וזאת שוב הזדמנות להודות לזוג המקסים הזה.....

אורישקי

New member
ניווט זה משהו בסיסי בכל המירוץ

בשלב הזה המשימה הייתה משימה שבה היה צריך לסחוב משקל ענק בשביל לעבור אותה. זה היה משהו שהיה בו יתרון מוחלט.

the red king

New member
צודק 100%

קודם כל "כוח" זה משהו הרבה יותר חד משמעתי שניתן למדידה מאשר "יכולת ניווט".
חוץ מזה, מילא הם היו מגיעים גם למשימה הזאת ראשונים.
אבל עובדה שבדיוק בגלל אותו יתרון פיזי שהיה להם הם עקפו זוג אחר שכלל אישה.
כך שאין פה בכלל מה לדבר.

משימת הגלובוסים. רק כוח?

למי שמסתכל טוב טוב במשימה עצמה -
עיקר המשימה היה לא לוותר על הזזת הלוג שמשתחרר לקדמת הגלובוס. אני מצטער - אבל עמיחי ומיה פשוט ויתרו כאן. שי וגיא מתפעלים את בולי העץ בצורה יותר טובה ולכן חוסכים אנרגיה.
לדעתי הם יכלו לעשות אותה הרבה יותר טוב. מצד שני - לא הייתי שם אז הכל ספקולציה.
זה דומה לזה "שניצחנו" את הסוורים גם בסחיבת המשאית, וגם בפיראטים באוויר. איך????

the red king

New member
סבבה נכון אבל הקטע פה הוא שזו היתה "המשימה"..

כלומר - המכריעה.
גם לזוג שלא עושה משימה נכון צריך להשאיר את הסיכוי לתקן.
במיוחד במשימת גמר. והם כבר היו גמורים ברמות.
אין בעיה שיהיו משימות כאלה פה ושם.

ולא מעניין אותי כלום קובי - למרות שאמרת שהיתה טכניקה -
אני עדיין בטוח בזה שבמשימת המשאיות אתה פשוט הפגנת
כ"כ הרבה נחישות ונתת את כל כולך ולכן הצלחתם.
ממש ראו עליך.
קרא לי לא אובייקטיבי חח.

משאיות ונחישות :)

קצת פיזיקה - יותר קל להכניס את כל הגוף ולמשוך עם החבל מאשר סתם לנסות למשוך את המשאית מהריתמה. הסוורים עומדים זה לצד זה ולמעשה מפריעים אחד לשני למשוך את החבל. אנחנו דאגנו שטליה תהיה קצת מאחורי כדי ששנינו נוכל להיות עם החבל.
מה, בתחרויות משיכת חבל הם עומדים בשורה או בטור??
לגבי להשאיר סיכוי לנצח... זה היה מירוץ יותר אמריקאי... לא מאמינים בזה שם ;)

שאלה אחת

וראשית- מזל טוב! עשיתם כברת דרך בדרך למליון.

אני מבינה את זה שאין עזרה מההפקה, אבל יש משימות מייאשות באמת- כמו משימת המנעולים, שנראית אינסופית.
גם במשימה הזאת אף אחד לא עזר? משימה שהיא לחלוטין על עניין של מזל ואתה יכול לשבת שם גם עד אור הבוקר?..

תודה ובהחלט עברנו תהליך!

במשימות שונות יש פנלטי (עונש) אם מחליטים לוותר (בדר"כ כמה שעות) כך שבמקרה הגרוע ביותר יש את האופציה הזאת.
משימת המנעולים היא, לדעתי, פחות עניין של מזל ויותר עניין של מתודיות. בפעם האלף וחמש עשרה שעברנו על הגשר, טליה בדקה גם את המנעול החלוד כי הוא היה בגודל המתאים.
זאת הייתה, אגב, טעות טקטית. אני הייתי צריך לעשות את המשימה הזאת כי היא יותר מתאימה לאופי שלי.

choco2602

New member
בתור המגן האנושי של טליה בפורום הזה..

אני סתם רוצה להופיע בהודעה הזאת.
את כל השאלות שסקרנו אותי כבר שאלו חברים אחרים לפורום..

idan207

New member
מבחינתי - שאלת השאלות

ש: האם הצבעתם לDD, וההפקה באמת שינתה את ההצבעה ללא ידיעתכם? (בדקה 23:20)

מאחר ויש שתי תשובות, שלאחת מהן אני לא מאמין, אני לא באמת מצפה לקבל תשובה. למען האמת, דעתי די נחרצת (ההפקה תצטרך לשחרר חומר בלתי ערוך כדי לשנות אותה).

עם מריחה או בלי מריחה, הרמאות הזו של ההפקה הוציאה את כל החשק לראות את המירוץ (וזו העונה האחרונה שלי). כל שניה שנותרה לDD רק יצרו קבס ותיעוב כלפיהן.

ברכות לזכיה, וברכות להיותכם פיונים של ההפקה.

מישהו014

New member
עידן השאלה שלך מיותרת היות וגם אם תרד על...

ארבע הם לא יגידו שההפקה לא הייתה מעורבת בשום דבר

זה כמו שלמעלה פה שאלו אותם על ההתערבות ההפקה
זה ברור שהם ינסו להגיד את ההפך , אסור להם להגיד את זה
הבעיה היא שאנשים לא באמת חושבים על זה לפני שהם שואלים שאלות כאילו , כאילו זה יעזור משהו

גם אם תשאל על משימת האגם הקפוא אולי הם ימצאו תירוץ אבל כל תירוץ לא מתקבל מבחנתי לפחות במשימה הזאת כי לא משנה מי הבין את המשימה נכון או לא נכון יש פה חוסר אחריות של ההפקה לספק לנו מידע או מה שזה לא יהיה

אז אפשר לוותר על זה הם לא יסגירו את ההפקה אם ובאמת היה שם יד של ההפקה

idan207

New member
השאלה אולי רטורית, אבל ממש לא מיותרת

הגיע הזמן שגם לטלויזיה הישראלית תהיה מעט אתיקה.

לפי כמות השיח שהיתה על חצי הדקה הזו (בעיקר, אבל לא רק, ברשת), אז כן - השאלה מאוד במקום, גם אם היא בכלל לא נעימה.
הפורום נועד לאפשר שיח פתוח (בגבולות הטעם הטוב) ולא לעשות נעים בגב לערוץ זה או אחר.

ושוב, בדיוק מהסיבות שמנית, אני לא מצפה לתשובה.

מישהו014

New member
מיותר לא מהכוונה שזה לא לעניין כי זה כן

פשוט התגובה פה היא תגובה רטורית שהם יגידו שההפקה לא עוזרת
כאילו אין פה חכמות

אם כבר היא מעניין אותי לדעת מה יש להם להגיד על משימת האגם הקפוא שם מכל כיוון שהוא יש פה חוסר אחריות מוחלט של ההפקה
גם אם זה לא למסור מידע ולהשמיט דברים חשובים תוך כדי העריכה או גם אם זה לתת למתמודדים לעשות משימות חפיף בעוד שמעיין טובלת את זה כולה פעמיים וגם הסוורים
כאילו אז יגידו שהטבילה שלהם מותרת
אז בכל מקרה תעלה השאלה למה ההפקה נתנה למעיין לסבול הרי זה בטוח סבל נוראי לתת לה לטבול את כולה במים כאילו בשעות כאילו בלילה אז ההפקה פשוט יכלה להגיד לה מה מספיק לעשות במידה ושלושת הזוגות האחרים עשו את זה נכון
בכל מקרה כלומר יש פה סוג של ערפול מוחלט

idan207

New member
לא מיותר, כי לא ציפיתי לתשובה

אני כן מצפה שמי מההפקה שקורא, יידע שהדברים לא יכולים להיעלם, ובעתיד ימנעו מכך.

כולי תקווה שלא יעבדו עליכם בעונות הבאות.

אנסה לענות בגבולות האפשר

לגבי האגם - הרמז אמר במפורש שצריך לטבול את הפנים, הוא לא דיבר על הגוף. עקבנו אחריו כלשונו. ראיתי את הפרק וראיתי איך הזוגות האחרים טבלו (מי לחומרה ומי לקולה) ואני לא ממש יודע מה לעשות עם זה. יתכן ואנחנו קראנו אותו יותר מדי "גרמני" יתכן שהרעיון היה טבילה כלשהי.
מסכים שזה היה "מעניין" להיכנס לאגם קפוא בחורף - אבל תזכרו שמרחק קטן מהאגם חיכה לנו אוהל הסאונה.

לגבי התערבות ההפקה - ניסיתי למעלה לתת לכם תשובה מלאה ולא רק "לא" כדי שסתם תחשבו שאני חייב לענות את זה. אני חושב שנתתי כמה טיעונים כבדי משקל לכך שאין מקום להתערבות ההפקה וראש להם: היות ההפקה רב-לאומית.

לגבי הפרסה - אני חייב לציין שאם הייתה לנו תמונה יותר מלאה של מה שהלך בברזיל היינו מפרססים את האילתים. אבל זה היינדסייט. לגופו של עניין: למרות שהייתה לנו תוכנית משחק והסגולות ממש עיצבנו אותי בפאריז. לדבי הקולאז'ים - מעניין ונחמד לראות את ההשקעה. בכל מקרה חשוב לזכור משהו אחד - הסגולות לא עפו והאדומות היו מספיק לפני שימי ויסמין והאילתים כדי שהפרסה הזאת לא תשנה דבר.
לגבי פרסות בכלל - חשוב מאוד לזכור שבמירוץ הישראלי זוגות לא עפים בגלל פארסות אלא עפים כי הם נשברים מוראלית (כן, כן, גם האילתים).

למעלה