וידאו של ג'קו ב"נולד לרקוד"

Nova5

New member
נכון, טלוש

בדיוק בגלל המשפט הזה שלג'קו בניתי את התהליך, כי הוא נשמע לי נכון ומדויק, והייתי רוצה שלא רק אני אלא רב האנשים יסכימו איתו בסופו של דבר. לי זה נראה מאוד חשוב...

talytal

New member
הבנתי אותך... אם ככה, כנראה

שיש לך הרבה יותר אמון ממני ביכולת של העם שלנו להרחיב את המחשבה ולהשתנות. לי, לצערי הרב, אין שום רצון להסתמך על גדלות הנפש של אנשים כאן, ואני מעדיפה התרחקות ממוקדי סיכון. אבל כל אחד וראייתו שלו, נכון?

Nova5

New member
../images/Emo8.gifאינני נאיבית, אבל כמו שאומרים

עם קצת רצון
וקצת יכולת
... המשך כידוע...לא לשעות הצהריים...
טליטל, אוהבת אותך ביג טיים

שונית 7

New member
אני כן חושבת שצריך לטהר את שמו

מבחינת יחסו לצבא כי הלכו עם זה רחוק ולא בצדק.בטוח שהיה רוצה לעשות משהו עבור משפחות החטופים אם עמדתי נכון על אופיו והוא סה"כ אמר שהוא פוחד מנשק ....פחד לגיטימי לגמרי וכנראה עמוק מאוד שנובע כנראה ממה שעבר בגיל 10. לדעתי אין לו שום דבר נגד הצבא ובטח לא נגד החילים ומספיק כבר עם משפטי השדה האלה . כמו כן אביב גפן ועוד רבים כן מופיעים מול חיילים ואביב גפן כן היה נגד גיוס ורק לאחרונה השתנו לו חלקית הדיעות אחרי מלחמת לבנון השנייה ובעקבות הפיכתו בקרוב לאב

talytal

New member
טוב, אז אני אבהיר את עמדתי בנושא

אני לא אומרת שבעולם אידאלי לא היה נפלא לעשות לג'קו טיהור שם חגיגי בנוכחות משפחות הנופלים וצמרת צה"ל (סתם, סתם), אני אומרת שהדעה הציבורית עליו התגבשה כבר, בין אם על סמך דברים שהוא באמת אמר ובין אם על סמך עיוותים. להיכנס שוב לעניין הצבאי זה להסתכן בלהחזיר חזרה בצורה מאוד מאסיבית את כל התנועה נגדו, את הגינויים נגד ה"השתמטות" ואת אלה שנורא נהנו לצטט אותו לא נכון ולטעון שהוא "יורד על משפחות השכולים" (ציטוט אמיתי. כן כן.) טיהור השם שלו יכול להיעשות גם בדרכים עקיפות ומעודנות, שלא יגרמו לאנשים להגיד "הם עושים את זה רק כדי להשכיח מכולם מה הוא אמר. כדאי שנלך לטקבק קצת ונזכיר להם". למשל - לתת לו להוציא איזה שיר יפה שיראה צד רגיש שלו. לתת לו להתראיין ולהראות את הקסם האישי שלו. יש הרבה צעדים שיכולים להראות אותו באור טוב, ולא תמיד הצעד הנכון הוא הצעד הכי בומבסטי...

דורית41

New member
אתמול קראתי את הכתבה על

השירות הצבאי של אגם רודברג ושל רוני ס.-זו סתם פיקציה-לפחות לגבי הראשונה- כי היא בקושי הגיעה לבסיס, על הופעה לא תקנית סלחו לה, אני מכירה מישהוא שהוא ספורטאי מצטיין ובקושי רואים אותו במדים, אז אני אומרת לא צריך "משרתי כאילו" מי שלא יכול באמת לתרום מסיבות כאלה ואחרות-אז לא צריך לשחק אתו בנדמה לי.

talytal

New member
קראתי את זה גם

ודרך אגב, הם אפילו כתבו שם בהתחלה משהו בסגנון "אולי אחרי קריאת הכתבה הזו קצת פחות מכם ילכו ויטקבקו קריאת נאצה על בר רפאלי על שלא שירתה בצבא". אנשים כל כך אוהבים לראות את העולם בשחור ולבן, אפשר לחשוב באמת מה שווה השירות של כוכבניות כאלה. או לחילופין, מה שווה שירות של אנשים שלא בנויים למסגרת צבאית ויוצאים ממנה עם צלקות נפשיות, או לא יוצאים ממנה בכלל...

שונית 7

New member
וגם חילי השוקולד בגל"צ האליטיסטים

והפטריוטים עלק הגיעו לשרת שם בד"כ בגלל פרוטקציה והשירות שם בעיקר משרת אותם ופותח להם יופי של דלתות אחרי השירות.

דורית41

New member
לפחות הם תורמים משהו

גם לעצמם אבל לא רק לעצמם,וברור שדרך הקבלה לתחנה מקוממת,אבל הם לפחות עובדים.

חולית5

New member
ריפ - למה במצב רגיש?

אני בכל מקרה מזמן לא במצב רגיש !!! בא לי לשיר , בא לי לרקוד ואני שמחה מאד
רק שאת פשר ההודעה של thr אני לא מבינה..

thr7

New member
הבת שלי שמעה משהו דרך

המועדון של ערוץ 24, מועדון לייב 24

raynp

New member
אז היא כנראה לא הבינה

מפני שאין סיכוי שבעולם שייקחו את ג'קו להופיע במשהו שקשור לחיילים. אולי יתקיים ערב כזה ובערוץ 24 אמרו משפט בבדיחות הדעת 'שג'קו כנראה לא יופיע שם...'

thr7

New member
הנה מה שכן הוזכר

ביום שישי הבא יהיה במועדון ערב הזדהות עם חיילי צה"ל החטופים. בערב יופיעו, בין השאר, "מופע הארנבות של ד"ר קספר", "כנסיית השכל", "בית הבובות" וחמי רודנר.

שווה בדיקה בכל זאת...

אולי לא פרסמו את שמו בכוונה... ההופעה הראשונה שהיתה לו אחרי ה"חרם" נודעה לנו במקרה לגמריי....

למעלה