וידאו של ג'קו ב"נולד לרקוד"

וידאו של ג'קו ב"נולד לרקוד"

לינק לג'קו ב"נולד לרקוד".. (נמצא למטה) השארתי את שאר המפורסמים שגם הביעו דעה, אז זה בערך 1/2 דקה ג'קו ואז השאר. תהנו

shongold

New member
קרן את פשוט ../images/Emo47.gif אין כמוך

וג'קו שים
מדובר באחת מהמוכשרות שלנו...כבוד כן ...אין כמוה - הכוונה לקרן - היא ה-
האמיתי כאן רק תזכר בקליפ היפיפה שנעשה עבורך ועבור גיא ל"לא משנה דבר" - כן זו אותה אחת שעסקה במלאכה! אה..כן ותמסור ל...חבר שלך שיש לו טעם משובח - הפעם הכוונה לעדי. היא באמת מצליחה לרגש ולגרום לדבר שנקרא ..רטט לאדם כמוני שפחות מבין בריקודים למרות שראיתי כמה וכמה במהלך שתי העונות. זה התרחש קודם כתוצאה מריקוד של אחד וובה ...שהתפוגג לו שלא בצדק..ולפתע הפציע אותה עדי והחזירה ...אותי למשחק!

rifkin1

New member
תודה גלית ../images/Emo24.gif

עכשיו אני לא אצטרך לחכות עד למחר...חחח

thr7

New member
שאלה לא קשורה

האם ידוע למשהיא שג'קו יופיע בערב המיוחד שעושים לחיילים החטופים?

thr7

New member
היא אמרה שהזכירו אותו ועוד אומנים

שיופיעו בערב הזה. לכו תדעו אולי כן. אבל בשום אופן לא נאמר כבדיחה.

rifkin1

New member
thr7 כולנו במצב מאוד רגיש עכשיו

את לא צוחקת נכון??? ואם לא אז למה כוונתך כפרה???

raynp

New member
ריפקין, לי זו דווקא נשמעת בדיחה

מאוד לא מוצלחת...

Nova5

New member
ראינפ, היי, חשבתי ולא פעם...

אמרתי כבר שיש לי תרשימים מוכנים, הנה קטע קטן מתרשים "עם טדי", קטע מפרק "תדמית אחרת" הרעיון, ת'אמת,היה מוכן עוד אחרי מכתב של אב מוסקל מלפני חצי שנה בשיא ההתנפחות על ג'קו. מה שעכשיו נשמע כבדיחה - הוא הצד ההכרחי בבניית תדמית אחרת של ג'קו. מדגישה - אחרת, אבל לא פוגעת לא בעקרונות שלו, לא בחופש הביטוי שלו ובשום פנים ואופן לא מביאה אותו להתנצלויות מבישות נוספות. שיקום של תדמית כולל כמה שלבים: - פניה למשפחת מוסקל כדי לגשר בינם ובין ג'קו - סודית לחלוטין - ביקור של ג'קו בביתם, שיחה אישית מרגשת, כולל ביצוע שקט של "לא משנה דבר" ובקשה מצידו להלחין שירים של בנם הגיבור (מי שלא זוכר, בנם, רפנאל, גם ניגן וכתב טקסטים לא רעים בכלל, היה לו כישרון ברור. אבל לא זכינו לשמוע את השירים שלו ולראות אותו שר. ולהורים שלו יהיה חשוב ונוגע לשמוע את השירים של רפנאל) כשהם ישמעו את השירים האלו, אני בטוחה כשג'קו ילחין אותם בצורה מבריקה ומרגשת - כי גם הוא יתרשם מהסיפור ומטקסטים - הוא יכבוש את ליבם של ההורים השקולים - גם זה ללא תקשורת - ראיונות פה ושם על כך שגישה : כדי לשיר על הנופלים צריך אישור מבקו"ם, היא גישה מעוותת .(פירטתי את הטיעונים במסרים הקודמים שלי). אפשר אפילו ליצור וויכוח ציבורי קטן על הנושה, בין היתר בתוכנית חדשה של מרגול בסגנון משפט בזה...אני לא בטוחה שזה יתאים, אבל לא חסר תוכניות אחרות. - תקשורת נכנסת חזק - ראיון משותף של ג'קו ומשפחת מוסקל בפריים- טיים במסגרת טוק - שואו או "עובדה", רצוי "עובדה" כולל ביצוע שירים חדשים של רפנאל - הופעה בערב ענק לפני החיילים : תמיכה בחיילים חטופים, מחווה לחיילים נופלים וכו' תוצאה - פיוס עם משפחות השקולות,"טיהור השם", תדמית של ג'קו כאדם גדול מהחיים לזה אני קוראת שיווק אחר ויצירתי. זכויות שמורות לבית "יאנהפקות"

talytal

New member
וואו, חתיכת תרשים, מתוקיזה!

אני מבינה לחלוטין מאיפה מגיעה המחשבה היפה, אבל לדעתי כל תרחיש שיחזיר את ג'קו לעניין הצבא והנופלים יהיה תרחיש עגום... למה? כי אפילו אם תמצאי משפחה או שתיים שירצו לשתף פעולה, יקומו לך מנגד 80 משפחות אחרות שיקראו בגנותו ולהחרים ולהעלים. יודעת מה, לא צריך אפילו משפחות נופלים בשביל זה, מספיק כל אדם שעשה צבא ויצא עם קצת מרמור, ומוכן להפנות אותו כלפיי מי שכביכול "השתמט". ודרך אגב, אפילו בעיני מי שתומך בג'קו צעד כזה ייתפס כנובע מרצון לקדם את עצמו ולהתגבר על הנזק לתדמית שלו, אז בטח ובטח שמי שמתנגד לו לא ייקח את העניין כרציני וכנה. ג'קו צריך, לדעתי, להתמקד בהיותו זמר, לקדם את עצמו אך ורק כזמר ויוצר, ולפחות בשלב הראשוני לסרב במפגיע להתייחס לכל דבר שאפילו מריח מפוליטיקה, צבא, לאומיות וכו'. בתקווה גדולה שהעניין נשכח ודהה מספיק, ושהשירים יהיו טובים מספיק, אפשר יהיה לקדם את ג'קו כרוקר קצת מרדן שניסה לבעוט במסגרת... זו לדעתי הדרך הכי טובה לקדם קצת סלחנות ולהזכיר לאנשים בשביל מה הוא פה. והוא לא פה בשביל מורשת צה"ל או לשכנע אנשים שזו מדינה מופלאה. הוא פה בשביל לשיר.

Nova5

New member
תרשים לא מפריע לתדמיתו

הרוקיסטי של ג'קו - הפך הוא נכון זה תהליך שיהיה בריא לא רק לג'קו, אלא קודם כל לנו כחברה אם תרדי עד סוף דעתי, הוא הוא לא ישרת כאן לא את המורשת ולא את המדינה, אלא ערכים אחרים לגמרי - נצחיים הגב - פיוס, ערך של החיים, הצנחת הזכירם של הנופלים, קבלת השונה, והכי חשוב - אהבה וכבוד להורים והוא פה בשביל ליצור, לא רק לשיר טליטל, ברור לך שאני לא מתווכחת, אלא מציגה משוו אחר

talytal

New member
יאנה, בוודאי שאין כאן וויכוח

רק דעות שונות. וזה בסדר גמור ומפרה את הפורום וחשוב להתפתחותו.
ומה שאמרת כאן - זו בדיוק הנקודה בה דעותינו שונות. את אומרת שיהיה טוב לג'קו להנציח את זכרם של הנופלים, ואני אומרת שהוא צריך להתרחק מזה ככל שרק אפשר. למה? כי עצם זה שהוא אמר שיש זמרים שתפקידם להנציח את זכר הנופלים, זה חלק ממה שהביא עליו כל כך הרבה כעס. כי אנשים פירשו את זה כ"אתה לא הלכת לשרת, לא סיכנת את חייך, ועכשיו תלך ותשיר על אלו שכן, ובזה עשית את חלקך?". יש לא מעט אנשים בארץ הזו שמתרתחים מהר מאוד כאשר אנשים שלא שירתו בצבא עוסקים בהנצחת אלו שכן שירתו, והתגובות הקשות והקריאה לחרם על הסרט "הבופור" הן רק דוגמא קטנה למצב הזה בדיוק.

למעלה