גם סאב - אמן פלטינה ללא ספק - צריך קומבינה כדי להגיע לאלפי אנשים- לחמם את AKON, סלקום ווליום וכו'. הוא לא פתח קופה מאז 2003 לדעתי.

esvee

New member
השאלה היא.. מה עושים בנידון?

למה הסגנון הזה (היפ הופ *ישראלי*) מתנוון אני יכול להבין.. השאלה מה עושים פורשים לרגאיי?

DJ$upreme

New member
למה?

כי מעכשיו יעבוד רק מה שיש לו ערך מוסף ראוי. דברים כבר לא מצליחים רק בגלל שהם היפהופ או היפהופ מזרחי. זה עבד שנתיים אך לא עוד. ערך מוסף הכוונה למיליון ואחד דברים - בין אם מסר שנוגע באנשים, בין אם צבע מוזיקלי חדש שלא היה קודם - שנוגע באנשים, בין אם כריזמה מטורפת - שנוגעת באנשים, וכו' וכו'. המכנה המשותף הוא לגעת באנשים .\ אני חושב שמשחקי מילים, פלואו או ביטים שמנים, לא מספיקים כדי לגעת ביותר מקבוצה קטנה מאוד של אנשים שבמונחים ארציים, פשוט לא נחשבת. בקיצור, שירים טובים, וזהו זה.

TakTik

New member
אז אתה אומר שהסוד זה לגעת באנשים?

חסיד - זאת ההזדמנות שלך לפרוץ.

DJ$upreme

New member
בדיוק!

הנה, אולדסקול זה מה שחסר לנו! קצת קריאות קצובות של חסיד פדופיל, והכל יסתדר פיקס.

day day

New member
כן רגאיי טוב..

אבל תספור כמה חבר'ה עושים רגאיי כמה חבר'ה עושים ראפ תבין שהראפ היה מאז ומתמיד ויישאר גם אני חושב יותר דומיננטי מרגאיי בלי להעליב את המוזיקה הזאת ומי אומר שכמו שהראפ פה ירד לטימיון גם לרגאיי זה לא יקרה ? שכחת שיש לנו מדינה של קקה שלא מפרגנת ותומכת באומנים שלה ?......

moshe alfasi

New member
פתח קופה לאחרונה

בהשקה ל"בדיוק כשחשבנו שהכל נגמר", ואני זוכר שהיה מפוצץ, וכרטיס עלה 200 שקל! כל זה היה בזאפה.

youngdiz

New member
מסכים מאוד.

ככה זה righthanded mcs מחורבנים חסרי מוח. בקרוב אני פורץ עם השיט שלי חם כמו שיט קר כמו שיט מהתחת ממש גוד שיט עם הרבה וייבים ושיט ופאנקי שיט משהו שיט טוב לפטי שיט שנכתב אך ורק ביד שמאל מה שאומר שגם חשבתי בזמן הכתיבה. תודה שקראתם את ההודעה הזאת, קהל המעריצים שלי. soon!!!!!!!

youngdiz

New member
july sixteen two thosand and eight

remember this! here's the tracklist for my first album called 'lefty, bitch': 1. my name is lefty 2. ruffin diss 3. i need drugs 4. g spot diss supreme killah 5. get the fuck outta my face 6. killing yall on that lyrical shit 7. bitches like youngdiz 8. cho the killer (32 shots) 9. thank yous

למעלה