ויתרנו על כל גוש קטיף וקיבלנו בומבה לפרצוף !

drora121

New member
מוחמד, אתה כבר מעייף עם עיוות האמת והמציאות

55 שנה בסה"כ ללא מדינה?... הצחקת אותי. מעולם לא היתה לכם מדינה, לא היתה מדינה בסוריה, לא היתה מדינה בירדן, לא היתה מדינה בלבנון, כל השטחים הללו היו בשליטה עותמאנית ולאחריה נחלקו בין האנגלים לצרפתים. ארץ ישראל היתה חרבה והיה צורך בהרבה אומץ לב, הקרבה אישית ואמונה חזקה כמו של גלי העלייה היהודית על כל שלביה כדי להביאנו עד הלום. שוב אצטרך להזכירך, כי מעולם לא היה עם פלשתינאי והוא פיקציה בלבד! את הדיון הזה השארנו מאחור בשרשורים קודמים. הבעיה העיקרית היא של היהודים במדינה הזאת, שיש להם מין צורך מטופש להצטדק, להתפתל, לבקש מחילה בלי קשר למציאות. שאילולא לא כן, יתכן ובכלל היום גם אתה וחבריך הפלשתינאים (שכה מתהדרים "בהתנגדותכם" למדינה הציונית שממנה אתם יונקים את כוחכם האינטלקטואלי, את הידע וההשכלה, את חופש הביטוי שלא תמצא כמוהו באף מדינה מבין מדינות "האומה הערבית הגדולה") לא הייתם כאן אלא יושבים באיזו חושה בעזה, בירדן, בלבנון או בסוריה, חיים מהיד אל הפה וחוששים לנשום בכיוון הלא נכון מפאת האיום האיסלאמי הרדיקאלי של חיזבאללה, חמאס וכו'... הבעיה האישית שלי עם המצב שנוצר ואין באפשרותי לשנות את המציאות שאליה נקלענו משום אותן שגיאות גורליות שנעשו על ידי מנהיגינו לדורותיהם (החל מבן-גוריון שעצר את תהליך עזיבתכם את גבולות ארץ ישראל, דרך רבין שהחזיר לכאן את הארכי-מחבל ערפאת והפך אותו בעיניכם לשאהיד הגדול מכולם כמאמר "מרים טוקאן" ועוד נתן לו נשק וכסף כדי שיהיו לו מספיק כלים לפגע בנו ודרך ברק "המפונדרק" שהביאנו אל פי התהום בתוך פחות משנתיים ודרך שרון "היפהפיה הנרדמת" שהרס במו ידיו את ההתיישבות היהודית למרות שפינה רק את חבל עזה ואיתם את חזון ההתיישבות בארץ ישראל וכלה באולמרץ שכל כולו שחיתות, תבוסתנות, כישלון מדיני, כלכלי, חברתי you name it)... ובכל זאת אחרי כל זה יש לי בעיה ערכית ביחס שלי אליכם כמיעוט קולני ואלים המאיים להרסנו (ושלא יהיו לך אי הבנות, אינני שוכחת לרגע את ימי טרום מלחמת 6 הימים שבהם סימנתם את בתי היהודים ובקיבוצים מתוך שהייתם בטוחים שזאת הפעם אין מצב - הישות הציונית תיעלם בתוך דם ולהבות של מדינות ערב וצבאותיהם האדירים. כך שמעולם לא הייתם באמת מיעוט שרצה להשתלב אלא מיעוט שישב על הגדר, שיחק את המשחק והמתין והמתין. פשוט היום נמאס לכם להמתין ופתחתם את סגור לבכם ואולי זה משום השטויות של עודף אנושיות שלנו שאף מנהיג שלכם לא ניחן בה, המשלה אתכם שאנו חלשים דיינו ומפורדים ומפוצלים דיינו כדי שתוכלו לכבוש מידינו את המדינה שאנחנו היהודים הפרחנו בה את השממה שבה חייתם והתגוללתם במשך השנים) לבין היחס שלי אליכם כפרטים הראויים לזכויות אישיות ושוויון הזדמנויות, הקצאת משאבים ושוויון באיכות חייכם. ולמה יש לי בעיה ערכית? משום שבראייה הכוללת אני רואה בכם אוייבים ואפילו אוייבים מן המסוכנים לעם היהודי ולמדינתו, שהרי בתוכנו אתם יושבים ומתוך רקמת חיינו את פועלים כדי להרסנו תוך שימוש ציני בחוקי הדמוקרטיה של המדינה. לדעתי, מן הראוי היה כאשר ניתן היה בעת מלחמת השחרור לאפשר לכם להמלט לאן שרק תירצו ולא לחשוש מאיך תחיו, איך תתאקלמו, מה יגידו וכו'?... שהרי קבוצות אתניות ענקיות נעו ונדו בעולם כולו ועברו מקצה העולם ועד קצהו כדי לשנות ולבנות לעצמם חיים. אבל, משהוחלט להשאירכם במקומותיכם, מן הראוי היה לדאוג ולאפשר לכם את אותם תנאי החיים שלהם זכו היהודים וזאת למרות נאמנותכם הכפולה ואפשר אף לומר "נאמנות בערבון מוגבל ביותר". מדינת ישראל טרחה רבות לקיים יחס שגוי מתמשך אל המיעוט הערבי ואל המיעוטים האחרים למרות שאלה הוכיחו את נאמנותם למדינה ונתנו נפשותיהם בעבורה ושילמו את המחיר היקר מכל בחייהם כתף ליד כתף עם העם היהודי. לסיכום, מדינת ישראל כמדינה יהודית ואני מדגישה יהודית ודמוקרטית, מחוייבת למתן שוויון זכויות וחובות על כל אזרחיה ובמקביל עליה לדרוש נאמנות מוחלטת. מי שלא מסוגל רגשית, ערכית, לאומנית לחלוק את חייו במדינה היהודית יכול לוותר אחר כבוד על אזרחותו "המאוסה" ולחפש את עתידו במדינות הרבות והעשירות של "האומה הערבית הנאורה". מי שלא ישמור על חוקי המדינה היהודית, מי שלא ישמור על נאמנותו למדינה היהודית הזאת, מן הראוי לבטל את אזרחותו ולהפוך אותו ל"פרסונה נון גראטה" במדינה היהודית. אבל, כל אזרח במדינה היהודית הזאת רשאי וזכאי לקבל את כל ההזדמנויות את שוויון הזכויות והחובות מהמדינה וכלפי המדינה בה בעת. כי אם החליטה המדינה לאפשר לקבוצה כלשהי, בין אם זו קבוצה של עולים ובין עם זה מיעוט אתני, לחיות בתוכה, עליה להיות מחוייבת גם כלפי איכות החיים ושיוויון הזכויות של כל אזרחיה. לילה טוב מוחמד 5.

Leibovitz

New member
אתה צודק. אם היהודים לא היו תובעים את זכותם

לבית לאומי בארץ ישראל אתם בכלל לא הייתם "עם פלסטיני" אלא סתם ערבים מהגרים מכל רחבי העולם הערבי בלי סיפור לאומי מלכד. לכל היותר הייתם היום אזרחי סוריה ה"נאורה" ומפחדים לומר את אשר על ליבכם פן יעלה החרב של ה"נביא" על ראשכם. אם כי נדמה לי שהעם הפלסטיני קיים ככזה החל מ-1964 (האמנה של הפת"ח) ובעיקר מ-1968 (עם התיקונים שהוכנסו באמנה). תתקן אותי אם אני טועה.

webguy

New member
../images/Emo7.gifמשה עשה טעות ..

היה לו מספיק זמן ..40 שנה ..בשביל להגיע לשבדיה ... ואז המתנדבות השוודיות לא היו באות לפה ...אלא אנחנו היינו איתם ........ לא עבר קורס ניווט ........

שמולק

New member
שמלאנים עליך ישראל

עם ימשיכו השמלאנים לשלוט במדינה לא ישאר ממנו כלום.

webguy

New member
אל תדאג ..

מי שישלוט בסוף זה החרדים ..כבר הים הם מהווים 25% מהתלמידים בשנת 2025 50% מתלמידי ישראל יהיו חרדים ומוסלמים .. השאלה מי ילך צבא ...כי החרדים לא הולכים ... והשמאלנים יתחילו להשתמט ..מדוע למות עבור האמונה של החרדים ..הם מטיפים לא"י השלמה אבל שולחים אחרים למות על האמונה שלהם .. שהם ילכו להלחם בשטחים ..!!!

Dexter5

New member
הצחקת אותי, החרדים מטיפים לא"י השלמה ??

חחחחחחחחחחחחחחח

webguy

New member
אבל המצביעים שלהם ..

ראה ש"ס הצביעו נגד ההתנתקות ..... האגודה הצביעה בעד ההתנתקות בגלל שתמיכת הממשלה בישיבות היתה תלויה בזה ... מבחינה רעיונית הרחוב החרדי תומך בא"י השלמה ... וגם קיצוני ביחס לערבים ..

Dexter5

New member
ש"ס תמכו באוסלו

הם התנגדו להתנתקות בגלל שהובטח להם כסף .

מצטרפת למוחמד5

האירופאים "הנאורים" היו שכנים שלך - וטבחו במשפחתך אלא אם כן אתה מרוקאי ואז אני מניחה שזה לא מעניין אותך. שמעת פעם על המשפט "שמור על חבריך קרובים, ועל אויביך קרובים יותר" ??? אני חושבת שהמשפט הזה מסמל את האחת ההשקפות בין היחסים המורכבים לישראלים לפלסטינים. תחשוב על זה..

Dexter5

New member
מידע חשוב נוסף - הנאציזם הערבי

כאשר מפלגת הבעת' הערבית (כיום הנשיא אסד עומד בראשה) הוקמה היא הושתתה על הנציונל סוציאליזם והיו לה קשרים חמים עם אייכמן והמשטר של היטלר בגרמניה, גם היו לנאצים קשרים חמים עם ערבים למיניהם כמו חאג' אמין אל חוסייני שפתח את המרד הערבי הגדול ואת המרד הערבי בעיראק, בשני המרידות נטבחו היהודים . כיום הספר מיין קמפף הוא הספר הנמכר ביותר אחרי הקוראן במצרים, ואחריו הפרוטוקלים של זקני ציון, הערבים בולעים בשקיקה כל דבר שקשור לאידיאולוגיה הנאצית ומצדיעים במועל יד, לכמה מפלגות בסוריה היה בסמלן צלב קרס מאחר והם אהדו את הנאציזם, רק שזה היה נאציזם ערבי . בנטסף, מנהיג הערבים בא"י, חאג' אמין אל חוסייני קיים קשרים חמים עם היטלר גם הוא, הוא יחד עם היטלר תיכנן להצניח חיילי אס.אס. נאצים וחיילי אס.אס. ערבים-מוסלמים לתל אביב ולטבוח בתושביה, מה שכונה "מבצע אטלס", שלא יצא לפועל לאור ניצחון הבריטים נגד הנאצים בצפון אפריקה נגד הגנרל הנאצי רומל במה שכונה "200 ימות החרדה", החרדה נבעה מפחד של הסיכוי שהנאצים יכבשו את כל המזרח התיכון, ואת א"י כמובן . חאג' אמין אל חוסייני הקים פלוגת אס.אס מוסלמית בבוסניה, אשר סייעה לוורמאכט במלחמתו נגד הסובייטים, חאג' אמין אל חוסייני כמו כן, עורר את המרד הפרו-נאצי בעיראק נגד הבריטים וכמובן את המרד הערבי הגדול (איפה המילה פלסטינים לעזאזל ??) אשר גרם להרצחם של יהודים חפים מפשע, של בריטים חפים מפשע ועוד . -בתמונה, חאג' אמין אל חוסייני בפגישה עם היטלר הצורר הנאצי .

שיניפו, מה אכפת לי?

גם כשאתה הולך ברחוב וצועק "מוות לערבים" גם זה גזענות, גם זה פאשיזם. אז אתה , בתור ישראלי יהודי ואף ימני (כך אני מתארת לעצמי) מותר לך לקלל את כל העולם ולהגיד שכולם אנטישמים, ולהם אסור ? זוהי מדינה דמוקראטית ושכל אחד יעשה מה שעולה ברוחו אגב.. אני מציעה לך לקרוא את אמנת כהנא וישראל ביתנו, אם אתה כבר מדבר על אמנת חמאס ופתח

Dexter5

New member
סלחי לי, אבל כאשר צועקים מוות לערבים

מתכוונים לאלה שמוכרים פלאפל, או לאלה שמחביאים AK-47 בפיתה, שהם בערך 90% מהערבים ?! כמובן שהאפשרות השניה נכונה, ואני מציע לך, גבירתי המלומדת, ללמוד מהו פאשיזם ומהי גזענות, וגם לקרוא את ספריו של כהנא לפני שאת מלכלכת עליו .

בחיים לא אקרא

את ספריו של כהנא. אני לא צריכה לקרוא ולהתעניין בבנאדם שהיה בגדר צורר מבחינתי. ואם אתה באמת ילד בן 13 כמו שאתה טוען, אל תעז אפילו להתווכח איתי ולהעז להגיד לי ללמוד מזה פאשיזם וגזענות, דבר שידעתי רבות לפניך. כי אני לא ארד עד כדיי כך נמוך, רק תדע קודם מי האנשים אותם אתה מעריץ כל כך שרק תדע אם כהנא היה חי היום - המדינה שלנו היתה בצרות צרורות. בקיצור ילד תפסיק לעורר מהומות ולך תיכנס לקומונה של הימין הקיצוני שם ישמעו אותך בשימחה ותפסיק להרגיז אנשים כבדרך אגב!

Leibovitz

New member
רוב הפלסטינים הם פשיסטים

כי הם רוצים לחסל את היהודים בפצצה מתאבדת.

חולת נפש

"שיניפו מה אכפת לי" פשוט חולת נפש. לך תבין שמאלנים קיצונים. כל מה שמוסלמי בעיניך זה מותר, ואת מעיזה לקרוא לכהנא ימני קיצוני?! אם את לא מבדילה בין טרוריסטים לאנשים נורמלים אז אין עוד מה לדבר איתך. וכל זה בול מתאים עליך: "היש עם בעמים אשר בניו הגיעו לסילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל ייסוריו, הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אויב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות?... וכאן ידבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו... עד כדי כך שיראה את הגאולה בנאצים הפלשתינאים, שהצליחו לרכז כאן בארץ את האנטישמיות הזואולוגית של אירופה עם תאוות הפגיון שבמזרח. כל עוד ילד יהודי... יכול לבוא לארץ ישראל ולהידבק כאן בחיידק השנאה העצמית... אל דומי למצפוננו"(ברל כצנלסון 1936).

למעלה