וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

אי גל

New member
שאלה שלא ראיתי שמשהוא שאל כאן

הי קובי וטליה

קודם כל, כל הכבוד על הזכיה.

מעניין אותי מה היה בשבתות. המשכתם לרוץ כרגיל או שפשוט נחתם בחדרים ?

אני מקווה שתולכו לענות לי במגבלות החוזה

שבתות

תשובה מורכבת. השתדלו להתחשב בשומרי מסורת (לפעמים על חשבון המנוחה שלהם בשישי). לפעמים וידאו שהם לא צריכים לעשות פעולות מפירות (כמו לפתוח את המעטפה או לגרום לצלם יהודי לתפעל מצלמה).

the red king

New member
קובי וטליה יא תותחים!!!

אתם פשוט הוכחתם פעם אחר פעם שכ"כ מגיע לכם לזכות
במירוץ!! ובכלל! בחיים!!
הלוואי שתחיו בעושר ואושר!!!
קובי תאמין לי שמי שמחפש בתוכניות ריאליטי גם דמויות
חיוביות להעריץ בהחלט יכול לראות בך מתאים!!

ny22

New member
מנהל
וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

קובי וטליה - אוהבים אתכם
.

(אתם מוזמנים לשרשר שאלות למטה).

eraaan1g

New member
שאלות כלליות

בנוגע לאוכל, אתם קונים או שההפקה מספקת? ובנוגע לכשרות, איך הולך?
2-תמיד רואים את המתמודדים מצולמים. האם "דבוק " אליכם צלם כל הזמן, גם במונית ובמשימות? הוא לא מפריע לכם?
3-האם יש קטעים שההפקה רצתה לעלות אבל אתם לא הסכמתם ומנעתם את שידורם?
4-כשאתם מדברים "בדיעבד" בתוכנית, באולפן, אחרי כמה זמן מהמשימה אתם מדברים? והאם זה מרוכז לכל המשימות?
תודה!

the red king

New member
סליחה שאני מתערב פשוט על חלק הם ענו כבר..

אוכל - הם אמרו שתמיד היה להם איתם חטיפי אנרגיה, פירות יבשים ובכלל מזון קומפקטי שמספק אנרגיה זמינה כמו סוכריות שוקולד אמ.אנ.אמס.
וכל זוג מקבל פר יום/קטע מירוץ סכום כסף שצריך להספיק לו לרכישת מזון ומוניות ומה שהוא רוצה.

eraaan1g

New member
שאלות

בנוגע לאוכל, אתם קונים או שההפקה מספקת? ובנוגע לכשרות, איך הולך?
2-תמיד רואים את המתמודדים מצולמים. האם "דבוק " אליכם צלם כל הזמן, גם במונית ובמשימות? הוא לא מפריע לכם?
4-כשאתם מדברים "בדיעבד" בתוכנית, באולפן, אחרי כמה זמן מהמשימה אתם מדברים? והאם זה מרוכז לכל המשימות?
תודה!

תשובות :)

1- בנוגע לאוכל, אתם קונים או שההפקה מספקת? ובנוגע לכשרות, איך הולך?
במהלך הלג ההפקה לא מספקת אוכל. יש כסף לקטע שאמור להספיק לתחבורה ולאוכל. אנחנו הבאנו אוכל יבש מהארץ - אז לא הייתה לנו בעיה של ליקנות או בעיה של כשרות.

צלם תמיד דבוק אלינו. הוא מפריע לכולם באותה מידה, בממוצע. מצד שני - אם אין צלם אז אין תוכנית אז זה בכל זאת משתלם...

מי שיש לו אשליות לגבי קטעים כאלו - שלא ילך למירוץ. מצד שני - זאת תוכנית של "דיסני" אז זה לא יכול להיות עד כדי כך גרוע. לא?

זה במנוחה בין הקטעים. בדר"כ לא מחכים עם זה כדי שהזיכרון יהיה טרי. זה מרוכז לקטע, לא למשימות.

עדי 2121

New member
היי, כמה דברים שהייתי שמחה לדעת..

1. מאיזו משימה קובי הכי פחד? (טליה פחדה מהאווזים, אני יודעת את זה מהפייסבוק) אני מנחשת שמהרכבל...
2. באופן כללי, נהניתם מהמירוץ?
3. מתי חשבתם שתלכו הביתה?
4. איזו ארץ הכי אהבתם? ולמה?
5. איזו ארץ הכי פחות אהבתם? ולמה?
6. איזה זוג הכי פחות אהבתם? ולמה?
7. מה הרגע שהכי הצחיק אתכם? ולמה?

היי עדי

1. מאיזו משימה קובי הכי פחד? (טליה פחדה מהאווזים, אני יודעת את זה מהפייסבוק) אני מנחשת שמהרכבל...
הכי פחדתי מהמשימה בים. למרות שאני שוחה לא רע בכלל. אני ממש ממש לא אוהב את הים.

2. באופן כללי, נהניתם מהמירוץ?
המירוץ זה משהו שנהנים ממנו בדיעבד כשמעלים זכרונות ועונים על שאלות. אני זוכר את עצמי אומר את זה לעצמי בחירוק שיניים כמה וכמה פעמים.
לגשת למירוץ בגישה אחרת זה קצת לחיות בסרט.
מצד שני - הייתי יוצא ע כ ש י ו לעונת האולסטאר אם היו דופקים לי על הדלת. אז... אני מניח שנהננו - מאוד!

3. מתי חשבתם שתלכו הביתה?
בהתחלה חשבנו שאנחנו בחמישיה העליונה. לפני הפרק הסוריאליסטי היינו בטוחים שזהו זה (לא ידענו שהפיט סטופ יהיה רק אחרי שני פרקים נוספים).
אני חושב שלא באמת פחדנו לעוף אח"כ. אולי במירוץ נגד הסטלנים, למרות שדם שם היינו יותר נחושים לא לעוף משפחדנו.

4. איזו ארץ הכי אהבתם? ולמה?
קובה. היא תמונת ראי גם לוגאס וגם לברזיל. אהבנו את האמירה שהייתה לדעתנו בשיבוץ הזה. העיר ניראית כאילו היא קפאה בזמן ונסיעה של שעה מביאה אותך לאי קריבי ניפלא.
מצד שני הקטע הראשון בארץ היה מ ד ה י ם. המשימות היו הרבה יותר קשות ממה שנידמה ותחושת החלום שאתה במירוץ בפעם הראשונה אינה ניתנת להחלפה.

5. איזו ארץ הכי פחות אהבתם? ולמה?
ברזיל מתחרה חזק בוגאס. ברזיל היא דוגמא (ואזהרה) למה קורה כשהממשלה נוטשת את האזרחים. וגאס מסמלת את הרוע הכי גדול בקפיטליזם (משאבת פנסיות).

6. איזה זוג הכי פחות אהבתם? ולמה?
לשמחתנו לא היו זוגות כאלו. התחלנו את המשחק עם מטרה ללא להיות מטרה לפרסות ובאמת הצלחנו להתחבר לכל שאר הזוגות.

7. מה הרגע שהכי הצחיק אתכם? ולמה?
טליה - קובי אוכל את הגמי-בר כשהוא מלא בקצפת מהעוגה
קובי - כשגילתי שאכן המשימה של הרכבת מתהפכת ואני צריך לעלות את הסולם בחזרה. מצד שני אולי זה היה צחוק של פאניקה.

the red king

New member
אני חושב שתסכימו איתי שמבחינת נזק נטו לאנושות

וגאס לוקחת ובגדול.

ןד"א גם בקובה אנשים חיים בעוני חבל"ז ממה שראינו כך שבמובן הזה
הוואנה לא שונה בהרבה ממה שהולך בברזיל... הלא כן?

מילה על הוואנה

יש סרט של מייקל מור שמשווה שבין מערכות הבריאות של כמה מדינות.
ספציפית מעניינת ההשוואה לאיפה עדיף לך להיות אם אתה חולה.
מסקנה - אולי השר"פ הזה הוא לא רעיון כל כך טוב...

העיניים בברזיל כבויות והייאוש שולט. בהוואנה הייתה שמחה לאנשים. או זה לפחות הרושם שאנחנו קיבלנו תוך כדי ריצה.

Lepton

New member
מעניין...

התל"ג לנפש בברזיל - 11,300 דולר לשנה. בקובה - 5,300. עוני מוביל לאושר?

למעלה