ראינפ, היי, חשבתי ולא פעם...
אמרתי כבר שיש לי תרשימים מוכנים, הנה קטע קטן מתרשים "עם טדי", קטע מפרק "תדמית אחרת" הרעיון, ת'אמת,היה מוכן עוד אחרי מכתב של אב מוסקל מלפני חצי שנה בשיא ההתנפחות על ג'קו. מה שעכשיו נשמע כבדיחה - הוא הצד ההכרחי בבניית תדמית אחרת של ג'קו. מדגישה - אחרת, אבל לא פוגעת לא בעקרונות שלו, לא בחופש הביטוי שלו ובשום פנים ואופן לא מביאה אותו להתנצלויות מבישות נוספות. שיקום של תדמית כולל כמה שלבים: - פניה למשפחת מוסקל כדי לגשר בינם ובין ג'קו - סודית לחלוטין - ביקור של ג'קו בביתם, שיחה אישית מרגשת, כולל ביצוע שקט של "לא משנה דבר" ובקשה מצידו להלחין שירים של בנם הגיבור (מי שלא זוכר, בנם, רפנאל, גם ניגן וכתב טקסטים לא רעים בכלל, היה לו כישרון ברור. אבל לא זכינו לשמוע את השירים שלו ולראות אותו שר. ולהורים שלו יהיה חשוב ונוגע לשמוע את השירים של רפנאל) כשהם ישמעו את השירים האלו, אני בטוחה כשג'קו ילחין אותם בצורה מבריקה ומרגשת - כי גם הוא יתרשם מהסיפור ומטקסטים - הוא יכבוש את ליבם של ההורים השקולים - גם זה ללא תקשורת - ראיונות פה ושם על כך שגישה : כדי לשיר על הנופלים צריך אישור מבקו"ם, היא גישה מעוותת .(פירטתי את הטיעונים במסרים הקודמים שלי). אפשר אפילו ליצור וויכוח ציבורי קטן על הנושה, בין היתר בתוכנית חדשה של מרגול בסגנון משפט בזה...אני לא בטוחה שזה יתאים, אבל לא חסר תוכניות אחרות. - תקשורת נכנסת חזק - ראיון משותף של ג'קו ומשפחת מוסקל בפריים- טיים במסגרת טוק - שואו או "עובדה", רצוי "עובדה" כולל ביצוע שירים חדשים של רפנאל - הופעה בערב ענק לפני החיילים : תמיכה בחיילים חטופים, מחווה לחיילים נופלים וכו' תוצאה - פיוס עם משפחות השקולות,"טיהור השם", תדמית של ג'קו כאדם גדול מהחיים לזה אני קוראת שיווק אחר ויצירתי. זכויות שמורות לבית "יאנהפקות"