וידאו של ג'קו ב"נולד לרקוד"

rifkin1

New member
כל התותחים...הוא היה יכול להשתלב

יחד עם כל אילו כל כך טוב...אבל כל כך!

rifkin1

New member
לא נורא, בעתיד יהיו המון הופעות

איתו...אני בטוחה בזה!

חולית5

New member
יהיו יהיו .. הרבה הופעות ..

וגם הרבה הפתעות ...

תודה לך גלית....

עדי עושה משהו לחבר שלו.... מזכיר כאלה ששואלים שאלות בשביל "החבר" שלהם.... בקיצר.... יש לו טעם טוב.... ל"חבר" שלו ז'תומרת....

חולית5

New member
עאלק חבר... שמענו את הסיפור הזה

כמו החברה של המתחזה לאילתי אה? חחחחחחחחחחחחחחחחח

kapit5

New member
יו0גלית תודה../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה את ה"חבר" הזה של ג'קו. גם לי עדי גורמת לצמרמורת ורטט. בחצי הגמר בדואט הלירי שלה עם איתי לצלילי חליל הקסם ממש בכיתי בסוף. יש בה משהו מיוחד שמצליח לרגש . אכן ג'קו ל"חבר" שלך יש טעם טוב. חוץ מזה יש כאן גם את אחוות הנתנייתים.לא??

שונית 7

New member
אם שמת לבהוא התחיל לדבר בשם

ה"חבר" ועבר לדבר בגוף ראשון:עושה לי דברים וגורמת לי לבכות

דורית41

New member
זה היה ציטוט ...

ממה שהחבר אמר-אז ברור שבגוף ראשון......ענייני עריכה -כנראה הורידו משפט או שניים. הכי אהבתי את ה"זהו" בסוף.איזה חמוד ...זה נשמע כמו-"תראו איזה שמש בחוץ-הבטחתם לי שאני בא לחמש דקות לדבר על גמר נולד לרקוד,אז עד כאן,אני רץ לשמש וגם לאולפן ,זהו.....

שונית 7

New member
../images/Emo13.gif נכון ככה זה נראה.איזה בחור חמוד

כל פעם אני משתכנעת יותר.אני גם אוהבת איך שהוא כותב לפורום באיזה שהיא אנרגיה וחיוך כמו שהוא מדבר באמת ולא בוירטואלי

Nova5

New member
קפית 5 היקרה!

זה כבר לא חדש שבני משפחת חמסה, כולל "חבר " ג'קו מקבלים צמרמורת מאותם דברים... אני גם חושבת שברור לחלוטין מי יזכה. עדי מופיעה ראשונה בין מתמודדים האחרים בקטע הזה - ומי ממליץ עליה? רמז עבה...הייתי אומרת, עבה מדי

talytal

New member
איזה יופי! תודה קרן! ../images/Emo24.gif

הוא ממש חמוד שם. קצת הצחיק אותי שכביכול הוא אמור על מי הפייבוריט שלו, וכל מה שהוא אומר זה בשם "חבר" מיסתורי...
. אני באופן אישי קיבלתי את התחושה שהוא בכלל לא רואה את התכנית ואין לו מושג על מי הוא מדבר, אבל מצד שני, ממש לא מזיז לי. כל האמצעים כשרים כדי לקבל קצת ג'קו על המסך שלי.

למעלה