וידאו של ג'קו ב"נולד לרקוד"

דורית41

New member
טליטל

נראה לי שאת צודקת.....בטח כשהוא קיבל טלפון מההפקה לדבר על הפייבוריט שלו בנולד לרקוד, הוא חשב לעצמו-אבל אין לי מושג מי הגיע לגמר....אני רץ לעשות סקר בין החבר'ה אולי מישהו בכל זאת יודע ואני אצטט חבר....." (ג'קו זה בצחוק- אתה לא נעלבת בבקשה)

talytal

New member
חחח... ../images/Emo6.gif

אני דימיינתי את זה ככה: טדי:"היי ג'קו. תקשיב, המעריצים כל כך מתגעגעים, אז החלטנו לזרוק להם עצם ולהכניס אותך לנולד לרקוד השבוע" ג'קו: "אבל אין לי מושג מי מתמודד. אני עסוק מדי בלהקליט את האלבום ולקרוא בפורום שלי כל יום את הכל" טדי: "לא נורא, נחשוב כבר על משהו..."

דורית41

New member
וההמשך לתסריט שלך-

ג'ק: ו"רגע-יש מישהו מנתניה. בגמר?" טדי:כן-יש את עדי. ג'קו-"אה,יופי...אני אגיד שחבר אמר לי שהיא עושה לו דברים.....איזה דברים?טוב לא נעים לפרט בפריים טיים....זהו." (כלומר אני לא יכול להכנס לפירוט יתר....אז ....זהו). טלי-נראה לי שרק שתינו כאן....כל תכניות הטיולים בוטלו לאור החום של ה"חזק" ...-לא ברור לי למה קוראים להם החזק.כשעולה להם החום המקסימום שהם יכולים לעשות הוא לשתות את התה שאת מכינה להם ולומר כל שעתיים "יו איך אני מרגיש רע" ממש חזק!!!

hela19

New member
היי דורית, עדי משלנו../images/Emo50.gif

העובדה שכל כך הרבה מוכשרים מנתניה..אומרת משהו על העיר שלי..לא משנה רמת ההשמצות עליה..האיכות של האנשים היא יוצאת מן הכלל..וג'קו ועדי הם רק דוגמאות בודדות..יש המון אחרים..ממש בכל התחומים..
במקרה, אני מקורבת למשפחתה של עדי..והצבענו כמובן עבורה, היא מקסימה וכל כולה בריקודים..מקווה שתצליח הערב..
מה שלומך..נכנסתי לראות את ג'קו ב"נולד לרקוד" שוב,,אבל לא הצלחתי להעלות את הלינק.. כפית כתבה שיש שידור חוזר בצהריים אז אנסה לצפות בטלויזיה.. מחבקת את כולכם.. ביי..

דורית41

New member
הי הילוש ../images/Emo24.gif

האמת היא שהיא אכן מוכשרת,והיא אכן עושה דברים בלב-עדיין לא החלטתי אם אני מצביעה עבורה או עבור תום כי גם הוא מצויין לדעתי. ואפרופו דברים בלב-שמעתי שוב את הביצוע של ג'קו לכמה שירים באתר של קשת. זו בדיוק ההמחשה לשליכטה בלב. למשל הביצוע ל"תגידי." מסכימה אתך שהעיר שלך אחלה-יש לכם גם מיס תבל אחת...ואין עיר שאין בה פשיעה,חיסולי חשבונות,וכו'. זה רק דימוי.
אני מגיעה במקור מאשדוד-שגם לה יש דימוי" לא מדהים",ואת לא מאמינה כמה חבר'ה מוכשרים השכבה שלנו הצמיחה-2 טייסים,זמרת מפורסמת מאוד,מנכ"ל חברת השקעות,ועוד......

hela19

New member
: גם את מיס עולם אני מכירה../images/Emo68.gif..

יצא שהמון מפורסמים בסלב'ס אני מכירה היטב..אותם ואת משפחותיהם לעיתים... אבל כל זה בהחלט, רק לשבחם של האנשים כאן.. גם בתחומים אחרים כפי שאמרתי ולא רק בתקושרת יש הרבה מפורסמים ובעלי מעמד.. תעזבי אבל, מה חדש..

Nova5

New member
הילה, כשראיתי שעדי מנתניה

אמרתי: "ואללה, מה יש להם שם : חממה לגידול כשרונות ברמה בינלאומית?! איזושהי קרינה מיוחדת?! שווה לבדוק מדעית...
" בן של חברה שלי קנה דירה בנתניה לפני שנה. בנות , יש להם תינוק בגיל קצת יותר משנה - מתפתח בקצב מהיר ביתר, התחיל לשחות בגיל חודש, ללכת, לרוץ לפני 8 חודשים, לדבר...הילה וחולית, תתכוננו לחנך כישרון נתניתי נוסף

hela19

New member
נתניה עיר של נשמות...../images/Emo163.gif..חחח

להבדיל..ג'קו ועדי ולינור ועוד רבים רבים אחרים..הם מותיקי העיר.. אבל מי שנולד כאן מקבל את הגנים של העיר,, למרות שצריך לגור בסביבות הים, אחרת זה לא עןבד.. כולם, ג'קו ועדי ולינור ולא אפרט עוד כי הרשימה ממש ארוכה ולא רוצה לפגוע..אבל כולם, משוגעים על הים וגרים בקרבתו כמוני..קיץ וחרוף... הים זה המשאב, העיר זו הנשמה...חחח
וכמובן לא לשכוח שהעיר נתניה זכתה בפרס החינוך הארצי לשנה זו.. וזו משימה לא קלה... שבת שלום..לכולם

hela19

New member
וואו העליתי וזה מדהים, איזה אנרגיות

העוצמות שג'קו משדר, מדהימות אותי בכל פעם מחדש.. הלוואי שיעשה טלפטיית נשמה, ושגם עדי תנצח..היא מקסימה..
תודה קרן..זה נהדר.. ביי..

a d i d a s 2 1

New member
שבוע טוב אני איתך בעניין החזק...

זהו. רק ג'קו מזוסגל לבוא לפרגן ולדבר בשם החבר...

hela19

New member
שבת שלום קרן, סורי הלינק לא עולה...

אני מנסה כבר המון זמן, אבל לא מצליחה..אןלי שמישהו ישלח לי למסר.. תודה, ביי

תודה קרן ושבוע טוב ונעים לך../images/Emo140.gif

זה מצחיק כי כשכתבתי ברביעי שג'קו ב'נולד' בהתחלה אף אחת לא התייחסה ואני חושבת, מה קרה?? מחכות מחכות שהוא יופיע ושכבר יש משהו לא מגיבים.. עד שירד לכולם האסימון
ויופי, עכשיו גם ג'קו יוכל לראות...

למעלה